Nieuwe artikelen:

 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

GUCCI BEAUTY POUDRE DE BEAUTÉ MAT NATUREL

GUCCI BEAUTY POUDRE DE BEAUTÉ MAT NATUREL

Sinds enkele maanden is de vernieuwde Gucci Beauty lijn verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe verpakkingen zien er zo mooi uit, dat wekte dus ook gelijk mijn interesse. Ik kocht o.a. de Poudre de Beauté Mat Naturel, een gezichtspoeder om o.a. je foundation mee te setten.

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel €50 (inhoud 10 gram)en is te koop bij de Bijenkorf

“A smoothing face powder with a matte finish, Poudre De Beauté Mat Naturel creates a flawless complexion, available in 12 shades for a seamless match. The buildable formula can be worn alone to enhance the natural skin or over makeup for touch-ups throughout the day. Scented with a delicate floral fragrance, the lightweight powder is applied with a soft sponge applicator stored within a precious gold-toned compact.”

Laat ik eerst beginnen met de verpakking, hierbij scoort de vernieuwde Gucci Beauty lijn gelijk een 10+. Het compact voelt wat zwaarder aan, is poederroze met goudkleurige details. De uitstraling doet mij aan make-up uit de jaren ’50. Heel mooi, elegant en vooral luxueuze, een pareltje voor bijvoorbeeld op je kaptafel.

Onder de poeder zit nog een component met daarin een puff om de gezichtspoeder mee aan te brengen. Ik gebruik zelf liever een make-up kwast en stiekem vind ik het ook zonde om de puff te gaan gebruiken 🙂

Natuurlijk gaat het niet alleen maar om een mooie verpakking, de werking is het belangrijkste.

Wat mij direct opvalt is dat de Poudre de Beauté Mat Naturel een aanwezige bloemige geur heeft. Dit is trouwens iets wat heel veel luxe en high-end merken hebben. Eenmaal aangebracht merk ik niks meer van de geur en daar ben ik stiekem best blij mee. Ik heb zelf een redelijke gevoelige en droge huid, maar gelukkig heeft dit verder geen effect op mijn huid.

Ik heb deze gezichtspoeder online gekocht en heb eigenlijk maar een kleur gegokt. Na lang twijfelen ben ik gegaan voor 02, een hele lichte kleur die eigenlijk gewoon transparant is op mijn huid. Na het aanbrengen van concealer en foundation, gebruik ik dit product om alles goed te setten. Zodat alles gedurende dag goed blijft zitten en het net wat mooier oogt.

Inmiddels gebruik ik de Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel al een aantal weken. Sterker nog, eigenlijk gewoon elke dag! Mijn Gucci imprint is al bijna weg, dat wilt dus wel iets zeggen aangezien ik een redelijke collectie gezichtspoeders heb. Ik gebruik dit product niet om te “baking” onder mijn ogen, maar wel voor het afpoederen. Het zorgt voor een semi matte effect (dus niet zo matte dat je huid kurk droog oogt) en de finish is gewoon mooi.

Natuurlijk zijn er gezichtspoeders verkrijgbaar die een stuk goedkoper zijn, maar ook die nog vele malen duurder zijn. In elke prijsklasse zijn er wel pareltjes te vinden. Ik vind het totaalplaatje gewoon ontzettend mooi, de verpakking én de werking. Inmiddels heb ik ook andere producten uit de vernieuwde Gucci Beauty lijn gekocht, daar vertel ik binnenkort nog wat meer over.

Misschien ook interessant om te lezen:
ELEMIS Superfood Cica Calm Cleansing Foam & Cica Calm Hydration
Jil Sander Sun Summer Edition
Clinique Powder Pop Flower Highlighter & Flower Bronzer

Volg:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Huidverzorging en ingredienten Notino.nl
HUIDVERZORGING EN INGREDIËNTEN, WAAR LET IK OP?

Ongeveer zes jaar geleden ben ik begonnen met het bloggen over beauty. Dit is ook gelijk de periode dat ik...

Close