Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

Limited Edition | Kruidvat Hand Glove Mask – Hydraterend Handmasker

Limited Edition | Kruidvat Hand Glove Mask – Hydraterend Handmasker

Eind oktober was ik aanwezig bij het Kruidvat Winter Wonders event en in dit artikel heb ik al laten zien welke nieuwe lanceringen er o.a. zijn. Ik heb van een paar mensen de vraag gehad of ik het Kruidvat Hand Glove Mask – Hydraterend Handmasker wilde reviewen én natuurlijk wil ik dat! Hou er wel rekening mee dat dit product limited edition is en niet in het vaste Kruidvat assortiment zit.
Kruidvat Hand Glove Mask - Hydraterend Handmasker

Kruidvat Hand Glove Mask – Hydraterend Handmasker €1,99 (inhoud 2x20ml)

“Het Kruidvat Handmasker Hydraterend geeft de handen een rijke en verzachtende behandeling waardoor de huid langdurig wordt gehydrateerd en gevoed. Het handmasker bevat onder andere de hydraterende ingrediënten jojoba olie en shea butter. De voorgevormde handschoenen zijn doordrenkt met de hydraterende formule, waardoor ze aangenaam zijn om te dragen en snel en gemakkelijk in gebruik zijn. Het handmasker is geschikt voor alle huidtypes en kan eenmalig worden gebruikt.”

Kruidvat Hand Glove Mask - Hydraterend Handmasker
Handmaskers zie je vooral bij veel Koreaanse merken, leuk dus dat Kruidvat hier op inspeelt met een eigen limited edition variant. Het handmasker heeft een vrolijk roze design en is gemaakt van plastic (zo voelt het tenminste wel aan). In het sachet zitten 2 handmaskers, voor elke hand één en je kan het handmasker ook maar één keer gebruiken. Het is eigenlijk zoiets als een sheet masker voor je gezicht, maar dan voor je handen. Op de bovenstaande foto heb ik beide maskers op elkaar liggen, het midden knip je open (spreekt voor zich) en daarna is het handmasker klaar om gebruikt te worden.

Kruidvat Hand Glove Mask - Hydraterend Handmasker

Gebruiksaanwijzing: was vooraf de handen en droog ze goed. Scheid de handmaskers en knip ze met een schaar af volgens de kniplijn. Doe de handschoenen vervolgens aan en sluit ze om de pols met de sticker. Laat het handmasker 15-20 minuten inwerken. Masseer de handen en vingers voor een heerlijk ontspannen gevoel. Verwijder de handschoenen en wrijf de resterende vloeistof voorzichtig in tot deze volledig is geabsorbeerd.

Eenmaal de handmaskers “aan” merk je dat beide heel veel serum/crème bevatten, het voelt gelijk héérlijk aan. Ik bedacht mij wel ineens hoe ik een foto van beide handen ging maken, maar gelukkig heeft mijn dochter Sterre even geholpen. De foto is wel gemaakt met mijn mobiel vandaar dat de kwaliteit net even anders is, maar zo krijgen jullie wel gelijk een beeld van hoe dit handmaskers er uit ziet.

Kruidvat Hand Glove Mask - Hydraterend Handmasker
Na ongeveer 20 minuten heb ik het handmasker verwijdert en de overgebleven crème ingemasseerd, het was wel behoorlijk veel dus ik heb ook gelijk mijn armen er mee ingesmeerd…die konden namelijk ook wel wat hydratatie gebruiken. Om het effect duidelijk te laten zien heb ik een voor (links) en na (rechts) foto gemaakt, je ziet dat mijn hand niet meer zo droog er uit ziet. Natuurlijk is dit effect tijdelijk (zoals bij elk maskertje) en is het belangrijk om je handen vooral met deze kou goed te verzorgen.

Natuurlijk kan je ook een handcrème gebruiken, maar een handmasker is weer eens wat anders en zo heb je gelijk 15-20 minuten lekker tijd voor jezelf. Zo’n handmasker is ook super leuk voor een meidenavondje! Jammer dat dit een limited edition product is, van mij mag het wel aan het vaste assortiment toegevoegd worden (met nog meer varianten haha).

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. december 9, 2018 / 9:38 am

  Dat ziet er goed uit. Ik heb erg droge handen. Die kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Balen altijd dat dit soort dingen er dan weer uitgaan.

 2. december 9, 2018 / 11:31 am

  Ik heb zoiets eigenlijk nog nooit gebruikt! Het klinkt wel heerlijk en het ziet er zo grappig uit, Herkenbare struggles van een beautyblogger, dat zou ook iets voor mij zijn om met die dingen om mijn handen heen te zitten en me vervolgens af te vragen; wie oh wie gaat hier nu de foto van maken? Gelukkig was Sterre in de buurt;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Het lijstje met ‘de meesten’ van 2018My Profile

 3. Tonnia
  december 10, 2018 / 7:21 am

  leuk dit wil ik wel proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge