Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

BEAUTY| OPGEMAAKTE PRODUCTEN JANUARI/FEBRUARI

BEAUTY| OPGEMAAKTE PRODUCTEN JANUARI/FEBRUARI

Het is alweer even geleden dat ik mijn opgemaakte producten heb laten zien, en dat was wel te merken aan de opbergbak…die zat stampvol! Ik heb de belangrijkste producten eruit gehaald om te laten zien, en items zoals een leeg verpakking maandverband (Kotex) maar even achterwegen gelaten. Bij het producten vertel ik ook of het vaker in huis komt, het zijn gewone korte reviews. Op sommige product namen kan je klikken, om naar de review te gaan.

empties1
Douchegels die gaan hier in huis altijd snel en vaak op, soms lijkt het net of het wordt opgedronken. Van Yves Rocher is er een douchegel met Grapefruit geur opgemaakt, die is heerlijk fris met een zuurtje. Na het douchen blijft de geur lekker hangen, en het werk ook nog eens extra goed met wakker worden. Natuurlijk mag er geen product van Kneipp product ontbreken, deze douchegel met citroen…is zo lekker! Nog een favoriet (maar dan met een wat duurdere prijsklasse) is de Philosophy Cinnamon Buns, deze douchegel heeft mij aan de Philosophy verslaving geholpen. Eigenlijk zijn alle drie de douchegels toppers, en die komen dus ook zeker nog terug in huis.

empties2
Qua shampoo is het heel netjes gegaan, namelijk maar één flacon! Deze is van Inecto Pure Coconut (Action) en dit is een prima shampoo die naar kokos ruikt. Van de Etos Botanical Boost Lime & Mint lijn heb ik al eerst de douchegel opgemaakt, prima product vooral de verpakking is trouwens erg mooi en straalt luxe uit. In een cadeauset van Philosophy zat de Twinkling Starlight…geweldig product! Ik heb deze flacon amper gebruikt, Roy was mij namelijk voor hij baalde zelfs toen de flacon leeg was. Hopelijk komt deze geur rond de kerstdagen weer terug in het assortiment.

empties3
Bij de Etos koop ik bijna altijd de tandpasta van het huismerk. Soms moet je toch op items bezuinigen en deze tandpasta werkt gewoon echt prima. Inmiddels staat er ook gewoon weer een nieuwe tube op de badkamer om te gebruiken. Van Therme is de Saigon Pink Lotus Shower Satin opgegaan. Deze geur is erg lekker en het product zelf is lekker zacht voor de huid. Na het wassen van mijn haar, gebruik ik ongeveer 3-4 keer per week ook een haarmasker. Het Oriflame Eleo haarmasker is ook al zo’n heerlijk product qua geur en werking. Wel vind ik voor mij zelf de prijs wat te hoog liggen om zomaar even te kopen, ik maak eerst even op wat ik in de kasten heb staan.

empties4
Heel saai om te laten zien maar er zijn drie verpakkingen van de Etos wattenschijfjes opgegaan. Vier verpakkingen van Laser 2 Lady wegwerpscheermesjes, en één verpakking Nivea gezichtsreinigingsdoekjes. De wattenschijfjes en wegwerpscheermesjes gebruik ik eigenlijk altijd. De Nivea gezichtsreinigingsdoekjes gebruik ik vooral om swatches te verwijderen, of als ik een keer erg laat thuis ben. Helaas vind ik de Nivea gezichtsreinigingsdoekjes niet zo fijn om te gebruiken, ben nu bezig met nog een pakje opmaken en dan ga ik weer opzoek naar een andere variant.

empties5
Ook Sterre heeft wat opgemaakt (mama mag ik dat ook in die zwarte doos doen?). Sterre gebruikt graag producten met een leuk uiterlijk en dan vooral van Disney Violetta. Ook de Ziaja douchegel was groot favoriet, die ruikt namelijk naar cola!

empties6
En nog meer doucheproducten! De Etos Botanical Boost Lime & Mint douche scrub werkt prima, maar zelf vind ik een iets grovere scrub toch fijner om te gebruiken. Van Oriflame is de Discover Icelandic Purity douchegel opgegaan, ook een prima product met vooral een heerlijke frisse geur! Van Treets heb ik bijna de Vulcanic Mud Scrub opgemaakt, maar meer krijg ik er helaas niet uit. Het is een lekker product, maar de scrub is wat dikker en komt daar door best moeilijk uit de verpakking. Met als resultaat dat aan de linker zijkant de verpakking kapot is gegaan. Zo’n dikkere scrub kan volgens mij veel beter in een pot zitten qua verpakking. Als laatste is Lush Snow Fairy opgegaan…liefde! Hopelijk is het snel weer kerst haha!

empties7
Ook Roy heeft een aantal items opgemaakt (ja hier in huis denkt iedereen mee aan deze rubriek haha). Hij gebruikt volgens mij altijd deodorant van AXE, variant maakt niet uit zolang het maar AXE is eigenlijk. Qua parfum is Roy echt erg er stonden 7 lege flesjes op zijn plank (natuurlijk niet allemaal te gelijk opgegaan). Daar van laat ik er twee zien, namelijk Mexx Life is now en Mexx Black.

Wat mij vooral opvalt is dat ik weinig of eigenlijk geen cosmetica producten heb opgemaakt, misschien dat die volgende maand te zien zijn. Welke producten heb jij de afgelopen tijd zoal opgemaakt?

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde
  februari 16, 2016 / 6:12 am

  Vooral veel tandpasta, en mijn dagcrème en haarmasker.

 2. Sanne
  februari 16, 2016 / 7:10 am

  wat hebben jullie weer veel mooie producten opgemaakt dat red ik hier in huis niet 🙂

 3. februari 16, 2016 / 8:03 am

  Hey Bianca,

  Wow, wat hebben jullie lekker veel opgemaakt zeg 🙂 . Die Philosophy Cinnamon Buns wil ik ook zeker nog eens uitproberen. Ook de LUSH Snow Fairy 🙂 .

  Liefs!

 4. februari 16, 2016 / 11:38 am

  Leuk om te zien! De douchegels zijn er weer goed door gevlogen, haha. De Snow Fairy douchegel staat momenteel ook in mijn douche, een heerlijke snoepjesgeur. Ik lees dat je de kokos shampoo van de Action zo fijn vindt, misschien zijn de kokos reinigingsdoekjes van de Action dan ook iets voor jou? X

 5. Manon
  februari 16, 2016 / 5:40 pm

  Wauw wat hebben jullie veel opgemaakt. Oh snow fairy i want hahaha!

 6. februari 16, 2016 / 8:42 pm

  Wauw wat heb je veel fijne producten opgemaakt 🙂
  X

 7. Nikita
  februari 24, 2016 / 3:26 pm

  Zelf gebruik ik graag de kokosnoot doekjes van de action, vind wattenschijfjes met reinigingsmelk zo’n geklieder en komt altijd in mijn ogen.

 8. Gonny
  februari 27, 2016 / 10:15 am

  De roze Treets Bad “thee”zakjes.
  Ze ruiken héérlijk! (vind ze prijzig)
  Maar…
  Cadeau gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge