Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

BEAUTY | ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE LIQUID LIP

BEAUTY | ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE LIQUID LIP

Nieuw van Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lip, dit product is in verschillende finishes verkrijgbaar: matte, sparkle & shine. Ik zag online wat swatches voorbij komen en mijn interesse was natuurlijk gelijk weer gewekt. Vorige week zag ik dit product eindelijk in de webshop en ben ik gegaan voor de kleur 203 Sweet Heat (matte finish)…natuurlijk weer een roze kleur 😉Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lipEstée Lauder Pure Color Love Liquid lip Sweet Heat €22 o.a. verkrijgbaar bij Douglas & Ici Paris XL

“Pour on the Love. It’s time to play, with liquid lip color that lasts for hours, feels ultra comfortable and looks absolutely amazing. Keep it simple and wear any shade on its own. Or top off your favorite lipstick for a punchy, personalized, pampering finish. Want to layer? There are no rules in Love, so mix, remix and make your own magic with every look.”

Op de website van Estée Lauder zie ik dat er maar liefst 24 tinten verkrijgbaar zijn, van donker vampy tot nude en barbie roze. Vloeibare lipsticks zijn al een hele tijd hot, maar inmiddels heeft de matte trend toch wel een beetje plaats moeten maken voor een glossy of sparkle finish. Bij dit product kan jezelf kiezen voor welke finish je gaat, aangezien ze alledrie verkrijgbaar zijn. 

Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lip
Als ik online een lipproduct koop is het altijd de gok hoe een kleur in het “echt” is. Ik heb inmiddels al een aantal miskopen gedaan, omdat een kleur op het plaatje toch anders overkomt. Daarom ga ik bijna altijd voor een roze tint, dat is namelijk mijn favoriete kleur die ik toch regelmatig draag. Dit keer ben ik gegaan voor 203 Sweet Heat en dit is alles behalve een miskoop…wat een prachtige kleur #loveit.

De Estée Lauder Pure Color Love Liquid lip komt in een standaard blauwe verpakking en zit in een mooie, basic huls. Je ziet gelijk om welke kleur het gaat en dat vind ik zelf een groot pluspunt. Ook heeft dit product een subtiele vanille geur, gelukkig niet te overheersend anders zou ik dit product niet kunnen gebruiken (een sterke vanille geur is voor mij een migraine-trigger).

Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lip
Bij het zien van de applicator moest ik toch wel even wennen, maar dit werkt heel prettig en vooral nauwkeurig. De applicator brengt door de gebogen vormen de vloeibare lipstick gemakkelijk aan, zelfs bij de mondhoeken en als je wat dunnere lippen hebt (mijn bovenlip is wat dunner en vaak is het crisis om een vloeibare lipstick goed aan te brengen).

Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lip
Oehhh wat een mooie Bianca-kleur! Ik heb al zoveel roze lipproducten, maar bij elke nieuwe aankoop kan ik net zo enthousiast worden. De pigmentatie is ook goed aanwezig en tijdens het swatchen merk ik dat de formule een klein beetje romig aanvoelt.

Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lip
Estée Lauder is de Pure Color Love Liquid lip
Ik heb mijn nieuwe lente musthave gevonden, wat een prachtig product! Sowieso liefde voor de kleur en de handige applicator. Sweet Heat heeft een matte finish, maar het is totaal geen uitdrogende formule (zelfs een beetje creamy en droogt semi matte op). De Estée Lauder Pure Color Love Liquid lip blijft gedurende dag mooi zitten, maar na een wat grotere maaltijd is het wel zo mooi om de vloeibare lipstick een beetje bij te werken.

Zijn jullie al bekend met de nieuwe Estée Lauder Pure Color Love Liquid lip?

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. Nikita
  april 24, 2018 / 9:43 am

  Wow prachtige kleur, deze ga ik zeker ff opzoeken, een tintje framboziger en dan is ze perfect voor mij, de prijs vind ik ook og wel redelijk te doen voor Estee Lauder.

  Vind ook fijn dat ze de tinten in de verschillende finishes hebben, ben zelf meer van de glans, al moet ik zeggen deze staat heel anders matte dan de goedkopere merken, wat natuurlijker.

 2. april 24, 2018 / 9:54 am

  Zeker een prachtige kleur! Estee Lauder is niet de goedkoopste, maar de luxe en kwaliteit kan je zeker goed zien.

 3. april 24, 2018 / 9:55 pm

  Oh wauw, deze is zo mooi!! Hij past echt goed bij je 🙂

 4. Tonnia
  april 25, 2018 / 1:40 pm

  mooi staat je goed

 5. chucky1012
  april 26, 2018 / 8:14 am

  Het staat jou prachtig 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge