Nieuwe artikelen:

 • Beauty Pillow Luxury Silk Mask

  Beauty Pillow Luxury Silk Mask
 • nuxe super serum [10] anti-ageing

  nuxe super serum [10] anti-ageing
 • KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW

  KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW
 • 3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES

  3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES
 • THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY

  THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY
 • HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO

  HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO
 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

BEAUTY | BOOTS KEEP IT SWEET STRAWBERRY

BEAUTY | BOOTS KEEP IT SWEET STRAWBERRY

Zijn jullie ook héérlijk aan het genieten van het mooie weer? Daar passen deze Boots Keep it Sweet producten goed bij! Ik heb twee producten uit de strawberry lijn ontvangen, daar vertel ik vandaag wat meer over. En het leukste is, deze producten zijn nu ook nog eens lekker in de aanbieding 😉

boots1
Ik heb de Strawberry Cheesecake Bath & Shower Gel & Strawberry Smoothie Shower Scrub ontvangen. Van beide namen krijg ik gelijk lekkere trek 😉 De verpakkingen zijn simpel, maar door het product zelf lekker opvallend. Vooral de Bath & Shower Gel moet ik nu delen met mijn dochtertje, zij is helemaal gek op de kleur en geur.

boots3
Boots Keep it Sweet Strawberry Cheesecake Bath & Shower Gel €5,95 (inhoud 500ml) sale prijs €2,98

“Met Boots Keep It Sweet Strawberry Trakteer je de huid op lekkere aardbeien. De ongelofelijk frisse en fruitige geur van Boots Keep It Sweet Strawberry zorgt voor een heerlijk zoet ruikende huid.

Masseer Boots Keep It Sweet Strawberry Bath & ShowerGel In op de vochtige huid , laten schuimen en afspoelen. Boots Keep It Sweet Strawberrya Bath & ShowerGel is niet eetbaar, uitsluitend voor volwassenen en buiten gebruik van kinden houden.”

Wij gebruiken dit product gewoon als douchegel, omdat wij helaas geen bad hebben. De geur is zoet en aanwezig, maar ik ben zelf juist dol op dit soort geuren. En het doet mij inderdaad wel een beetje denken aan een strawberry cheesecake. Het is een grote flacon, dus je kan er heel wat douchebeurten plezier van hebben.

boots4Boots Keep it Sweet Strawberry Smoothie Shower Scrub €5,95 (inhoud 200ml) sale prijs €2,98

“Met Boots Keep It Sweet Strawberry Trakteer je de huid op lekkere aardbeien. De ongelofelijk frisse en fruitige geur van Boots Keep It Sweet Strawberry zorgt voor een heerlijk zoet ruikende huid.

Breng Boots Keep It Sweet Strawberry Shower Scrub aan op de vochtoge huid, scrubben en afspoelen. Boots Keep It Sweet Strawberry Scrub is niet eenbaar, uitsluitens voor volwassenen en buiten bereik van kinderen houden. Breng Boots Keep It Sweet Strawberry Shower Scrub niet aan op een beschadigde of gevoelige huid.”

Ik ben een groot liefhebster van douche scrubs, deze geur is ook weer lekker zoet (wel anders dan de douchegel). En de scrub korrels doen goed hun werk, de substantie is een beetje jelly. Het is een prima product, maar ik vind het persoonlijk ook fijn als een douche scrub een verzorgende werking heeft. Dat mis ik een beetje bij dit product, maar het scrubben doet die wel gewoon prima.

boots5
Mocht je nou niet zo fan zijn van aardbei, er zijn nog meer lijnen verkrijgbaar. En op dit moment zijn de Boots Keep it Sweet producten ook nog eens lekker in de sale! Mocht je opzoek zijn naar lekkere en vooral betaalbare douche/bad producten neem dan eens een kijkje in de webshop.

Heb jij zelf wel eens producten van Boots gebruikt?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. Tonnia
  augustus 25, 2016 / 2:08 pm

  ken dit merk eigenlijk nog niet leuk 🙂

 2. Linda
  augustus 25, 2016 / 2:09 pm

  Ik zou dan zelf liever een andere lijn hebben vanwege de geur maar hier ga ik zeker even naar kijken

 3. augustus 25, 2016 / 2:18 pm

  Ik ken dit merk niet, maar de producten lijken me inderdaad heerlijk voor bij dit zomerse weer 🙂

 4. Ilse
  augustus 25, 2016 / 4:54 pm

  Ik heb nog nooit iets van Boots gebruikt, maar het ziet er qua verpakking enzo wel aantrekkelijk uit. Het is iets dat opvalt. Ik weet alleen niet dat als het zo extreem zoet ruikt of het wel iets voor mij zou zijn, ik ben sowieso niet zo’n fan van extreem zoete, synthetische aardbeigeuren.
  Grappig dat je dochtertje er ook zo gek op is! 🙂

 5. augustus 25, 2016 / 5:56 pm

  Oh… Dit is leuk! Ik had deze ook in de sale gespot! Begon wel te twijfelen over de geur. En het feit dat ik nogal heftig op aardbei reageer. Dus toen maar weer weggeklikt.

 6. augustus 25, 2016 / 11:13 pm

  Ik ken dit merk eigenlijk niet maar wat ziet het er al goed uit. Lekker blije verpakking!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | DE LIEFDE VOOR MAKE-UP MET ASTRID

De liefde voor make-up is een korte rubriek op Pinkit.nl , omdat ik zelf enorm nieuwsgierig naar de antwoorden van anderen. Ik...

Close