Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

IN THE MIX | MAKEUP REVOLUTION HIGHLIGHTER PALETTE, FAST BASE STICK FOUNDATION & I HEART REVOLUTION FIXING SPRAY

IN THE MIX | MAKEUP REVOLUTION HIGHLIGHTER PALETTE, FAST BASE STICK FOUNDATION & I HEART REVOLUTION FIXING SPRAY

Met deze warme dagen gebruik ik bijna geen make-up, het smelt toch van mijn gezicht. Maar ik zag bij Boozyshop weer diverse nieuwe producten die ik toch wel heel graag wilde hebben en testen. Makeup Revolution en I Heart Makeup (deze twee merken horen bij elkaar) hebben zoveel toffe nieuwe lanceringen, dat het bijna niet meer bij te houden is.

Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation F9 €5,95

Normaal skip ik een stick foundation, omdat ik het vaak niet prettig vind werken. Toch ben ik gezwicht voor de Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation, ik heb er zoveel goeds over gehoord dat ik het zelf ook wilde ervaren. Deze foundation is in diverse tinten en ondertonen verkrijgbaar, dat is sowieso al een dikke pluspunt. De nude verpakking met rosé gouden oogt heel sjiek, maar het voelt wel een beetje goedkoop aan (eerlijk is eerlijk…het is ook een budget product).


Ik heb de Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation online gekocht en de perfecte match vinden is dan toch wel echt een dingetje. Na lang twijfelen en swatches opzoeken ben ik gegaan voor de kleur F9. Als je de swatch op de bovenstaande foto ziet zou je denken dat het absoluut geen match is, maar eenmaal aangebracht op mijn gezicht ziet de foundation er qua kleur anders uit en is het een betere match.


Op de linker foto is mijn gezicht te zien zonder make-up, op de middelste foto heb ik de foundation aangebracht en op de rechter foto is de foundation helemaal aangebracht met een make-up spons. Ik breng de Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation direct aan op mijn huid en dan werk ik de foundation in mijn huid met een vochtige spons, dit geeft het beste resultaat.Ik heb zelf last van een drogere huid en ik merk dat de Fast Base Stick Foundation sommige droogte plekjes extra goed laat zien (zie het filtrum op de rechter foto). Voor dat ik deze foundation gebruik prep ik mijn huid eerst goed met een hydraterende primer en gebruik ik een paar druppeltjes van de Makeup Revolution Baking Oil.

Ook ik ben erg te spreken over de Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation, het geeft een super dekkend resultaat. De foundation is makkelijk aan te brengen en blend ook super gemakkelijk met mijn huid. Aan het einde van de dag ziet het er nog top uit en dat met deze hitte.

Makeup Revolution Face Quad Incandescent €10,95

Highlighters kan je niet genoeg hebben, tenminste dat is op dit moment mijn motto. Op de nieuw-pagine van Boozyshop zag ik het Makeup Revolution Face Quad in de tint Incandescent (er is nog een variant verkrijgbaar) staan en ik was gelijk verkocht.

Het palette is goudkleurig en spiegelt als een malle, super fijn als je er productfoto’s van probeert te maken 😉


Makeup Revolution Face Quad Incandescent heeft 4 prachtige highlighters. Van parelwit en zacht roze tot subtiel goud en licht rosé goud…jullie begrijpen vast wel waarom ik dit palette gewoon niet kon weerstaan.


En zoals ik van Makeup Revolution inmiddels wel gewend ben, is de kwaliteit ook super. De highlighters zijn goed gepigmenteerd, mocht je de highlighters nog intenser willen hebben dan kan je kwast ook even vochtig maken met een face mist. Het resultaat van dit palette laat ik onderaan dit artikel zien.

I Heart Revolution Fixing Spray Cucumber €7,95

Ook al heb ik een grote voorraad aan fixing sprays en face mist, toch kon ik de I Heart Revolution Fixing Spray Cucumber niet weerstaan (ik had dit product al in de UK webshop gezien en hoopte al dat het snel in Nederland verkrijgbaar zou zijn). Mocht je geen fan zijn van komkommer dan heeft I Heart Revolution ook nog andere varianten: Vanilla Bean & Coconut, Guava & Rose, Green Tea. MAC heeft ook dit soort sprays alleen zijn die een stuk duurder en deze budget versie is net zo fijn om te gebruiken.

Ik merk alleen niet écht dat mijn make-up veel langer blijft zitten (dit kan ook komen door de warmte), maar mijn make-up ziet er door de spray minder poederig uit en het zorgt voor extra verkoeling/hydratatie. Mijn flacon staat inmiddels in de koelkast 😉Op de bovenstaande foto’s heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van de Fast Base Stick Foundation en het Makeup Revolution Face Quad Incandescent. Om mijn budget look compleet te maken heb ik de Makeup Revolution X Soph Cake lipstick aangebracht.

Zijn jullie al bekend met deze producten van Makeup Revolution / I Heart Makeup?

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  juli 20, 2018 / 8:36 am

  (◠‿◠) De fixing spray spreekt me wel aan!

 2. juli 20, 2018 / 12:41 pm

  Die highlighters vind ik heel mooi en een spray die naar komkommer ruikt, lekker verfrissend!

 3. juli 21, 2018 / 8:22 am

  Mooie producten! Sinds mijn droge huid gebruik ik geen makeup meer maar na het zien van deze producten begint het wel weer te kriebelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge