Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Trinny London voegt de kleur Milly toe aan de Lip2Cheek …

  Nieuw | Trinny London voegt de kleur Milly toe aan de Lip2Cheek range
 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden

MIJN FAVORIETEN VAN JULI 2017

MIJN FAVORIETEN VAN JULI 2017

Even knipperen met mijn ogen en het is alweer augustus! Het is dus weer tijd om mijn favorieten van de afgelopen maand te delen, en ook al is het zomer (vaak is het dan komkommertijd) er zijn zoveel nieuwe beauty items uitgebracht. Ik dacht dat dit een iets rustiger periode zou zijn, maar het is natuurlijk alleen maar leuk dat er zoveel nieuwe prachtige producten worden uitgebracht.


Mijn beste ontdekking op gebied van huidverzorging is denk ik wel de Bioré Houtskool Zelfverwarming 1 Minute Masker (review). De review hier over staat nog niet zolang online, maar dit product gebruik ik al enkele weken. Ik heb inmiddels ook andere producten van Bioré gekocht, en daar komen ook nog aparte reviews over online.


De Douglas is echt aan het knallen met hun eigen make-up collectie, vandaar dat deze favorieten ook twee producten te zien zijn. Ik begin met de Douglas Make-up Heaven Lipstick (review), normaal ben ik niet zo’n liquid lipstick fan….maar voor dit product maak ik zeker wel een uitzondering. Take it Red is trouwens ook een prachtige kleur, en dat zegt iemand die eigenlijk altijd roze/nude tinten draagt 😉


Juli was echt een highlighter maand, ik heb zoveel prachtige exemplaren ontdekt (ook een aantal flops!). Sleek MakeUp heeft een nieuw highlighter palette in Nederland uitgebracht, namelijk Cleopatra’s Kiss (review). Een erg mooi highlighter palette en daar naast ook nog eens super betaalbaar.


Wil je zomerse look helemaal compleet maken? Daar zorgt de Bourjois Maxi Delight bronzer (review) voor! Sinds ik deze bronzer heb, gebruik ik het bijna dagelijks. Ik moest er in het begin een beetje aan wennen, maar deze bronzer geeft je net een wat zomerse uitstraling.


Mijn tweede Douglas favoriet is wederom een highlighter palette, daarom zei ik al juli was echt een highlighter maand. Het Douglas Make-up My Glow Palette (review) heeft diverse tinten highlighters, en het schijnt een Becca-dupe te zijn (die opmerking kreeg ik via Instagram). Net zoals het andere highlighter palette uit dit artikel, is deze variant ook weer super betaalbaar.

Ondanks dat het zomer is en komkommertijd heb ik echt heel veel producten leren kennen in juli, en de komende weken komen er weer genoeg reviews online (ik heb namelijk zelf ook nog flink geshopt zodat er genoeg artikelen online kunnen komen in de zomer).

 Wonen algemeen

Naast de beauty favorieten heb ik ook nog wat serie’s die ik de afgelopen tijd flink heb zitten kijken:
– Switched at birth (Videoland)
– Grey’s Anatomy (ik ben nu bij de dvd’s van seizoen 3)
– Shooter (Netflix)
– De 12 van Oldenheim (Videoland)

Wat is jouw favoriete beauty/lifestyle/home item van de maand juli?

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. augustus 2, 2017 / 11:10 am

  Haha! Ik kijk ook altijd even raar op als ik iets lees over een houtskoolmasker. Niet meteen iets dat ik zou kopen, maar nu ik deze blog gelezen heb, moet ik het misschien toch maar eens proberen 🙂

 2. augustus 2, 2017 / 3:55 pm

  Zulke mooie producten!
  Inderdaad gaat de tijd erg snel.

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge