Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

BEAUTY | DE LIEFDE VOOR MAKE-UP MET TEDDY

BEAUTY | DE LIEFDE VOOR MAKE-UP MET TEDDY

De liefde voor make-up is een korte rubriek, die een aantal maanden geleden wekelijks op Pinkit.nl is verschenen. En vanaf vandaag begin ik met de derde versie, aangezien er heel leuk gereageerd is op deze rubriek! Zo leer je bloggers/Youtubers/Instagrammers nog beter kennen. Of ontdek je juist misschien wel nieuwe mensen om te volgen! Vandaag is Teddy van de website ABeautyDay.nl aan het woord.

Teddy stel jezelf eens voor:

Hi! Ik ben Teddy, een 23-jarige (beauty)blogger én make-upliefhebber. Ik heb (veel) meer lipsticks dan sokken en word blij van alles met glitters. Oh en niet te vergeten, ik heb een voorliefde voor alles wat met schrijven te maken heeft en ik vind dat eten onder de categorie hobby’s valt.

Vanaf welke leeftijd was jij ongeveer al bezig met het dragen van make-up?

Dat weet ik nog precies! Ik begon met het dragen van make-up toen ik in de eerste klas van de middelbare school zat. Ik was toen denk ik 13 jaar. Het begon met een beetje zwart oogpotlood op mijn waterlijn, want dat was toen in. Al snel droeg ik ook foundation, omdat ik een hele slechte huid had in de pubertijd. Helaas was het make-upassortiment toen nog niet zo uitgebreid als nu en droeg ik een foundation die totaal niet bij me paste…  

Heb jij een voorkeur voor high-end of budget make-up producten?

Pfoeh, dit vind ik een lastige. Als ik kijk naar mijn dagelijkse make-up routine is het een goede mix tussen high-end en budget. Ik gebruik zowel high-end producten maar kan ook zeker niet zonder mijn budget toppers. Als ik echt moet kiezen zou ik zeggen dat ik er tussenin zit. Zo vind ik M.A.C en Maybelline erg fijn in mijn dagelijkse routine. Merken die niet extreem duur zijn, maar ook zeker niet onder de budget categorie vallen. 

Wat zijn jouw favoriete merken?

Als het gaat om basisproducten zoals foundation en concealer zweer ik echt bij M.A.C. Met mijn lichte huid is het heel lastig de juiste kleur te vinden, behalve bij M.A.C. Qua oogschaduw ben ik sinds kort helemaal fan van Tarte (wat een pigment!) en als het gaat om lipsticks heb ik een grote liefde voor de liquid lipsticks van Maybelline. Ik heb per categorie zo mijn favoriet.

Is er een make-up product waar jij niet meer zonder kan en die je (bijna) elke dag draag?

Dat zijn toch wel mijn basisproducten, concealer en foundation, maar ook mascara is echt een product wat ik altijd draag. Daar tussen kiezen is te lastig.  

Hoeveel make-up per maand shop jij gemiddeld?

Dat verschilt enorm. Eigenlijk valt het de laatste tijd enorm mee omdat ik al een flinke collectie heb opgebouwd door de jaren heen en regelmatig producten opgestuurd krijg van merken. De ene maand koop ik niks of bijna niks, maar de andere maand kan ik juist wel weer veel uitgeven als ik echt graag wat dingen van bijvoorbeeld een nieuwe collectie wil hebben. Ook kunnen de kosten nogal oplopen als ik een duur product op het oog heb.

Wat is jouw grootste make-up miskoop?

Oh dit vind ik een hele lastige! Miskopen doe ik bijna nooit meer, omdat ik altijd reviews van tevoren op zoek en heel goed weet wat ik zoek in een product. Wel heb ik me één keer een oranje M.A.C lipstick mét shimmer laten aansmeren door de make-up artist die daar werkte ‘omdat dat zo mooi bij mijn blauwe ogen paste’. Je raadt het al, die lipstick staat me totaal niet. 

Hoeveel tijd per dag ben jij gemiddeld bezig met make-up (het aanbrengen, er aan denken, shoppen… )?

Met aanbrengen ben ik ongeveer een kwartiertje bezig. Als ik een feestje heb of echt uitpak, ben ik wel wat langer bezig. Ik denk dat ik alles bij elkaar toch wel een paar uur per dag bezig ben met make-up omdat ik door de dag heen regelmatig mijn mail check, bezig ben met mijn blog én natuurlijk mijn Instagram bijhoudt.

Is er een make-up product in jouw verzameling die misschien ook een sentimentele waarde heeft?

Ja zeker! Ik heb wel meerdere items die me aan bepaalde dingen doen herinneren. Een van die producten is het Be a mermaid & make waves palette van Tarte. Een prachtig palette in de vorm van een schelp. Dit palette kocht ik in 2018 tijdens mijn road trip in Amerika. Stond niet op mijn to buy lijstje, maar toen ik twijfelde haalde mijn vriend me over door te zeggen: ja maar van dit palette kun je echt super mooie foto’s maken. Iedere keer als ik dit palette erbij pak, moet ik weer denken aan dat moment.  

Als jij uit jouw collectie één product moest kiezen die jij eigenlijk nooit gebruikt, maar toch bewaar voor bijvoorbeeld de verpakking. Welke product is dat dan?

Dat is het Grande Hotel Café setje van Too Faced. Een prachtige doos met 3 oogschaduwpalettes uit hun Kerstcollectie van 2016. Die wilde ik toen zo graag hebben dat ik hem vanuit Frankrijk bestelde. De verpakking is echt prachtig en ook de oogschaduws zijn erg mooi, maar toch pak ik de palettes er bijna nooit bij. Moet ik weer eens gaan doen!

Via welke site en social media kunnen mensen jouw allemaal vinden?

Super leuk als je na het lezen van dit interview een kijkje komt nemen bij mijn blog ABeautyDay.nl. Daar schrijf ik 4x per week over beauty, lifestyle en soms komt er ook wat fashion voorbij! Ook ben ik erg actief op Instagram.

Super leuk en bedankt Teddy voor het beantwoorden van deze vragen! Leuk om je op deze manier toch weer wat beter te leren kennen <3 Mocht jij zelf ook aan deze rubriek mee willen doen, stuur dan een e-mail naar info@pinkit.nl en wie weet komt jouw liefde voor make-up ook online op Pinkit!

Misschien ook interessant om te lezen:
L.O.V Luxury Oil – Caring Oil For Face, Body & Hair
Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow
GlamGlow Glowpowder Highlighter Palette

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge