Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

HAIRCARE | GUHL COLOR PROTECTURE & PEARLANCE

HAIRCARE | GUHL COLOR PROTECTURE & PEARLANCE

Al sinds mijn 14e/15e verf ik elke maand mijn haar, dit doe ik gewoon thuis helemaal zelf. Ik kies hier bewust voor omdat het een stuk goedkoper is, het gaat sneller en ik kan het doen wanneer ik er zelf tijd en zin in heb. Van Guhl heb ik eind vorige maand een pakketje ontvangen met daarin haarkleuringen uit de vernieuwde lijnen Guhl Color Protecture & Guhl Color Pearlance. Om langer te kunnen genieten van mijn nieuwe haarkleur zat er in het pakket ook speciale shampoo & conditioner, in dit artikel vertel ik wat meer over deze nieuwe producten.

Guhl Color Protecture €15,99 o.a. te koop bij Bol.com & Etos

“De Guhl beschermende crème-kleuring, nu genaamd ‘Protecture’, is vernieuwd. Er is een Intensief Beschermend Serum met Vitamine E is toegevoegd waardoor het haar tijdens het kleuren nog beter kan worden beschermd. Verder is de Intensief Herstellende Treatment voor na het kleuren 50% vergroot waardoor het haar nog langer kan worden beschermd tegen de effecten van het kleuren. Deze formule heeft daarnaast een nieuwe technologie: de formule met Triple Care Complex met Keratine en Monoï olie herstelt en versterkt het haar gericht en beschermt effectief tegen verdere beschadiging.”

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: N°3 Donkerbruin, N°4 Middenbruin, N°5.3 Lichtgoudbruin, N°6 Donkerblond, N°7 Middenblond, N°7.3 Middengoudblond, N°8 Lichtblond, N°9 Zeer Lichtblond, N°9.3 Zeer Lichtgoudblond, N°10 Extra Lichtblond.

Guhl Color Pearlance €16,49 o.a. te koop bij Bol.com & Etos

“De ‘Pearlance’ intensieve créme-kleuring geeft het haar een stralende glans en langdurige kleur tot 30 wasbeurten. Aan de kleuring kan het Brilliant Oil Elixir worden toegevoegd, welke bestaat uit 100% pure avocado olie en zorgt voor nog meer glans. ‘Pearlance’ biedt 100% grijsdekking met een langdurig resultaat.”

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: N°40 Middenbruin Brazil Nut, N°47 Cacaobruin Palisander, N°52 Lichtgoudbruin Chestnut, N°55 Warmroodbruin Teakwood, N°60 Donkerblond Almond, N°63 Kopermahonie Tasmanian Ceder, N°67 Donkergoudblond Honeytree, N°72 Middengoudblond Sandalwood, N°74 Koperroodblond Hazelnut, N°80 Lichtblond Cashew, N°82 Lichtgoudblond Goldbirch.

Uit beide lijnen heb ik een pakje ontvangen die het beste bij mijn haarkleur passen. Omdat mijn haar al wat donkerder is ben ik gegaan voor N°3 Donkerbruin (Guhl Color Protecture) & N°47 Cacaobruin Palisander (Guhl Color Pearlance). Als je haren zelf gaat verven kies dan wel een kleur wat ook zeker gaat werken, niet dat je dus zelf heel donker haar hebt en een blonde kleur er overheen aanbrengt…dat gaat namelijk nooit werken 😉


Ik verf mijn haar ongeveer 1x in de 6 weken, het ligt er maar net aan hoe erg ik mij stoor aan mijn uitgroei. In dit artikel ga ik aan de slag met de Guhl Color Pearlance, binnenkort laat ik op Instastories het resultaat zien van het andere pakje haarkleuring.

In het pakje zit een gebruiksaanwijzing (altijd even goed doorlezen), handschoenen, Brilliant Oil Elixer, flacon en tube haarkleuring en een herstellende crème. Het werkt eigenlijk heel simpel je maakt eerst de haarkleuring door de tube in de flacon samen te voegen en even goed te schudden, daarin doe je de Brilliant Oil Elixer en schud je het geheel nog even goed door. De haarkleuring is klaar voor gebruik! Ik raad wel aan om er even goed de tijd er voor te nemen en mocht je knoeien op je huid haal dit dan ook gelijk weg. Anders loop je twee dagen later nog met vlekken op je gezicht…#ikspreekuitervaring. Als je haren voor het eerst gaat verven is het de bedoeling dat je alles 30 minuten laat intrekken en daarna goed uitspoelen.Op de linker foto is mijn scheiding en uitgroei redelijk zichtbaar (ik laat dit bewust niet te duidelijk zien omdat ik het er niet uit vind zien haha), het is echt tijd om weer een pakje haarkleuring te gaan gebruiken! En op de rechter foto heb ik Guhl Color Pearlance N°47 Cacaobruin Palisander gebruikt. Mijn haren zijn weer mooi donkerder, de uitgroei is weg en er is ook een zichtbare mooie glans!

Inmiddels heb ik deze haarkleur nu al ongeveer twee weken en de kleur is nog steeds erg mooi (ik was bijna elke dag mijn haar). Ik heb al wel een beetje last van uitgroei, maar daar kan Guhl niks aan doen dat komt door moeder natuur…

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Shampoo €7,69 & Conditioner €7,99 zijn o.a. te koop bij Bol.com & Etos

Om mijn geverfde haar goed te verzorgen heb ik uit de nieuwe Guhl Kleurbehoud & Verzorging een shampoo & conditioner ontvangen. Ik gebruik de producten van Guhl al jaren en ook deze producten zijn fijn in gebruik. Ik vind vooral de geur van de shampoo en conditioner erg lekker, maar de werking is ook gewoon prima.

Leuk om te zien dat Guhl zich blijft vernieuwen, ik gebruik dit merk al jaren en ook over deze producten ben ik positief. Natuurlijk heb ik het andere pakje haarkleuring nog niet geprobeerd, maar ik heb al zoveel pakjes van Guhl gebruikt en het resultaat is altijd mooi. Mocht je benieuwd zijn naar hoe de andere kleur mij gaat staan hou dan zeker mijn InstaStories de komende weken goed in de gaten.

Zijn jullie al bekend met de haarkleuringen van Guhl?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. november 21, 2018 / 9:49 am

  Ja! Ik heb ook de Pearlance gebruikt. Erg blij met de bijpassende shampoo en conditioner. Voor mij was het een jaartje of twintig (of langer geleden zelfs) dat ik mijn haar heb laten verven (schoonmoeder deed het toen en onlangs dus ook weer). Ontzettend blij mee. Ook met de grijsdekking (in mijn geval). Het zijn maar een paar haartjes, maar toch…
  Rory onlangs geplaatst…Kerstkaart sturen? Kleine moeite en een groot gebaarMy Profile

 2. Tonnia
  november 21, 2018 / 10:36 am

  mooi hoor dit wil ik ook wel proberen

 3. november 21, 2018 / 11:44 am

  Ik verf mijn haar ook regelmatig thuis, niet vanwege de uitgroei, wel vanwege het grijs wat behoorlijk in opmars is. Ik ben stiekem ook dol op al die haarkleuringen en vind het ook altijd leuk om wat te switchen qua haarkleur. Deze lijn kende ik nog niet, terwijl ik best vaak voor Guhl kies. Volgende keer ga ik hem proberen!
  Babs onlangs geplaatst…Win 1 van de 2 beauty pakketten!My Profile

 4. november 21, 2018 / 1:30 pm

  Fijn he als je haar er weer fris uitziet na het verven. Ik verf ook al jaren mijn haar maar heb niet specifiek een bepaald merk wat ik fijn vind. Ik zoek altijd naar een bepaalde paarse/violet kleur. Het ligt er ook een beetje aan wat er in de aanbieding is. Ik heb de haarkleuring van Guhl eigenlijk nog nooit geprobeerd, misschien eens kijken of ze zo’n vergelijkbare kleur hebben.
  Kirsten onlangs geplaatst…Voelen huisdieren dat je zwanger bent?My Profile

 5. chucky1012
  november 21, 2018 / 8:41 pm

  Het staat je heel mooi ?

  Xoxo

 6. november 22, 2018 / 10:47 am

  Jazeker! ‘Vroeger’ toen ik dus zelf mijn haar kleurde, gebruikte ik alleen maar de kleuringen van Guhl. Tegenwoordig laat ik het dus altijd doen, scheelt me thuis een hoop geknoei haha;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Een open kast stylen in 5 stappen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge