Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

BEAUTY| NAAR DE KAPPER MET BARBERBOOKING!

BEAUTY| NAAR DE KAPPER MET BARBERBOOKING!
Door Ellen– Van Bianca kreeg ik de mogelijkheid om in samenwerking met Barberbooking een kappersbehandeling te ondergaan. Super lief natuurlijk en het kwam als geroepen want ik was mijn haren alweer een tijdje zat.Vandaag vertel ik jullie hoe zo’n behandeling boeken via Barberbooking te werk gaat en natuurlijk zal ik ook even een voor en na foto laten zien.


PicMonkey Collage1

Barberbooking is een mooie en overzichtelijke site waarbij je uit een groot aantal geselecteerde kapsalons vooraf je afspraak kan plannen. De site ziet er overzichtelijk en goed uit. Je begint met het zoeken naar een kapsalon bij jou in de buurt. In mijn geval waren dat er twee. Ik koos zelf voor een kapsalon een dorp verderop. Op het moment dat je de kapsalon naar keuze aanklikt kies je als eerste het type behandeling wat je wilt ondergaan. Dit verschilt uiteraard per salon. In mijn geval koos ik voor wassen, knippen en stylen.

Het leuke van mijn kapsalon was dat ik ook nog eens de keuze had door welke kapster ik geknipt wilde worden. Mocht je dus al klant zijn bij de kapsalon waar je heen wilt dan kan dit heel handig zijn. Nadat je deze keuze hebt gemaakt is het tijd om een dag en tijd te kiezen waarop je naar de kapper wilt gaan. Na deze laatste stap kun je kiezen om een account aan te maken mocht je deze niet hebben. Na het bevestigen van de afspraak krijg je als bevestiging een sms met daarin de tijd en datum waarop je de afspraak hebt ingepland.

In mijn geval ben ik naar de kapsalon HH Kappers, Makeup and More in Westzaan gegaan. Ik was vooraf nog niet bekend met deze kapsalon dus ik was erg benieuwd. Ook wist ik nog niet precies wát ik nu wilde doen met mijn haar. Ik wilde er in de lengte niet veel vanaf maar toch wel iets anders. Dinsdagochtend had ik mijn afspraak en de eerste indruk was gelijk goed. De kapsalon zag er mooi uit en ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de kapster die mij ging knippen. Het leuke van deze kapsalon is dat je er niet alleen terecht kunt voor een goede knipbeurt, je kunt er ook terecht voor make-up advies of manicure behandeling. Daarnaast kun je ook een aantal workshops volgen.

Ik heb na wat advies te hebben gevraagd de stoute schoenen aangetrokken om na zes jaar weer eens een pony te laten knippen, ik was wel toe aan iets anders. Mijn haren werden eerst uitgebreid gewassen inclusief hoofdhuidmassage, dat was heerlijk!

Het fijne van deze kapsalon was dat ze echt alle tijd voor je namen.Uiteindelijk heb ik dus een pony laten knippen en van de lengte is niet veel afgegaan omdat mijn haar in redelijk goede conditie was. Ik gok dat er slechts een paar centimeter vanaf gehaald is. Ik kreeg als extra service gratis een makeup touch up en werd nog eens mooi opgemaakt. Wederom werd er echt de tijd genomen.

Omdat de kapsalon aan de wat duurdere kant was moest er een klein bedrag worden bijbetaald, maar omdat ze het zo leuk vonden dat ik zo enthousiast was kreeg ik het resterende bedrag van ze cadeau. Ik hoefde helemaal niks bij te betalen, een ontzettend goede service! Nu zijn jullie waarschijnlijk wel benieuwd naar het eindresultaat en wat ik er zelf van vind. Ik ben er ontzettend blij mee, het is wel eventjes wennen weer maar ik heb tot nu toe alleen maar hele leuke reacties gehad.

PicMonkey Collage2

Bianca en Barberbooking, ontzettend bedankt voor deze leuke en geslaagde ochtend! Boek jij zelf online ook wel eens een kappersafspraak?

Liefs Ellen
*Dit is een samenwerking.

Volg:

6 Reacties

 1. M
  november 12, 2015 / 7:29 am

  wat een verschil staat je goed meestal loop ik gewoon een kapsalon zonder afspraak binnen

 2. Esmee
  november 12, 2015 / 8:06 am

  Heel erg leuk om dit te lezen. Het eindresultaat is erg mooi, even een touch up!
  XOXO esmee

 3. november 12, 2015 / 12:45 pm

  Hey Ellen,

  Wat een mooi resultaat zeg! De pony staat je echt goed! En wat een goede service :). In Leerdam loop ik eigenlijk altijd zo naar binnen bij mijn favoriete kapper :), zij weten ook precies wat ik altijd wil.

  Liefs!

 4. Manon
  november 12, 2015 / 5:41 pm

  Mooi eindresultaat !

 5. Ellen
  november 12, 2015 / 9:46 pm

  Nogmaals bedankt Bianca!! ❤

 6. Sanne
  november 13, 2015 / 5:27 pm

  Staat je goed Ellen, leuk dat je dit hebt gedaan ik ga dit denk ook maar eens doen groetjes Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge