Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

BEAUTY | BOURJOIS HEALTHY MIX BB CREAM

BEAUTY | BOURJOIS HEALTHY MIX BB CREAM

Met dit warme weer gebruik ik het liefst zo min mogelijk make-up, maar voor sommige gelegenheden maak ik een uitzondering. Ik pas dan wel mijn producten aan, zo gebruik ik geen foundation maar wel een BB Cream. Dit zorgt toch voor een beetje dekking en een frisse uitstraling, tenminste dat is de belofte van de nieuwe Bourjois Healthy Mix BB Cream die ik de afgelopen tijd heb getest…
Bourjois Healthy Mix BB Cream

Bourjois Healthy Mix BB Cream €14,99 (inhoud 30ml) o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.nl

De nieuwe Bourjois Healthy Mix BB Cream is o.a. verrijkt met vitamine A-, C-, E-derivaten en pro-vitamine B5 hydrateert de luchtige formule van de BB Cream de huid 24 uur lang en geeft tegelijkertijd de dekking van een foundation. In de zomermaanden gebruik ik regelmatig een BB Cream en meestal is de dekking licht tot medium, ik ben benieuwd wat ik van de nieuwe Bourjois Healthy Mix BB Cream kan gaan verwachten.

Er zijn drie tinten verkrijgbaar: Light, Medium & Dark.

Je zou zeggen dat het heel minimaal is qua kleur keuze, maar dit is “normaal” voor een BB Cream. Ik ben gegaan voor de medium variant en hopelijk gaat dit een goede match zijn…

Bourjois Healthy Mix BB Cream
Wat mij gelijk opvalt is de opvallende rode tube en de belofte van 24 uur hydratatie. Dit klinkt natuurlijk goed, maar dit product draag je natuurlijk geen 24 uur en het is daarnaast ook belangrijk om goede huidverzorging te gebruiken. De Bourjois Healthy Mix BB Cream heeft een lichte fruitige geur, niet overheersend en eenmaal aangebracht merk je hier verder niks meer van.

Bourjois Healthy Mix BB Cream
Zoals ik al zei ben ik voor de kleur medium gegaan en zo te zien komt deze kleur ook goed in de buurt. Of het een perfecte match gaat zijn? Dat is vooral goed te zien op de onderstaande foto’s.

Bourjois Healthy Mix BB Cream
Jeetje wat een verschil en dat met een klein beetje make-up! Vanwege het warme weer gebruik ik eigenlijk amper tot geen make-up (het smelt zo van mijn gezicht af), maar in een paar minuten tijd zie ik er toch wat frisser uit. De Bourjois Healthy Mix BB Cream heeft een mooie natuurlijke medium dekking en blend zo mooi met mijn huid. Onder mijn ogen breng ik een klein beetje concealer aan en verder poeder ik het geheel af met een transparante poeder. Het resultaat is lekker fris en fruitig, deze BB Cream gaat mee op vakantie!

Mijn huid is op dit moment gecombineerd en qua hydratatie merk ik wel wat verschil, maar niet dat het ook écht iets 24 uur lang iets doet (daar was ik stiekem ook niet echt van uit gegaan). Dit is tot nu toe één van de fijnste BB Creams die ik de afgelopen jaren heb geprobeerd en het leuke is dat deze lijn ook bestaat uit o.a. een primer en poeder…zo kan je look helemaal compleet maken.

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. chucky1012
  augustus 11, 2018 / 7:37 am

  Praschtige teint en een zeer fijn merk!
  Ik moet eens gaan kijken of er een kleur is die bij me past.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge