Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

BEAUTY | MAYBELLINE LEMONADE CRAZE EYESHADOW PALETTE

BEAUTY | MAYBELLINE LEMONADE CRAZE EYESHADOW PALETTE

Tijdens onze vakantie zag ik bij een drogisterij het nieuwe Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette liggen en die kon ik simpelweg niet weerstaan. Regelmatig loop ik even een drogsterij in opzoek naar producten voor een review, maar tegenwoordig slaag ik minder snel. Als ik dan dat hebben-gevoel krijg van een product, dan gaat het ook direct mijn winkelmandje in en dat gevoel kreeg ik gelijk bij het zien van dit product.
Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette €18,99 o.a. te koop bij Boozyshop.nl

“Lemonade Craze Eyeshadow Palette features 12 of the most vibrant and highly pigmented eyeshadows in a mix of matte and shimmer finishes. Bring on wearable neutrals with bold splashes of color. A fresh take on the classic palette, these delightfully citrus-scented shades offer endless eye shadow possibilities. This eyeshadow palette features softer hues to highlight, darker shades to amplify and define, and bright bursts of color to make your eyes pop!”

Het nieuwe Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette heb ik via Youtube gespot, maar hier in Nederland heb ik nog weinig tot niks over dit palette gehoord/gelezen. Als ik kijk naar de verkooppunten zie ik ook alleen maar Kruidvat, misschien dat dit palette een limited edition is en/of binnenkort pas echt in Nederland verkrijgbaar is (van het persbericht zelf word ik helaas ook niks wijzer). Ik weet wel dat dit palette verkrijgbaar is bij de DM (drogisterij in Duitsland) en in Kroatië 😉

EDIT: Een paar dagen nadat mijn review online is gekomen, heeft Boozyshop.nl de producten van Maybelline in het assortiment opgenomen met o.a. dit prachtige palette <3

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette
Vanwege de leuke naam en het kleurenschema werd ik enthousiast en moest ik dit palette aan mijn collectie toevoegen. Dat is eigenlijk best bijzonder, want ik ben tegenwoordig minder enthousiast over drogisterij oogschaduws…hopelijk valt de kwaliteit van dit palette niet tegen. De prijs ligt zeker wel wat hoger, maar je krijgt wel een mix van kleurrijk/nude en de middelste tinten kan je ook als een highlighter gebruiken.

mooi & gezond algemeen

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow PaletteSwatches v.l.n.r.: Old Fashioned – Icepop – Strawberry Lemonade – Berry Ice

De swatches van de eerste vier oogschaduws, maken mij al enthousiast. Berry Ice is ook goed gepigmenteerd, maar de kleur valt een beetje op mijn huid weg.

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow PaletteSwatches v.l.n.r.: Citrus – Sweet Tea – Sherbet – Main Squeeze

Wederom goede pigmentatie! Citrus is mijn favoriet en Sherbet is wat moeilijker te zien op de foto omdat de kleur wegvalt op mijn huid (ben op vakantie een beetje bijgekleurd haha). Ik gebruik Citrus en Main Squeeze ook regelmatig als highlighter.

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow PaletteSwatches v.l.n.r.: Sugar Coated – Coral Punch – Lemonade Craze – Sunnies

Wauw Sugar Coated is prachtig! De laatste drie matte tinten zijn qua kwaliteit net iets minder, maar ze zijn wel goed op te bouwen. Ik had alleen verwacht dat Lemonade Craze iets knallender zou zijn (omdat dit ook de kleur is waar het palette over gaat).

Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette
Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette
Inmiddels heb ik het Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette al een tijdje in gebruik en ik ben fan! Ein-de-lijk is er weer een drogsterij palette wat mij enthousiast maakt en wat een goede kwaliteit heeft. De oogschaduws zijn fijn in gebruik en makkelijk te blenden (zonder gelijk alle kleur te verliezen). Wel merk ik dat de matte oogschaduws iets meer werk nodig hebben, maar dat is eigenlijk 9 van de 10 keer zo bij een drogisterij palette. Ik vind het Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette een dikke aanrader en het leuke is dat de producten van Maybelline ook nog eens regelmatig in de aanbieding zijn 😉


Zijn jullie al bekend met het Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette?

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. september 4, 2018 / 3:48 pm

  Ik ben benieuwd of ze hem ook bij de DM hebben waar ik binnenkort heen wil, leuk 🙂 Wat zie je er trouwens goed uit, vakantie heeft je goed gedaan 🙂

  • Bianca
   Auteur
   september 9, 2018 / 6:37 pm

   Thanks! 🙂

 2. september 4, 2018 / 6:24 pm

  Wauw ik ben echt heel erg verrast! Normaal ben ik niet zo onder de indruk van dit soort palettes van de drogisterij, maar de swatches en de look die je hebt gemaakt zijn zo super mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Travel Diaries: I Went To Antwerp & Warsaw!My Profile

 3. september 5, 2018 / 11:42 am

  Wat een mooi palette! Kan me voorstellen dat je het niet kon laten liggen. Kleurtjes zijn inderdaad goed gepigmenteerd en ook gevarieerd, sugar coated is inderdaad prachtig. Die springt er echt uit voor mij. Mooie look heb je ook met het palette gemaakt!
  Deb onlangs geplaatst…Snapshots: Summertime feeling & some essie loveMy Profile

 4. chucky1012
  september 10, 2018 / 10:41 pm

  Prachtige look!
  Mooie palette.
  Ik zou dit zeker kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge