Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

BEAUTY | CLARINS INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL MINT

BEAUTY | CLARINS INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL MINT

Dat Clarins een speciale plaatst heeft in mijn beauty-hart dat is inmiddels wel bekend, en als ik dan tijdens het online shoppen een nieuw product zie dan kan ik mij ook niet inhouden om het te bestellen. De Clarins Instant Light Lip Comfort Oil (Eclat Minute Huile Comfort) is al een vertrouwd product, maar er zijn een aantal nieuwe varianten toegevoegd aan het assortiment zoals 06 Mint.Ik ben sowieso gek op lipproducten en munt, dus de combinatie voor beide…dat kan alleen maar veel goeds beloven! Er zijn ook nog andere varianten nieuw toegevoegd aan het assortiment namelijk: 04 Candy Pink (die staat ook nog op mijn wishlist..duh roze!), 05 Tangerine & 07 Honey Glam.


Dit is mijn eerste full size Clarins Instant Light Lip Comfort Oil (Eclat Minute Huile Comfort), ik heb wel een paar mini’s die ik regelmatig er bij pak. Wat mij gelijk opvalt is de prachtige munt-groene kleur en de nette verpakking waar Clarins natuurlijk ook bekend om staat.

De ingrediënten:Clarins Instant Light Lip Comfort Oil Mint is zoals de naam het al verklapt een lip olie, met allerlei verzorgende ingrediënten zoals Jojobaolie & Karitéboter. Daar naast bevat deze variant munt, wat ook nog heerlijk fris ruikt! Maar het geeft de lippen ook een soort van tinteling die erg prettig aanvoelt (nee helaas je krijgt er geen vollere lippen door).

De applicator is wat kleiner en breder, maar werkt verder wel gewoon prettig. Vooral als je wat drogere lippen hebt, dan is een lip olie een aanrader om regelmatig te gebruiken. Je verzorgt je lippen, en ondertussen krijgen ze ook nog eens een prachtige glans zoals van een lipgloss.Uit gewoonte swatch ik altijd alle lipproducten, maar jullie begrijpen vast wel dat je bij dit product vooral alleen een glans kan zien 😉


Op de foto hier boven draag ik o.a. de Clarins Instant Light Lip Comfort Oil Mint (check ook het artikel: Pupart Emerald Night Shades). Sinds dat ik dit product heb, gebruik ik deze lip olie vaker dan een lipstick…dit komt mede door de heerlijke geur van munt en het fijne verzorgende gevoel. Mocht je net zoals ik ook last hebben van hele droge lippen, dan is dit product zeker een must om eens te proberen.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil Mint is verkrijgbaar vanaf €23,50 (inhoud 7ml) en is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas & Belissima.

TIP: Bij Belissima is er momenteel een aanbieding van 20% korting op de Clarins Instant Light Lip Comfort Oil, ik weet alleen niet tot wanneer deze actie loopt.

post signature

Volg:

20 Reacties

 1. mei 26, 2017 / 8:19 am

  Ik moet zeggen dat ik dit product nog niet kende, maar het klinkt inderdaad wel goed. Ik ben ook gek op munt, dus ik ga ook maar eens even online kijken geloof ik 🙂

 2. mei 26, 2017 / 9:27 am

  Ziet er mooi en prettig uit! Misschien eens proberen!

 3. Kayla
  mei 26, 2017 / 11:20 am

  Dit lijkt me een heel fijn product. De verpakking ziet er ook erg mooi uit!

 4. mei 26, 2017 / 1:13 pm

  Nice! Ik ben gek op mint. 🙂
  Smaakt het er ook naar? Hoewel, dat zou niet zo goed zijn want dan zou ik het ‘opeten’.

 5. mei 27, 2017 / 10:34 pm

  Dit lijkt me dus echt een geweldig product! Ik ben gek op dit soort producten. Ik twijfel alleen of ik de munt nu geweldig of juist niets vind. De geur (en smaak) van de munt lijkt me lekker alleen is dat getintel niet vervelend? Trekt het een beetje snel weg? Daar twijfel ik over 😉

 6. mei 28, 2017 / 5:46 pm

  Gloss ziet er mooi uit. En ik hou ook wel van gloss met een smaakje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge