Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

Beauty | BECCA Volcano Goddess Palette

Beauty | BECCA Volcano Goddess Palette

Tijdens Black Friday heb ik een aantal producten gekocht zoals o.a. het Volcano Goddess Palette van BECCA. Via Instastories kreeg ik ook de vraag of ik over dit palette een review wilde schrijven, tuurlijk wil ik dat! Alleen tijdens het testen begon ik te twijfelen of het wel zo verstandig is om hier een review over te schrijven…
BECCA Volcano Goddess Palette

BECCA Volcano Goddess Palette €47,99 te koop bij Douglas

“Creëer eindeloze verleidelijke ooglooks met een gloednieuw, limited edition BECCA Volcano Goddess-oogschaduwpalet met 12 romige oogschaduws in 3 veelzijdige afwerkingen: ultramat, glans en gesmolten metallic. De oogstrelende formule levert een intense afwerking dankzij de rijk gepigmenteerde tinten die uitstekend in lagen aangebracht kunnen worden en goed met elkaar mengbaar zijn. Speciaal geformuleerd en geactiveerd met een natuurlijk mineraalkristal, zwarte toermalijn, een krachtige beschermende en basissteen die in vulkanen wordt gevormd.”

BECCA Volcano Goddess Palette
BECCA is een bekend high-end merk met o.a. prachtige highlighters en primers. Dit is mijn tweede BECCA product en kijk dan wat een plaatje! Mede door het prachtige design en de Black Friday korting kon ik dit palette niet weerstaan.

BECCA Volcano Goddess Palette
Het BECCA Volcano Goddess Palette bevat 12 tinten in diverse finishes: matte, metallic en shimmers. Ik had nog niks over dit palette gehoord of gelezen en was zelf wel érg nieuwsgierig geworden. Sowieso de kleur combinatie en de shimmers vind ik al ontzettend mooi.

BECCA Volcano Goddess PaletteSwatches bovenste rij

BECCA Volcano Goddess Palette Swatches middelste rij

BECCA Volcano Goddess Palette Swatches onderste rij

Holymoly wat zien de swatches er veelbelovend uit, wat een pigmentatie en glans! Kijk dit laat mijn beauty-hartje sneller kloppen, alleen is het natuurlijk ook belangrijk om de kwaliteit te beoordelen. En dat is juist het belangrijke aan het testen van producten, swatches zeggen niet altijd alles…

BECCA Volcano Goddess Palette
BECCA Volcano Goddess Palette
Op de bovenstaande foto’s is het al redelijk zichtbaar, waar is die prachtige pigmentatie en glans zoals bij de swatches? De matte oogschaduws zijn top en werken ook fijn, maar dat kan ik niet zeggen van de rest…De metallic en shimmers werken het beste als je ze vochtig op een deppende manier aanbrengt (het liefst nog met je vinger), maar tijdens het blenden hou je bijna niks over. En dit is niet de enige look die ik ermee heb gemaakt, ik heb het oogschaduw palette nu al meerdere keren gebruikt en steeds raak ik teleurgesteld. BECCA is een high-end merk en voor dit prijskaartje, mag je toch wel iets meer kwaliteit verwachten? Ik wil niet allemaal trucjes gaan gebruiken zodat het palette wel “werkt”.

En waar ik mij helemaal aan erger (sorry BECCA…) is dat de kleuren Gilded, Lava & Midnight Sapphere na één-twee keer gebruiken een “laagje” krijgen en dat zorgt er voor dat deze oogschaduws geen pigmentatie meer afgeven. Je moet dan dus eigenlijk dat laagje weg krabben en dan kan je de oogschaduws weer gebruiken (je palette ziet er gelijk uit alsof je het al weken gebruikt), dit lijkt mij toch helemaal niet de bedoeling?

Ik hou er niet van om compleet negatief te zijn, maar voor deze prijs had ik toch wel écht iets beters verwacht. Het design is prachtig en de swatches ook, maar het gaat om de kwaliteit en daar ben ik alles behalve enthousiast over. Er zijn in deze prijsklasse betere en mooiere oogschaduws verkrijgbaar en zelfs in de budget klasse zijn er betere pareltjes zoals het essence HoHoHo palette.

 

 

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. december 8, 2018 / 12:39 pm

  Wat zonde van de kwaliteit zeg ! Al vind ik de kleuren combinatie in het palette ook al niet bijzonder.

 2. chucky1012
  december 8, 2018 / 7:16 pm

  Prachtige look.
  Wat een fijn en goede review
  Jammer dat dit heel erg tegenvalt want ik had dit al op mijn wishlist gezet.

  Een fijne avond ?

 3. december 9, 2018 / 1:06 pm

  Wat een eerlijke review. jammer dat het palette niet aan je verwachting heeft voldaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge