Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

SKINCARE | HEALTHY VITAMINS GRANAATAPPEL GEZICHTSOLIE

SKINCARE | HEALTHY VITAMINS GRANAATAPPEL GEZICHTSOLIE

Voor mijn droge huid ben ik eigenlijk altijd wel opzoek naar producten die net wat meer bieden qua verzorging en hydratatie. Mijn favoriete huidverzorgingsproduct is een olie, dit gebruik ik elke dag en soms zelfs twee keer per dag. Vorige maand heb ik van Vitaminesperpost.nl de Healthy Vitamins Granaatappel Gezichtsolie ontvangen en die ben ik lekker gaan testen!

Healthy Vitamins Granaatappel Gezichtsolie €9,95 (inhoud 30 capsules) te koop bij Vitaminesperpost.nl

“Granaatappelolie behoort tot de droge oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Granaatappelolie wordt gebruikt voor een droge en/of rijpere huid, maar is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor gebruik rond de ogen.”

De komende maanden test ik diverse producten van de webshop Vitaminesperpost.nl. Zoals de naam het al een beetje doet vermoeden, kan je via deze webshop diverse vitamines per post laten bezorgen. Maar er zijn nog meer producten verkrijgbaar, zoals diverse soorten gezichtsolie. Ik heb gekeken welke gezichtsolie het beste bij mijn droge huid past en dan kom ik toch uit op de Healthy Vitamines Granaatappel Gezichtsolie.

In het sachet zitten 30 capsules met koudgeperste Granaatappelolie (bevat o.a. Omega 5). Ik gebruik deze gezichtsolie het liefst elke avond voor het slapen gaan, met een sachets doe ik dus ongeveer een maand.

Op de verpakking staat alle nodige informatie, net zoals op de website van Vitaminesperpost.nl. Mocht je dus twijfelen over welke gezichtsolie het beste bij jouw huid past, dan staat daar alles duidelijk uitgelegd. Ik heb zelf een droge huid plus ik ben 30+ en gebruik graag producten met anti-aging. Het fijne aan deze Granaatappel Gezichtsolie is dat het gaat om een droge olie, die redelijk snel intrekt en niet een al te erge “laag” op de huid achterlaat. Daarnaast is dit product 100% natuurlijk, ongeparfumeerd, bevat het geen kleurstoffen en is conserveringsvrij.

Hoe te gebruiken:

Je draait het tuitje open en daarna breng je de gezichtsolie aan op je (schone!) handpalm. De gezichtsolie kan je dan met een deppende beweging aanbrengen op je gezicht, ik heb ruim voldoende om ook gelijk mijn hals en decolleté te verwennen. Binnen enkele minuten is de gezichtsolie ingetrokken en kan je verder gaan met de rest van je huidverzorgingsroutine.

Mijn verpakking is inmiddels leeg en ik kan oprecht vertellen dat dit een hele fijne gezichtsolie is voor de drogere huid. Als ik kijk naar de prijs/kwaliteit en inhoud is dit ook nog eens een lekker betaalbaar product, zeker het proberen waard. Ik zal de Healthy Vitamins Granaatappel Gezichtsolie vast en zeker nog eens opnieuw kopen of misschien ga ik online nog even rondneuzen bij de andere varianten.

Zijn jullie al bekend met de Healthy Vitamins Granaatappel Gezichtsolie?

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.
Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  mei 8, 2019 / 9:27 am

  dit wil ik wel proberen nog niet eerder van gehoord

 2. chucky1012
  mei 8, 2019 / 12:17 pm

  Dit lijkt me zo heerlijk ruiken…..
  ik ken het niet.

  Xoxo

 3. Janneke
  mei 8, 2019 / 5:23 pm

  Nog niet maar lijijkt me lekker en goed spul. Vergeet vooral de binnenkant niet bij een droge of vette huid. Heeft ook te maken met tekorten aan voedingsstoffen. Soms kunnen ook bepaalde celzouten, zoals natrium phosphoricum.

 4. mei 9, 2019 / 10:02 am

  Toen ik het zakje zag, was ik vooral benieuwd naar wat er nu eigenlijk in zou zitten, ik dacht eerst dat het een sample was namelijk;-) Ik vind het ook altijd fijn als cosmetica op zo’n luchtdichte manier verpakt is. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit olie, omdat mijn huid vooral vochtarm is, maar voor een droge huid lijkt me dit wel super.
  bychristiana onlangs geplaatst…Sneak peek van onze nieuwe badkamerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge