Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

BEAUTY | VOLLERE BORSTEN MET BREASTGRO + WIN

BEAUTY | VOLLERE BORSTEN MET BREASTGRO + WIN

Eind vorig jaar ben ik begonnen met BreastGro en inmiddels heb ik twee keer een twee maanden kuur afgemaakt. Het is daarom tijd om wat meer over BreastGro te vertellen en nog belangrijker heeft het voor mij ook écht gewerkt? In dit artikel vertel ik meer over BreastGro, mocht je niet weten wat dit is lees dan vooral even de volgende artikelen Ik ben onzeker over mijn borsten & Onzeker over mijn borsten – BreastGro update.

BreastGro
BreastGro Capsules is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verstevigen of te vergroten. En is daarom een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep. Ik heb twee dozen á 270 capsules gebruikt, dit is goed voor in totaal vier maanden. Onder invloed van hormonen maakt het lichaam tijdens de puberteit klierweefsel in de borsten aan. BreastGro is er in geslaagd dit proces te imiteren. De werkzame bestanddelen in de geconcentreerde capsules zijn hopextracten, soja en granen.

Met BreastGro kan je borsten verstevigen (daar ben ik voor gegaan), maar ook vergroten. Ik heb zelf een B-cup en omdat het net theezakjes waren, wilde ik heel graag het versteviging-effect uitproberen. Per dag slik je 4 capsules, hier moest ik eerst aan wennen omdat ze wat groter zijn. Gelukkig was het na een paar dagen “routine” en inmiddels ben ik er helemaal aan gewend. Voor het verstevigen van je borsten slik je de capsules ongeveer 3 maanden en voor de borstvergroting 6 tot 8 maanden (daarna stap over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag). Om het gewenste effect te behouden is het dus wel nodig om de capsules in te blijven nemen.

BreastGro
In mijn BreastGro update artikel heb ik een oproep gedaan naar eventuele vragen én die heb ik ook zeker gekregen! Via social media heb ik een aantal leuke/belangrijke vragen gehad en daar probeer ik vandaag zo goed mogelijk antwoord op te geven. Mochten er toch nog vragen zijn, mag je mij natuurlijk ook altijd even mailen.

– Is BreastGro ook mogelijk met een A-cup?
De reden waarom BreastGro eigenlijk pas geschikt is vanaf een B cup heeft te maken met het aanwezige klierweefsel in de borst. Borsten met een cupmaat A of AA hebben te weinig eigen klierweefsel waarop BreastGro zijn werking kan uitoefenen. Vanaf een cupmaat B is er voldoende klierweefsel in de borst aanwezig wat kan anticiperen op de werking van BreastGro waardoor de groei gestimuleerd kan worden.

– Heb je last gehad van bijwerkingen?
Nee eigenlijk heb ik niks gemerkt, geen tintelingen, pijn of wat dan ook. De eerste dagen had ik alleen moeite met het innemen van de capsules vanwege het grotere formaat, maar dit was na een paar dagen weer over.

– Kan je dit gebruiken als je zwanger bent?
Nee tijdens je zwangerschap en/of borstvoeding wordt het afgeraden om de capsules van BreastGro te gebruiken.

– Als je stopt met de kuur neemt het resultaat dan ook weer af?
Ik ben zelf nog niet gestopt dus daar kan ik persoonlijk nog weinig over vertellen. Op de website van BreastGro staat wel dat het resultaat wat zal afnemen, maar mocht ik dat merken dan zal ik daar een update over maken op social media of in een ander artikel.

Voor dat ik met BreastGro begon heb ik van mijn borsten een foto gemaakt en ook van het eindresultaat. Ik ga geen foto’s van mijn borsten delen op het internet, maar niet alleen ik zie resultaat…mijn vriend ook. Ik voel mij een stuk zelfverzekerder, ook op momenten dat ik geen bh draag. En alleen daar ben ik héél blij mee, omdat ik altijd erg onzeker was over mijn theezakjes.

BreastGro
Zo hallooo dan maar even een foto op een wat nettere manier! Mijn borsten zijn vanaf bovenaf (waar de pijltjes ongeveer staan) steviger en ook onderaf is resultaat geboekt. Ik heb nu minder last van hangborsten en als ik inkijk heb voelt dat toch best een beetje sexy….

Omdat ik ook benieuwd ben naar het vergrotende effect heb ik zelf nog een kuur van 2 maanden gekocht, daar ben ik inmiddels ook mee begonnen. Het is nog te kort om er iets over te zeggen, maar misschien komt daar over een paar weken ook een update over online. Ben jij nou ook benieuwd of BreastGro geschikt is voor jou? Doe dan de gratis online test en krijg persoonlijk advies! >> BreastGro Check <<

BreastGro kost €59,99 voor 135 capsules (één maand kuur) of €109 voor 270 capsules (twee maanden kuur) en is o.a. te koop bij Holland&Barret en Bol.com (momenteel zijn alle BreastGro producten verkrijgbaar met een leuke korting).

BreastGro
Ik weet dat er nog steeds mensen sceptisch zijn over BreastGro, dat was ik zelf eerst ook. Maar nu ik zelf resultaat zie ben ik erg blij met deze mogelijkheid. En het leuke is…dat ik ook een BreastGro kuur van twee maanden (één verpakking van 270 capsules) weg mag geven. Zo kan de winnares zelf kennismaken en wie weet ben je wel net zo enthousiast!

Hoe maak je kans op een twee maanden BreastGro kuur (á 270 capsules):

Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres en that’s it! Mee doen kan tot 09-03-2018. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 24 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Deze winactie is alleen voor 18 jaar en ouder, ik wens iedereen veel succes!

Extra kansen:

Volg Pinkit.nl op Youtube, FacebookTwitterInstagram.

post signature

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

26 Reacties

 1. Tonnia
  februari 22, 2018 / 7:07 am

  leuk ik doe mee

 2. februari 22, 2018 / 7:13 am

  Ooooh dit komt als geroepen. Door het sporten verlies ik dus vet, maar ja ook daar waar ik het niet kwijt wil en nu hangt er een los velletje. Om er nou van die kussens in te proppen is niet zo mijn ding. Dus ik zeg ja.
  Sonja onlangs geplaatst…Groeten uit Brabant | Kuukske d’r bij 1My Profile

 3. Annemiek van Lanen
  februari 22, 2018 / 7:55 am

  Oooh wauw! Ik ben wat afgevallen (-45) en daardoor is het allemaal iets minder. Zou dit graag proberen!

 4. Astrid
  februari 22, 2018 / 10:10 am

  Ik doe ook heel erg graag mee! Je hebt me aardig benieuwd gemaakt met je artikelen namelijk 🙂

  Groetjes,

  Astrid

 5. Sjoukje
  februari 22, 2018 / 10:29 am

  Doe heel graag met deze actie mee !!! Kan ook wel wat extra stevigheid gebruiken daar .

 6. februari 22, 2018 / 2:03 pm

  Wauw ik denk dat er dames zullen zijn die blij zijn met een cupmaat meer.
  Ik sla dit over want bij mij mag het wat minder.
  Veel succes allemaal….

  Xoxo

 7. Anita H.
  februari 22, 2018 / 2:32 pm

  Ik ben nog steeds sceptisch, maar ik wil heel graag proberen.

 8. Kim
  februari 22, 2018 / 5:19 pm

  Ik doe graag mee ik stoor me mateloos aan mijn spiegelbeeld mijn ooit zo prachtige Ecup is verdwenen na 2 zwangerschappen/borstvoeding en het vele afvallen, echt top dat het bij jou zo goed werkt was echt benieuwd

 9. Anita te Gussinklo
  februari 22, 2018 / 9:58 pm

  Een vriendin van mij heeft dit ook gebruikt en zag zeker resultaat.
  Naarmate je ouder word gaat het toch allemaal wat meer hangen,dus ik loot graag mee.

 10. Lisa
  februari 23, 2018 / 2:11 pm

  Hoi! Wat tof dat jij dit online met ons deelt! Ik ben hier heel erg benieuwd naar, en doe dus ook graag mee aan de winactie. Ik ben pas zo’n 23 kg afgevallen en dat heeft mijn borsten helaas niet veel goeds gedaan…ik ben zo benieuwd of BreastGro voor mij wat zou doen!

 11. Els Black-Stoker
  februari 23, 2018 / 3:00 pm

  Ik doe graag mee! Nadat mijn beide kinderen eraan gehangen hebben hihi hangen ze wat. Ik zou dus best willen proberen of dit echt werkt

 12. Jet
  februari 25, 2018 / 10:58 am

  Leuk, doe graag mee. Altijd onzeker geweest na 3 kinderen borstvoeding te hebben gegeven ?

 13. Eleonora
  februari 25, 2018 / 2:03 pm

  Ik doe heel graag mee. 🙂

 14. Willeke
  februari 27, 2018 / 10:29 am

  Oh wat spannend! Ik doe heel graag mee, en ben dan vooral benieuwd wat het resultaat gaat zijn!

 15. Ilse
  maart 2, 2018 / 9:59 am

  Gaaf! Ik doe super graag mee, ik was op Google aan het zoeken naar ervaringen met Breast Go en kwam zo op jouw blog uit! Zou fantastisch zijn om een kuur te winnen, mijn boobies kunnen ook wel iets meer versteviging gebruiken 🙂

  • Ilse
   maart 2, 2018 / 9:59 am

   Breast Grow bedoel ik.. stomme autocorrectie hahaha!

 16. Nancy van Heck
  maart 2, 2018 / 9:08 pm

  Ik kan het heel erg goed gebruiken door het vele sporten en gezond eten kan ik deze capsules erg goed gebruiken om mijn borsten mooi en stevig te laten worden. Want ze hangen erg en zijn ook erg af genomen door de trainingen.

 17. Claudia
  maart 3, 2018 / 5:44 pm

  Doe graag mee zou super graag een cup groter willen alleen operatie zie niet zitten

 18. sebastiaan
  maart 4, 2018 / 4:20 pm

  het zou mooi zijn als ik een maatje meer mag krijgen het zou mij zekerder maken.

 19. melissa
  maart 5, 2018 / 11:23 am

  WAUW; dat zou echt te gek zijn. ik ben eigenlijk altijd wel een tikkeltje onzeker over mijn borsten geweest en wist niet van het bestaan van dit product af. wel wat prijzig, dus ik weet niet of ik het zelf zou aanschaffen, maar ik waag in elk geval wel graag een kansje nu de lente/zomer en de blote jurkjes er weer aankomen 🙂

 20. Josien Hillebrands
  maart 5, 2018 / 12:19 pm

  Na twee keer borstvoeding kan ik wel weer wat hulp gebruiken! 🙂

 21. Sien van Biessum
  maart 5, 2018 / 12:20 pm

  Voor mijn lieve dochter,ze wil dit al zo lang uitproberen! ♥

 22. JS Gajadhar
  maart 5, 2018 / 12:22 pm

  cadeautje voor mezelf,mag ook wel eens nietwaar? 😀

 23. chris de haas
  maart 5, 2018 / 3:32 pm

  ik doe zeker mee.. ben erg benieuwd of dit werkt…. hoop het wel..

 24. maart 19, 2018 / 5:42 am

  Ik doe graag mee! Sinds ik over de 30 ben heb ik het idee dat mijn boobies een aardig stukje gedaald zijn en ik wil dit product best eeb kans geven, want ik ben heel benieuwd.
  Tamara S onlangs geplaatst…Hotspot Rotterdam | Scrap XLMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge