Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

NIEUW | THE BODY SHOP SEASONAL EDITION

NIEUW | THE BODY SHOP SEASONAL EDITION

De leukste tijd van het jaar breekt weer bijna aan en deze periode is nog leuker met de nieuwe lanceringen van The Body Shop! Elk jaar pakt The Body Shop weer uit met een super gave kerstcollectie en diverse nieuwe geur-lijnen en zo ook dit jaar. Ik heb een aantal producten ontvangen en daar vertel ik in dit artikel wat meer over…
The Body Shop Seasonal Edition

The Body Shop Seasonal Treats Body Butter: Berry BonBon – Vanilla Marshmallow & Peppermint Candy Cane €16 (inhoud 200ml) per stuk

Een paar weken geleden heb ik mijn laatste body butter van de vorige kerstcollectie opgemaakt en nu kan ik alweer van deze drie nieuwe varianten genieten. Mijn absolute favoriet is de Peppermint Candy Cane lijn, maar eigenlijk zijn ze gewoon alledrie lekker. De body butters hebben de vertrouwde kwaliteit, lekker verzorgend voor je huid.

The Body Shop Seasonal Edition

Bella The Bear Hair Wrap €10 / Berry BonBon Body Scrub €18 / Festive Body Butter Trio €12

Kijk dan hoe schattig Bella is! Deze Hair Wrap ben ik al “kwijt” aan mijn dochter, maar dit is dus een perfect cadeau voor onder de kerstboom (natuurlijk niet alleen voor kids, maar ook gewoon voor jezelf!). Naast de Berry BonBon Body Butter zijn er nog meer producten in dezelfde geur zoals de Body Scrub, zo kan je onder de douche al genieten van deze fijne geur. Kan je niet kiezen voor welke body butter je wilt gaan? Dan is de Festive Body Butter Trio een uitkomst, zo kan je alle geuren proberen en het is ook weer enorm leuk om iemand cadeau te doen.

The Body Shop Seasonal Edition

Born Lippy Butterfly €14 (inhoud 5x Born Lippy inhoud 10ml per verpakking)

Ken je iemand die helemaal gek is op lipproducten? Dan is de Born Lippy Butterfly perfect om cadeau te doen. Er zitten vijf verpakkingen in met de volgende geuren: Passionberry, Raspberry, Strawberry, Satsuma & Watermelon (mijn favoriet). Daarnaast is de vlinder verpakking natuurlijk ook gewoon weer té leuk.

The Body Shop Seasonal Edition

Festive Sack of Peppermint Candy Cane Delights €20

Van mijn favoriete geur is er ook een “zak” met vier mini producten: douchegel, handcrème, body scrub & body butter. Mocht je denken “leuke set maar ik vind die geur niet zo…”, deze set is ook verkrijgbaar in de geuren van Berry Bonbon & Vanilla Marshmallow.

The Body Shop zorgt in november al helemaal voor een kerst-stemming, wat een prachtige producten en sets! Ik laat maar een klein gedeelte zien, want er zijn nog veel meer producten, cadeausets en adventskalenders te koop.

Re-Wild Your World This Christmas:

Met ALLE aankopen die je tot en met december doet bij The Body Shop, hoe klein of hoe groot ook, help je om ruim 10 miljoen vierkante meter bos in Engeland en Armenië*** te beschermen en te herstellen.*** Met jouw hulp kan The Body Shop de World Land Trust (WLT) en de Woodland Trust ondersteunen via haar World Bio-Bridges Mission. Ga voor meer informatie naar The Body Shop website.

De Woodland Trust is de grootste non-profitorganisatie voor bosbehoud in het Verenigd Koninkrijk en zet zich in om te voorkomen dat bosgebieden, en daarmee de leefgebieden van dieren, steeds verder versnipperd raken. Dit doet zij onder andere in de Wye Valley en The Forest of Dean, een gebied op de grens met Engeland en Wales. De World Land Trust werkt samen met de Armeense liefdadigheidsorganisatie FPWC om gebieden in de Kaukasus die rijk zijn aan biodiversiteit te beschermen en samen met de lokale bevolking het hoofd te bieden aan bedreigingen zoals ontbossing en de jacht op bedreigde diersoorten. Met jouw hulp kan The Body Shop deze organisaties ondersteunen, zodat de natuurlijke rijkdom en pracht van deze landschappen behouden blijven voor toekomstige generaties mensen en dieren.

Deze producten zijn momenteel al verkrijgbaar bij The Body Shop, ik zou zeggen veel shopplezier <3

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  november 2, 2018 / 9:54 am

  dit wil ik wel proberen mooi hoor

 2. chucky1012
  november 2, 2018 / 10:01 am

  Prachtige producten van TBS ?
  Mooie foto’s.

  Happy Friday ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge