Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

BEAUTY | ESTÉE LAUDER COLOR ENVY HI-LUSTRE LIGHT SCULPTING

BEAUTY | ESTÉE LAUDER COLOR ENVY HI-LUSTRE LIGHT SCULPTING

Zoals ik in mijn laatste shoplog wel heb laten zien, heb ik een aantal producten van Estée Lauder gekocht. Ik zag zoveel mooi’s dat het gewoon moeilijk was om mij in te houden, wat is dit toch een mooi merk! Tijdens mijn gesprek met de Douglas verkoopster, liet zij mij de nieuwe Estée Lauder Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting lipsticks zien. Deze stonden namelijk nog niet in het schap, deze lipsticks zijn namelijk nieuw in het assortiment.

esteelauder2
“Kies resoluut voor een sprankelende, subtiele finish die de lippen doet stralen met een dynamische, expressieve kleur. De Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick van Estée Lauder bevat de unieke Optical Pearl Blend, die de lippen voller doet lijken met een schitterende finish die één en al glamour uitstraalt. Voor onweerstaanbare, dynamische lippen om te zoenen!”

esteelauder1
esteelauder3
Ik was opslag verliefd op de kleur Thrill Seeker, het is een hele mooie roze kleur met een prachtige glans. Estée Lauder heeft zulke prachtige verpakking, ook de uitstraling van deze lipstick huls is sofisticated, vrouwelijk en luxueus. Door een magneet sluiting is de kans kleiner dat de dop los gaat, als je de lipstick bijvoorbeeld in je handtas bewaar. In totaal zijn er 12 kleuren verkrijgbaar namelijk:

– 110 Nude Reveal
– 120 Naked Ambit
– 130 Slow Burn
– 210 Bold Innoc
– 220 Sheer Sin
– 230 Pretty Shocking
– 310 Hot Chillis
– 320 Drop Dead Red
– 330 Bad Angel
– 410 Power Model
– 420 Thrill Seeker
– 430 Sly Ingenue

esteelauder4
esteelauder5
Thrill Seeker is een prachtige diepe roze kleur, met een prachtige glans. Als je goed kijkt op de foto’s hier boven dan zie je ook al wat shimmer zitten. Gelukkig bevat de Estée Lauder Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick geen echte grove glitters, het is meer een prachtige glans.

esteelauder6
Pigmentatie check <3 De Estée Lauder Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting lipstick glijd over mijn huid heen, en ik ben gelijk onder de indruk van deze prachtige kleur. Als lipstickjunkie is het toch wel even geleden, dat ik zó enthousiast ben geworden door een lipstick.

esteelauder8
esteelauder7
Dat ik de kleur mooi vind is wel duidelijk, maar hoe is de kwaliteit? De pigmentatie is dik in orde, en ook brengt de Estée Lauder Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick heel fijn en makkelijk aan. Qua textuur is het een creamy lipstick met een prachtige glans, Thrill Seeker blijft gemiddel 2-4 uur zitten. Helaas geeft deze lipstick wel af, dus hou daar rekening mee qua eten/drinken. Het bijwerken is zo gedaan, en oh boy wat ben ik verliefd op deze kleur! Thrill Seeker is prachtig, en ik ga zeker ook nog even terug om een paar zusjes te halen 😉 Er zijn namelijk nog meer tinten die ik graag aan mijn collectie wil toevoegen (o.a. Sly Ingenue & Bad Angel).

Estée Lauder Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick Thrill Seeker kost €32,95,- (inhoud 3,5 gram) en is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas.


post signature

Volg:

8 Reacties

 1. oktober 10, 2016 / 8:19 am

  Wauw, deze lipstick is echt een pareltje. Zowel de huls als de kleur. De pigmentatie is inderdaad top. En fijn dat hij zo makkelijk aanbrengt! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat shoplog oktober 2016My Profile

 2. Nikita
  oktober 10, 2016 / 8:28 pm

  Wat een prachtige kleur, denk dat ik zelf nog voor iets paarser ga, net een paar tinten donkerder zeg maar en dan wel long lasting, anders ben ik het binnen een uur kwijt omdat ik zoveel drink

  De verpakking is om te kwijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge