Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

HOME | ONZE ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE KEUKEN

HOME | ONZE ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE KEUKEN

Wie vorige week mijn Tweets heeft gelezen, weet misschien wel dat er een klein ongelukje is gebeurt met onze wasmachine. Nu zal je misschien denken wat heeft een machine met een nieuwe keuken te maken? Onze wasmachine staat in de keuken en vorige week hebben wij een redelijk grote lekkage gehad en dat is nu de reden dat mijn vriend en ik opzoek gaan naar een nieuwe vloer en keuken.

Onze huidige keuken was van mijn schoonouders super lief en mooi, maar inmiddels zie je toch wel wat gebruikerssporen en omdat we toch een nieuwe vloer moeten leggen willen we gelijk de keuken helemaal gaan aanpakken. Eerst baalde ik van de lekkage, maar dat is nu wel de reden dat er een nieuwe keuken gaat komen.

Het lastige is alleen dat onze keuken niet heel groot is en dat mijn vriend en ik twee totaal verschillende smaken hebben. Dus hebben wij de hulp ingeschakeld van het internet en kijken we naar welke soorten keukens op het moment redelijk trendy en goed geprijsd zijn (want ja het prijskaartje moet natuurlijk ook leuk blijven).Na wat avonden zoeken zijn we beide het erover eens geworden dat een houten keuken het beste bij ons past qua design. We hebben naar deze houten keukens gekeken om inspiratie op te doen en denken dat we nu een keuken samen kunnen stellen die we allebei mooi vinden.¬†Eindelijk een bepaalde stijl dat we beide mooi vinden, ook al zal ik het meeste in de keuken staan ūüėČ

Nu is het alleen nog de vraag wat voor model keuken het gaat worden. Ik zou héél graag ook kookeiland willen hebben, maar door het gebrek aan ruimte denk ik niet dat het in onze woning haalbaar zal zijn. Er komt sowieso een inbouw oven en  een vaatwasser, maar verder moeten we nog even kijken hoe en wat.

Zo zie je maar weer dat elk nadeel ook zo zijn voordeel kan hebben. Vorige week was ik nog lichtelijk in paniek (eigenlijk kon ik toen wel huilen op dat moment), ik had nog nooit zoveel water op een vloer zien liggen en uit een wasmachine zien stromen. Gelukkig is de nieuwe vloer al uitgezocht en in 2019 (eerst even de feestdagen gewoon gezellig vieren zonder klussen) komt er een nieuwe keuken. En dat terwijl het eigenlijk de komende tijd nog helemaal niet op de planning zou staan…

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  november 20, 2018 / 7:10 am

  succes met klussen

 2. Gerard van der Zalm
  november 20, 2018 / 8:33 am

  Handgemaakte en maatwerk keukens kunnen de oplossing zijn om de ruimte die er is zo efficient mogelijk in te richten. En mijn eigen ervaring is dat deze niet veel duurder zijn dan standaard keukens!

 3. november 20, 2018 / 4:47 pm

  Oh, lekkage is inderdaad vreselijk! Wij hebben tot drie keer toe waterschade in ons huis gehad, steeds op een andere plek en twee keer door een geknapte waterleiding. Het vervelende was dat wij toen net steeds iets nieuws hadden; eerst een vloer en toen daarna gestuukte wanden. Gelukkig was het allemaal verzekeringswerk. Ik snap dat het voor jullie nu een mooie gelegenheid is om helemaal iets nieuws uit te zoeken. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Dove Winter care limited editionMy Profile

 4. november 21, 2018 / 7:01 pm

  Ik zou ook wel graag een hele nieuwe keuken willen maar toen we dit huis kochten was het financieel niet haalbaar.. Wel vervelend van jullie ongelukje! Ik hoop dat er wat moois uit komt.
  Kirsten onlangs geplaatst…Wanddecoratie voor op de babykamerMy Profile

 5. chucky1012
  november 21, 2018 / 8:51 pm

  Dat is heel vervelend dat er een lekkage was geweest.
  Mooie keukens met hout.
  Ik ben zo benieuwd naar jullie keuze…

  Succes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge