Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

SKINCARE | MITOMO SHEET MASK UKIYOE COLLECTION

SKINCARE | MITOMO SHEET MASK UKIYOE COLLECTION

Dankzij Instagram heb ik de afgelopen weken diverse nieuwe merken leren kennen, zo heb ik ook het account van Mitomo Benelux ontdekt en heb ik eigenlijk vrijwel direct een bestelling geplaatst in de webshop. Ik had nog nooit eerder van het merk Mitomo gehoord, dit is een Japans merk met diverse lijnen sheet maskers….en dat moest ik natuurlijk wel proberen!
Mitomo UKIYOE Sheet Mask
Wie mij langer volgt weet dat ik gek ben op het testen en gebruiken van (sheet) maskers. Ik zie dit niet alleen als een onderdeel van mijn huidverzorgingsroutine, maar écht als een momentje voor mezelf. Mitomo heeft meerdere collecties: UKIYOE, URUURU, PREMIUM & Tencel. Elke collectie bevat een aantal sheet maskers voor verschillende doeleinden. Ik dacht laat ik eens beginnen met de UKIYOE collectie en heb gelijk alledrie de varianten gekocht.

Mitomo Q10 & Lithospermum Sheet Mask €4,95
Co-enzym Q10 is een natuurlijke antioxidant die de huidregeneratie en -vernieuwingbevordert. Lithospermum is een essentie gemaakt uit een wortelextract en komt oorspronkelijk uit Japan. Het bestaat uit een plantaardig ingrediënt dat vooral effectief is tegen acne en een onzuivere huid.”

Mitomo Collageen & Lithospermum Sheet Mask €4,95
Collageen is het belangrijksteeiwit dat bindweefsel omvat. Het bevordert de huidvernieuwing, waardoor de huid er glad en stevig uitziet. Lithospermum komt oorspronkelijk uit Japan en is een plantenextract dat een antiseptisch en verzachtend effect heeft.”

Mitomo Hyaluron & Lithospermum Sheet Mask €4,95
Hyaluron vult het verlies van de uitgedroogde huid aan, vermindert de zichtbare droogheid en helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen. Lithospermum is een essentie, gemaakt uit een wortelextract en komt oorspronkelijk uit Japan. Het bestaat uit een plantaardig ingrediënt dat vooral effectief is tegen acne en een onzuivere huid.”

Wat mij gelijk opvalt is de mooie, volwassen verpakking met prachtige afbeeldingen…eigenlijk zonde om open te maken!

Mitomo UKIYOE Sheet Mask
Op de achterkant van de verpakking staat duidelijk afgebeeld hoe je deze sheet maskers het beste kan gebruiken. Ook staat er in het Engels (dat gedeelte staat niet op de foto) meer product details, ook staat alle informatie op de Nederlandse website van Mitomo.

Je brengt een sheet masker aan op de gereinigde huid (het voelt gelijk lekker verkoelend en fris aan op de huid!), daarna ga je 20-30 minuten heerlijk relaxen. Zodra de tijd voorbij is kan je het masker verwijderen en het overige serum in masseren.

Tip: Een sheet masker zit vol na gebruik nog vol met heerlijke serum, daarmee kan je ook de rest van je lichaam verwennen. Ik wrijf het altijd nog even uit over mijn hals, decolleté  en armen, zo benut je een sheet masker optimaal.

Mitomo UKIYOE Sheet Mask
Inmiddels heb ik alle drie de varianten gebruikt en stuk voor stuk was even heerlijk genieten. Mijn huid is momenteel weer schraal, droog en erg gevoelig, elke vorm van verzorging en hydratatie is dus zeker welkom. Na het gebruik van deze Mitomo sheet maskers had mijn huid een healthy glow en zag het er gelijk een stuk gezonder en minder droog uit. Natuurlijk is het effect tijdelijk (zoals bij elk sheet masker), daarom is het belangrijk om regelmatig gebruik te maken van een sheet masker en dit eigenlijk in je huidverzorgingsroutine op te nemen.

Mijn eerste kennismaking met Mitomo is zeer positief, niet alleen vanwege de mooie verpakkingen…nee vooral vanwege de fijne werking. De sheet maskers zijn van goede stevige kwaliteit en een prima pasvorm. Bij mijn huid past volgens de omschrijving het beste Mitomo Hyaluron & Lithospermum Sheet Mask, maar ik vind ze alledrie gewoon aanraders en ik ga ze zeker vaker kopen. De sheet maskers van Mitomo zijn verkrijgbaar via deze webshop en boven de €10 betaal je geen verzendkosten.

 

Zijn jullie al bekend met de sheet maskers van Mitomo?

 

post signature

Misschien ook interessant om te lezen:
L’Oréal Magic Retouch Precision Instant Root Concealer Spray
Biodermal Renewing Face Oil
GrandeLips Hydrating Lip Plumper

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  november 20, 2018 / 3:45 pm

  dit wil ik wel proberen

 2. chucky1012
  november 21, 2018 / 8:46 pm

  Mooie verpakkingen.
  Ik ben dol op dit soort maskers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge