Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

SKINCARE | FILORGA LIFT-STRUCTURE

SKINCARE | FILORGA LIFT-STRUCTURE

Een paar weken geleden was ik bij een Filorga event aanwezig en na afloop heb ik de nieuwe Filorga Lift-Structure producten mee gekregen om te testen. Op dat moment was ik al bezig met andere producten en omdat ik overal graag goed de tijd voorneem heeft het even geduurd voor dat ik deze producten kon gaan testen. Inmiddels heb ik de Filorga Lift-Structure lijn al een tijdje in gebruik en kan ik er ook wat meer over vertellen.
Filorga Life-Structure

Filorga Lift-Structure Lift-Designer Serum €72,40

“Dit serum is verrijkt met Plasmatic Lifting Factors® en heeft een verrassende ‘stretchtextuur’. Dit zorgt voor een groter straktrekkend effect dankzij de combinatie met liftende botanische werkstoffen en de ijskoude roll-on applicator. Een echte stralende lift zonder stijf gevoel!”

Tijdens het event was iedereen gelijk onder de indruk van het nieuwe Lift-Designer Serum. Je brengt het serum twee maal per dag aan, elke ochtend en avond voor je dag-en nachtcrème.

Filorga Life-Structure
De handige roll-on applicator heeft een verkoelend effect (een heel fijn gevoel voor de huid). En na gebruik kan je de applicator gemakkelijk verwijderen en afspoelen onder de warme kraan. Ik merkte wel de eerste keren dat er amper serum uit de applicator kwam, maar gelukkig werkte het daarna wel prima. Het is wel de bedoeling dat je de roll-on applicator maar één richting laat opgaan, dus niet heen en weer over de huid.Dit geeft het beste effect.

Filorga Life-Structure
Nu dat ik het Lift-Designer Serum al enkele weken in gebruik heb, kan ik oprecht verschil merken en stiekem vind ik dit ook één van de fijnste huidverzorgingsproducten die ik de afgelopen maanden heb ontdekt.

Filorga Life-Structure

Filorga Lift-Structure Sleep & Lift €72,40 & Lift-Structure €72,40

Op de bovenstaande foto’s staan beide producten eigenlijk andersom, maar daar kwam ik net pas achter 😉 Sleep & Lift is namelijk een nachtcrème en de Lift-Structe is een dagcrème. Laat ik beginnen met de mooie elegant verpakking sowieso zien de producten van Filorga er altijd top uit, maar dat mag je ook wel verwachten door het hogere prijskaartje.

Filorga Life-Structure

LIFT-STRUCTURE DAY CREAM® VOOR EEN STEVIGE HUID OP ALLE FRONTEN!

“Hier zijn Plasmatic Lifting Factors® gecombineerd met stimulerende botanische werkstoffen die de productie van collageen en elastine stimuleren. Al deze goede eigenschappen zitten in een crème met een heerlijke textuur voor een verrassend mooie en comfortabel aanvoelende huid. Een verstevigende lift in de zuiverste vorm!”

SLEEP & LIFT NIGHT CREAM ZET HET VOLUME HOGER!

“Naast Plasmatic Lifting Factors® bevat dit product twee regenererende aminozuren om de huid voller te maken en de gezichtscontouren gedurende de nacht te herstructureren. De verrukkelijke, volle textuur maakt van het aanbrengen een zintuiglijk moment. Een herstructurerend liftend effect, nacht na nacht!”

De nieuwe Filorga Lift-Structure dag-en nachtcrème zijn beide fijn in gebruik. Op de bovenstaande swatch foto is duidelijk te zien dat de nachtcrème een iets stevigere structuur heeft. Ik breng van beide maar een beetje aan en kan door dat het product zo zuinig in gebruik is maanden genieten!

Filorga Life-Structure
De nieuwe Filorga Lift-Structure lijn is vooral bedoeld voor dames en heren die 40+ zijn. Ik ben zelf 29 en mijn droge/gevoelige huid kan echt wel wat versteviging gebruiken (helaas heb ik al wat rimpels enzovoort). Mijn favoriete product is het serum, ook de dag-en nachtcrème doen veel goeds voor mijn huid en zo heb je wel het ultieme resultaat als je de complete lijn gebruikt. Tip: Ici Paris XL heeft regelmatig leuke kortingen op huidverzorging.

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  juli 16, 2018 / 7:39 pm

  dit merk ken ik nog niet

 2. chucky1012
  juli 17, 2018 / 12:32 pm

  Ik ken dit merk niet.
  Ben zo blij met jou uitgebreidde review ?
  De serum lijkt me fijn.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge