Nieuwe artikelen:

 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!
 • Neem mij mee – Sarra Manning

  Neem mij mee – Sarra Manning

HOTSPOT | GROOTSTE ACTION VAN NEDERLAND IN ENSCHEDE

HOTSPOT | GROOTSTE ACTION VAN NEDERLAND IN ENSCHEDE

Vrijdag was de opening van de grootste Action in Nederland, deze vind plaatst in Enschede. Toen ik dat nieuws hoorde waren mijn vriend en ik – als echte Action fans – gelijk enthousiast. Het is ongeveer 15 minuten bij ons vandaan, en dat is goed te doen! Vanmiddag zijn wij er heen geweest, en ik dacht dat is wel leuk om een artikel over te maken…het is wel dé grootste Action van Nederland natuurlijk haha!

action2
Eigenlijk wilde wij pas over een week of drie daar heen gaan, omdat het de eerste dagen wel eens druk kon zijn. Maar onze nieuwsgierigheid was té groot, dus zijn we er vanmiddag toch naar toe gegaan. De nieuwe Action vind plaatst bij de meubelboulevard Enschede, ongeveer 5 minuten van de binnenstad (naast de McDonalds zit die).

action3
Bij binnenkomst stond er een beveiliger alles in de gaten te houden, het was namelijk mega druk. De ruimte van de Action is ongeveer 1500 vierkante meter, en het assortiment is lekker uitgebreid. Nog een voordeel…de producten die bij andere Action filialen al een tijdje uitverkocht zijn, waren nu wel gewoon te koop!

action4
action5
Er zijn nog ruim voldoende Sinterklaas & kerst artikelen te koop, en ook enorm véél speelgoed. In Hengelo (waar wij wonen) zit ook een Action filiaal, maar vaak zijn daar de producten op (lege schappen), het assortiment loopt nog al achter. Mijn vriend en ik zullen dus voortaan sneller voor de grootste Action van Nederland kiezen.

action6
Dat het mega druk was ligt natuurlijk aan meerdere dingen zoals dat het een nieuw filiaal is, zaterdag middag en de Action is lekker betaalbaar. Wij hebben ongeveer 35 minuten in de rij gestaan (alle vijf de kassa’s waren open, plus de info balie draaide ook mee om de drukte aan te kunnen). Omdat we een kastje hadden gevonden (die hier in Hengelo allang was uitverkocht), zijn wij gewoon in de rij blijven staan. Zoals je op de foto ziet stonden wij in het snoep-gangpad…dus verdwijnde tijdens het wachten ook wat lekkers in ons winkelmandje (Oreo #nomnomnom).

action7
Dit leuke kastje heb ik gekocht (€18,95), nog wat lekkers en een legging voor Sterre. De volgende keer hoop ik dat het iets minder druk is, zodat ik wat meer kan rondneuzen, wij gaan zeker nog vaker naar de grootste Action van Nederland!

PS: Lieve Action het zou super fijn zijn als er ook kinderkleding verkrijgbaar is in grotere maten (146+).

Gaan jullie een bezoekje brengen aan de grootste Action van Nederland?

Volg:

6 Reacties

 1. Nikita
  november 12, 2016 / 5:46 pm

  Oe dat kastje is leuk als nachtkastje en ik ga er eind van de maand absoluut naartoe, moet eerst weer ff mn geld gestort krijgen haha

  Ik dacht dat het nog een poos duurde voor dit filiaal open zou gaan, super blij met dit artikel

 2. november 12, 2016 / 6:59 pm

  Hm, de volgende keer dat ik daar kom ga ik ook zeker even langs! Alleen maar vijf!!! Kassa’s voor zo’n grote winkel is wel erg weinig. Hopelijk wordt het snel rustiger.

 3. november 12, 2016 / 10:29 pm

  Wat een mega winkel! Vind 5 kassa’s wel sneu weinig :O Ze mogen wel een voorbeeld nemen aan Primark wat kassa’s betreft 😛

 4. november 13, 2016 / 8:28 am

  Leuk zo een super grote winkel en dan ook nog de grootste van het land 😉
  Helaas voor mij veel te ver weg.
  Mocht ik er ooit in de buurt zijn dan ga ik zeker even kijken….

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge