Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

GEZOCHT| TESTPERSOON DR. VAN DER HOOG CLEARSKIN LIJN

GEZOCHT| TESTPERSOON DR. VAN DER HOOG CLEARSKIN LIJN

De komende maand ga ik de Dr. Van der Hoog Clearskin challenge aan! Ik heb hier voor een pakket met diverse producten ontvangen, maar ik mag ook een lezeres uitdagen! ClearSkin staat voor een schone, zuivere huid zonder jeugdpuistjes of mee-eters. Als onderdeel van Dr. van der Hoog heeft ClearSkin jarenlange ervaring met huidverzorging, en ontwikkelde een lijn die natuurlijke huidverzorging laat resulteren in een mooie huid. Deze lijn is geschikt voor mannen/vrouwen (jongens/meiden) die last hebben van onzuiverheden.

De ClearSkin routine
De weg naar een mooie huid bestaat uit zeven producten die onderling aansluiten in een routine van vier stappen. Het is dus belangrijk om van de reiniging van het gezicht een routine te maken, dan bereik je de beste resultaten. Het ritueel bestaat uit de stappen reinigen (met een aantal van de vier reinigingsproducten), verzorgen (dag- en nachtcrème), behandelen (met een actieve spotcream) en camoufleren (met sulfopowder, een actieve en camouflerende poeder).

De ClearSkin lijn
De ClearSkin lijn bestaat in totaal uit zeven producten. De mooiste resultaten komen tot stand als er elke ochtend en avond wordt gereinigd, er twee keer per week wordt gescrubd, en een of twee maal per week het masker wordt gebruikt. Het beste resultaat wordt bereikt als de aanvullende stappen trouw worden opgevolgd.

De Clearskin challenge:
Wil jij kans maken op een pakket en mee doen met de Clearskin challenge, laat dan een reactie achter onder dit artikel met een geldig mail adres. Wat word er verwacht van de testpersoon? Je ontvangt een pakket met producten die je een maand lang gaat testen, je ervaringen van deze challenge en producten deel je regelmatig op social media met de hashtag #DvdHClearSkinChallenge.

Het pakket bestaat uit:
-ClearSkin face wash €7,62,-
-ClearSkin cleansing lotion €7,11,-
-ClearSkin scrub gel €8,84,-
-ClearSkin mask €2,23,-
-ClearSkin day & night control €9,65,-
-ClearSkin spot cream €7,62,-
-ClearSkin sulfopowder €7,62,-

Ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat van deze challenge en ik ga jullie zeker de komende tijd hier van op de hoogte houden!

post signature

Volg:

28 Reacties

 1. augustus 3, 2015 / 4:06 pm

  Oh, ik zou heel erg graag testpersoon zijn! Ik heb eerder op m’n blog geschreven over mijn ernstige acné. (http://dansenindestorm.nl/acne/) Ik slik nu nog steeds antibiotica en moet hiermee stoppen. Ik zou graag deze producten gaan gebruiken om te kijken of deze mij misschien wat kunnen helpen! 🙂
  Liefs Kim

 2. augustus 3, 2015 / 4:17 pm

  Dit zou echt ontzettend goed uitkomen. Ik heb zelf ontzettend veel last van een onzuivere huid. En ik ben 29, dus het zijn geen jeugdpuistjes meer. Ik heb echt al ontzettend veel producten geprobeerd. Zelfs van de dermatoloog. Maar tot nu toe heeft het nog steeds niet het gewenste effect. De littekens stapelen zich op, daar baal ik wel flink van. Ik kan de testresultaten delen via Facebook, Instagram, Twitter en mijn eigen blog. Liefs, Simone

  • julia
   augustus 8, 2015 / 4:37 pm

   heb je al een azulen paste van dr.eckstein geprobeerd? Dit is een klein potje met een pasta die je op je puistjes moet aanstippen, ik had ook altijd veel puistjes (vooral op mijn voorhoofd) en het heeft me heel erg geholpen. Dit is overigens geen reclame maar misschien helpt het bij jou ook!

 3. Mirthe Zock
  augustus 3, 2015 / 4:24 pm

  Heej Bianca, ik zou het gaaf vinden deze lijn te testen, ik ben op zoek naar iets wat bij mijn huid past en ben er nog niet over uit, misschien dat dit de oplossing geeft 😉

  Groetjes

 4. monique
  augustus 3, 2015 / 4:25 pm

  Graag zou ik het ook willen proberen om me huid weer een beetje fris te krijgen en onzuiverheden te verminderen.

  groetjes

 5. Megan
  augustus 3, 2015 / 4:31 pm

  Hey!

  Ik heb een erg onrustige huid met mee eters en puistjes (ook onderhuids, arghh zo pijnlijk). Hopelijk helpen deze producten wel om mijn huid rustig te houden, want ik heb veel geprobeerd maar niets helpt. Ik wil erg graag testpersoon zijn! Want ik schaam me er wel voor… Ik kan de resultaten op Instagram, Facebook, Twitter, (aankomende) blog en bloginstagram delen!

 6. augustus 3, 2015 / 4:37 pm

  Wat leuk dat je dit mag doen, en nog veel leuker dat je zoiets mag weggeven! Die poeder lijkt me heel erg interessant, want daar heb ik nog nooit van gehoord. Ik wil me best opgeven om proefpersoon te zijn, maar volgens mij zijn er veel mensen die een ergere vorm van acne hebben dan mij en je hen er nog veel meer plezier mee zou kunnen doen. 🙂

 7. augustus 3, 2015 / 4:49 pm

  Ik heb zelf gelukkig een rustige huid, maar ik ben wel benieuwd naar het resultaat! Toch fijn als je dit aan vrienden zou kunnen aanraden 🙂

 8. augustus 3, 2015 / 5:06 pm

  Hoi.
  Ik zou heel graag willen mee doen ook voor mijn blog maar ook voor de uitdaging
  M.v.g esmeralda

 9. augustus 3, 2015 / 5:22 pm

  Ik zou heel graag samen met jou deze challenger voltooien. Ik heb een vrij onrustige huid op dit moment en dit zou ik graag door middel van deze producten een beetje willen laten minderen. Het lijkt me echt fantastisch om deze producten te mogen testen. Ik zou zeker de voortgang bijhouden, zowel op instagram als op mijn blog.

 10. Nina Simplynspecial
  augustus 3, 2015 / 5:22 pm

  Dit klinkt goed 😉 Ik ben namelijk nog steeds zoekende naar een passende verzorging voor mijn huid. Helaas is deze regelmatig erg onzuiver en weet ik niet goed hiermee om te gaan. Dus “ja” ik wil deze graag uitproberen!

 11. Marjolein
  augustus 3, 2015 / 6:17 pm

  Net zoals de anderen wil ik ook graag testpersoon worden 🙂
  Waarom? Ik heb al een zestal jaar serieus last van acné op mijn hoofd, rug en decolleté. Steeds weer moet ik nieuwe (dure) producten uittesten van de huidspecialist, maar niets helpt echt. Bye hoop, bye geld.
  Daarom zou dit heel goed van pas komen!

 12. Nathalie Mertens
  augustus 3, 2015 / 7:21 pm

  Ik zou dit heel graag testen.
  Ik heb echt heel veel last van droge huid en jeuk.
  Dus hopelijk….

 13. augustus 3, 2015 / 7:37 pm

  Het lijkt me erg gaaf om samen deze producten te testen, Ik heb nog steeds regelmatig last van onzuiverheden, en de ene week is erger dan de ander. Ik ben dan ook erg benieuwd of deze producten misschien mijn huid kunnen kalmeren en ervoor zorgen dat ik geen onzuiverheden meer terug krijg!

 14. Maaike
  augustus 3, 2015 / 9:40 pm

  Hoi! Wat gaaf dat je een testpersoon zoekt! En wat een leuke challenge , ik ben erg benieuwd of de producten werken.
  Zelf heb ik een erg onzuivere/droge huid.
  Ik heb veel productielijnen voor de onzuivere huid getest maar zonder succes….
  Ik zou ’t graag voor je testen! Lijkt me leuk!

  Groetjes,
  Maaike

 15. Emke
  augustus 3, 2015 / 10:56 pm

  Ik had graag mee gedaan. Maar ik heb niet zo veel last van onzuiverheden. Dus bij mij zal je niet veel verschil zien, of kan ik werk meedoen?

 16. Solyne
  augustus 3, 2015 / 11:40 pm

  Ik doe heel graag mee! Zelf heb ik een super droge, gevoelige en vochtarme huid. Ik zoek al 2 jaar naar goede producten en nog steeds niks gevonden.
  Ik ben dus heel benieuwd of deze skincare lijn nu eindelijk wel een goed product is voor mijn huid!

 17. angela
  augustus 4, 2015 / 12:58 am

  Zou ook wel mee willen doen.
  Heb een erg droge huid en het ene moment onzuiverheden ander moment weer rustig dus op en af. Benieuwd of deze lijn een oplossing is

 18. Jolijn
  augustus 4, 2015 / 6:24 am

  Heel fijn ! Ik ben geen tiener meer maar ondertussen al 27 jaar, maar ik zou het dolgraag willen proberen. Ik heb nooit last van mee eters en puistjes gehad maar heb dit sinds de laatste jaren. Aan geZien ik volgend jaar ga trouwen wil ik alles uitproberen voor mijn gezicht want hoop op onze grote dag geen onzuiverheden te hebben , fingers crossed.

 19. augustus 4, 2015 / 11:47 am

  Voor mij zijn deze producten veel te agressief, ik reageer het beste op Dr. Hauschka! Maar wel super leuk dat je iemand zo de kans geeft 🙂

 20. augustus 4, 2015 / 12:59 pm

  O, daar doe ik graag aan mee! Mijn huid is de laatste weken zo onrustig en vervelend, ik ben echt aan verandering toe. Fingers crossed 🙂

 21. Faye
  augustus 4, 2015 / 9:58 pm

  Ha, deze sla ik even over.. (heb niet zo een ernstige huid) , maar ik ben wel heel erg benieuwd naar of het ECHT werkt, so let us know ;)!

  XOXO Faye

 22. augustus 5, 2015 / 2:12 pm

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar de werking van de producten 🙂
  X

 23. Anouk Thijssen
  augustus 8, 2015 / 7:18 am

  Dit zou echt een super kans zijn!
  Ik wil supersupersuper graag model worden, ik ben een paar dagen terug gescout op straat (YAAAY!!) ze willen graag met me aan de slag om te zien wat ik kan maar eerst moet ik er voor zorgen dat mijn heftige acne weg gaat. Ik probeer al jaren mijn acne weg te halen maar niks werkt, en als het werkt is de acne met een paar dagen weer terug 🙁
  Dit zou dus de ultieme kans zijn om mijn droom waar te maken! <3

 24. Merel
  augustus 9, 2015 / 12:37 pm

  Ik heb erg last van jeugdpuistjes en ik sta altijd open om nieuwe producten te testen die daar hopelijk tegen zouden helpen! Ook is dit leuk om wat over te schrijven op mijn eigen blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge