Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

BEAUTY | 3 X HEMA NAGELLAK

BEAUTY | 3 X HEMA NAGELLAK

Door Ellen – Onlangs heb ik mijn gehele nagellak stash uitgezocht. Ik heb ontzettend veel weggedaan, omdat er een hoop flesjes niet meer te gebruiken waren, en zo helaas ook bijna al mijn nude kleuren. Omdat dit wel het meeste is wat ik qua kleur draag, ben ik pas geleden in de stad even de Hema ingelopen om een aantal nieuwe neutrale kleurtjes te kopen. Uiteindelijk ben ik met drie neutrale kleurtjes weer naar huis gegaan en vandaag laat ik mijn nieuwste aanwinsten zien.

hema1
Hema heeft binnen haar assortiment aan nagellak verschillende soorten te koop. Ik heb twee kleuren gekocht uit de Longlasting lijn en één manicure nagellak. De flesjes van de Hema zijn qua uiterlijk redelijk basic te noemen, maar zijn dan ook erg goed betaalbaar. In het flesje vind je een inhoud van 11 ml en dit is naar mijn idee echt een prima hoeveelheid. Het kwastje van de Hema nagellak vind ik overigens ook er fijn werken. Het enige nadeel aan de nagellak van de Hema vind ik is dat de kleuren (meestal) geen naam hebben en enkel een nummer.

hema5
Ik begin met de eerste kleur uit de Longlasting lijn, nummer 832. Dit is een bijzondere kleur, het is een hele lichte lavendelkleurige nagellak welke me deed denken aan Virgin Snow van Essie. Aangezien deze kleur limited edition was, is een dupe erg welkom. Over de dekking heb ik weinig te klagen want met twee laagjes zat de kleur er zo goed als dekkend op. De kleur is wel redelijk koel en daardoor vind ik dit een mooie neutrale kleur voor in de wintermaanden.

hema7

De tweede kleur komt uit de Manicure lijn. Deze lijn bevat verschillende soorten nagellak, alles eigenlijk om je nagels te voorzien van een prachtige manicure. Omdat ik zelf alleen een neutrale basis wilde ben ik voor kleur 39 gegaan. Een lichtroze kleur welke je eigen nagels er net even wat mooier uit doet laten zien. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht, maar een enkel laagje is eigenlijk ook prima. Deze nagellak is dan ook niet bedoeld als dekkende kleur.

hema3
Als laatste weer een kleur uit de Longlasting lijn, nummer 856. Naar dit specifieke kleurtje was ik met name naar op zoek. Ik vind bij mezelf nude kleuren met een warme ondetoon het beste staan en zo ook op mijn nagels. Dit is voor mij de perfecte kleur als ik geen zin heb ik een felle kleur op mijn nagels. Ook deze lichte kleur dekt prima met twee laagjes.

Al met al ben ik erg tevreden en blij met mijn nieuwste aankopen. De kwaliteit van de nagellak van de Hema vind ik gezien de prijs die je betaald meer dan prima. Bij mij blijft de kleur een dag of vier mooi en daarna beginnen de eerste chips te ontstaan. De nagellak van de Hema kost slechts € 2.50 en dat vind ik echt een nette prijs.

 

Gebruik jij weleens nagellak van de Hema?

Liefs Ellen

Volg:

7 Reacties

 1. september 21, 2016 / 2:20 pm

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral 832 vind ik heel mooi. Fijn dat de lakjes 4 dagen blijven zitten, dat is zeker goed gezien de prijs X

 2. september 21, 2016 / 3:17 pm

  Wat een mooie kleuren, vooral de eerste 2 WOW!Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst nagellak gekocht heb bij de hema, denk dus ergggg lang geleden

 3. september 21, 2016 / 6:53 pm

  Ik vind ze eigenlijk best mooi hihi! Hema heeft zeker leuke producten!

 4. Yust
  september 21, 2016 / 7:04 pm

  Ik kocht denk ik als eerste Hema lak toen ik begon met verzamelen. Echter omdat ik ze niet erg fijn vond, kan ondertussen veranderd zijn, ben ik gestopt met kopen.

 5. Yvonne
  september 21, 2016 / 7:29 pm

  Ik heb geen grote nagellak collectie, Hema heb ik ooit wel eens gehad maar chipt te snel helaas.

 6. Astrid
  september 22, 2016 / 12:34 pm

  Mooie kleurtjes! Ik vind de lakjes van Hema zeker mooi, alleen bij mij chippen ze vaak al binnen een dag op de een of andere manier. Ik koop daarom liever de lakjes van essence.

 7. september 23, 2016 / 6:07 am

  Ik koop daar zoveel nagellakjes 😉
  Voorheen hadden ze wel een naam.
  Ze lakken zo goed alhoewel er soms ook een dop van de kwast los zit.
  Vaak zijn er leuke actie’s 2 voor de prijs van 1.
  Ze worden vernieuwd en er komen flesjes met platte kwasten.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge