Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

ONZEKER OVER MIJN BORSTEN – BREASTGRO UPDATE

ONZEKER OVER MIJN BORSTEN – BREASTGRO UPDATE

In augustus heb ik een artikel geschreven genaamd Ik ben onzeker over mijn borsten…. Inmiddels ben ik een tijdje verder en is het tijd voor een update. Er zijn namelijk redelijk wat vragen binnen gekomen en daar wil ik ook gelijk wat meer op in gaan.

De onzekerheid over mijn borsten is iets wat het laatste jaar toch meer aan mij is gaan knagen. Toen ik de kans kreeg om BreastGro te gaan testen, hoefde ik daar ook niet heel lang over na te denken. Inmiddels gebruik ik de voedingssupplement van BreastGro al een tijdje en binnenkort komt daar ook een volledige review over online. Tot die tijd wilde ik toch nog even een soort update schrijven en hopelijk ook een paar van jullie vragen te beantwoorden.

De eerste week dat ik BreastGro ben gaan gebruiken moest ik wel even wennen dat ik capsule moest slikken. Maar na ongeveer 1,5 week was het eigenlijk routine en heb ik ook geen enkele capsule meer vergeten. Het formaat van de capsules zijn ook prima, daar had ik gelukkig verder geen moeite mee.

Op het artikel zelf heb ik diverse reactie’s gekregen van mensen die zelf positieve ervaringen met BreastGro hebben of er heel nieuwsgierig naar zijn. En ook van een aantal mensen die hier niet helemaal in geloven, zo dacht ik er eerst ook een beetje over…maar ik ben toch écht van mening veranderd. Of er veel verandering is? Dat vertel ik pas in de volledige review…dus ik hou het nog een beetje spannend 😉 De vraag die ik vaak heb gekregen is of je deze kuur altijd moet slikken of dat het resultaat daarna weer verdwijnt? Daar kan ik nu zelf nog geen antwoord opgeven, maar ik ga hier zeker in de review op terug komen.


Op 1 september 2017 ben ik met BreastGro begonnen en Ik wil nog niet te veel verklappen over de resultaten (dat kunnen jullie binnenkort lezen in de volledige review), maar mijn borsten zijn wel wat voller en pronter. Wat ik vooral leuk vind is dat het niet alleen mij opvalt, maar ook mijn vriend 😉 Ik ben heel benieuwd wat er de komende tijd nog gaat gebeuren en of er überhaupt nog iets gaat gebeuren….natuurlijk hou ik jullie op de hoogte!

Mijn tweede kuur is bijna afgelopen en daarna wil ik een zo’n volledig mogelijke review/artikel schrijven over BreastGro. Ik heb voor dat ik met de kuur ben begonnen foto’s gemaakt van mijn borsten en dat zal ik ook na afloop doen. Deze foto’s zijn wel gewoon privé (die ga ik niet online delen…sorry dat gaat mij iets té ver), maar zo kan ik wel in details en duidelijk mogelijk vertellen wat er precies aan mijn borsten is veranderd.

Voor de volledige review/artikel wil ik ook graag wat vragen van mijn lezeressen er in verwerken. Mocht je dus een vraag hebben over BreastGro laat die dan achter in een reactie onder dit artikel (of op social media, mag ook per e-mail). Dan probeer ik de volgende keer zoveel mogelijk vragen te beantwoorden…

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. januari 17, 2018 / 8:14 am

  Zo interessant en ik kijk uit naar je reviews hiervan…

  Xoxo

 2. Tonnia
  januari 17, 2018 / 9:03 am

  dit lijkt me wel wat kan je dit ook gebruiken als je zwanger ben?

 3. januari 17, 2018 / 2:16 pm

  Fijn dat je echt verschil merkt. Ik ben altijd een beetje sceptisch. Ik ben benieuwd of je na je 2e kuur tevreden bent met het resultaat. En wat als je stopt? Neemt het dan weer af?

 4. januari 17, 2018 / 2:26 pm

  Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke review. Ik kan me voorstellen dat het een uitkomst is voor veel vrouwen, als het echt werkt.
  Charlotte onlangs geplaatst…Wennen die tranen ooit?My Profile

 5. januari 17, 2018 / 4:06 pm

  Wat goed dat het heeft geholpen. Fijn dat je zelf het verschil kan zien en dat door anderen ook bevestigd kan worden.

 6. januari 21, 2018 / 11:32 am

  Oh jammer, ik dacht dat we een echte update kregen over de werking, maar daarvoor moeten we dus nog even geduld hebben. Ik ben erg benieuwd, ik sta er zelf namelijk ook nogal sceptisch tegenover hihi!
  Natasja onlangs geplaatst…Een kijkje in de kledingkast van TamaraMy Profile

 7. januari 22, 2018 / 10:30 pm

  Ik ben wel heel benieuwd naar je reviews! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge