Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

DE ACHT BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2016

DE ACHT BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2016

Het einde van 2016 is nu écht bijna inzicht, en daar hoort natuurlijk dan ook een recap artikel van het afgelopen jaar bij. Er zijn héél wat artikelen op het gebied van beauty & kids online gekomen. En zoals jullie hebben kunnen lezen in het artikel “het is tijd voor een verandering“, komen er in 2017 vooral alleen nog beauty artikelen online. Ik heb vandaag een rijtje van de acht best gelezen artikelen van 2016, daarbij heb ik wel de winacties uitgesloten (die worden sowieso altijd goed gelezen haha).

1. L’Oréal Elvive Extraordinary Clay

Met stip op de eerste plaatst, is deze haarverzorgingslijn van L’Oréal. Ik was daar een beetje verbaasd over (geen idee waarom eigenlijk haha), maar er komen nog steeds dagelijks héél veel bezoekers naar dit artikel. En dat komt voornamelijk door de reclame op de tv, super leuk om te zien!

2. Catrice Matt 6HR Lip Artist

Bij dit product van Catrice had ik het wel een klein beetje verwacht, het is ook een fijn en mooi product wat ik regelmatig erbij pakt. En ook nog eens héérlijk betaalbaar!

3. En toen lag Sterre in het ziekenhuis

Dit artikel staat nog helemaal niet zolang online, maar veel lieve bezoekers & familie/vrienden hebben dit artikel gelezen. Sterre is inmiddels bijna helemaal beter van de nierbekkenontsteking, alleen heeft ze soms nog wel dagen er tussen zitten met wat pijn. In januari krijgt Sterre een aantal onderzoeken, omdat ze nu al 1,5-2 jaar met diverse blaas problemen rond loopt. Gelukkig onderneemt de huisarts en het ziekenhuis nu wel wat stappen.

4. De minder leuke kant van het bloggen

Bloggen is super leuk om te doen, en ik ben héél blij dat ik er mijn werk van heb kunnen maken. Toch zijn er ook een aantal minder leuke kanten, het is leuk om te lezen hoe collega’s hier over denken. Gelukkig zijn er véél meer leuke kanten, en blijf ik hopelijk nog heel wat jaren artikelen voor jullie (en voor mijzelf!) schrijven.

5. Najaarslook 2016 van Clarins

In 2016 heb het mooie merk Clarins nog beter leren kennen, en het behoort inmiddels tot één van mijn favorieten merken. Het is vooral beginnen met de producten uit de najaarslook, maar ook in 2017 kunnen jullie nog veel meer Clarins reviews gaan verwachten.

6. Een hersenbloeding heeft mij veranderd

Dit was voor mij een moeilijk en vooral persoonlijk artikel om te schrijven, ik durfde het eigenlijk niet zo goed online te plaatsen. Toch ben ik blij dat ik het gedaan heb, dat hoorde ook een beetje bij het afsluiten en de acceptatie. Ik ben hier nog steeds dagelijks mee bezig, en hopelijk kan ik in 2017 persoonlijk weer een paar stapjes verder vooruit.

7. Van der Valk hotel Houten

Dit artikel was super leuk om te schrijven, ik zou graag wat meer met het onderwerp travel willen gaan doen. En waarschijnlijk gaat dat ook in 2017 gebeuren! Dit hotel is echt een aanrader, in februari gaan Roy en ik weer een weekendje er heen…en daar kijk ik nu al onwijs naar uit.

8. Raffies sneakers met LED verlichting

Ja Raffies zijn natuurlijk ook super gaaf en vooral populair onder de jeugd (en zelfs volwassenen). Ook dit artikel trekt dagelijks redelijk wat bezoekers, en dat is natuurlijk leuk om te zien. Sterre draagt ze nog steeds regelmatig, al moet ik binnenkort wel zelf even gaan kijken voor een maatje groter (waarom groeien kids toch zo snel uit schoenen & kleding haha).

Het is leuk om te zien dat er diverse onderwerpen in de smaak vallen bij jullie. Zo zijn er bezoekers die speciaal voor de persoonlijke/kids artikelen komen, of alleen voor de beauty reviews. En dat is niet erg, zo is er voor iedereen wat te lezen. Toch wil ik mij in 2017 wat meer op beauty reviews gaan richten, maar wel met andere onderwerpen als afwisselingen (alleen niet meer dagelijks twee artikelen). Mochten jullie deze artikelen nog niet gelezen hebben, dan kan je eventueel op de naam klikken zodat je het lekker op je gemak kan lezen.

Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle bezoekjes, reacties en berichtjes hopelijk blijven jullie in 2017 Pinkit.nl bezoeken ♥

post signature

Volg:

8 Reacties

 1. december 28, 2016 / 6:26 pm

  Heb je site nog maar net ontdekt, maar je mag me zeker vaker verwachten. Heftig verhaal van je hersenbloeding zeg. Maar wel goed dat je het deelt. We mogen eerlijk zijn online. Hoeven niet steeds onze beste zelf te zijn. Dus hup bloggers: die maskers af in 2017.
  Patricia onlangs geplaatst…Zwangerschapstest kopen is heel avontuurMy Profile

 2. Maaike
  december 28, 2016 / 7:34 pm

  Ah wat grappig, die L’Oreal Elvive producten daar heb ik ook over geschreven en die staan bij mij ook in de top 3 best bekeken artikelen van 2016 🙂

 3. december 28, 2016 / 8:26 pm

  ♥?♥ ik vind je een mooi mens, dat wil ik even kwijt! Ik heb even aan jou moeten wennen… maar onbekend is vaak onbemind! En nu ken ik je beter…

 4. margriet kuper
  december 28, 2016 / 10:45 pm

  Ik moet zeggen dat ik ook n.a.v. de blogs de elvive shampoo ben gaan gebruiken en hij bevalt super goed. Ook persoonijke artikelen in dit lijstje heb ik idd gelezen en ik snap wel dat die goed gelezen worden.

 5. december 29, 2016 / 7:13 am

  Leuk om te lezen welke artikels het meest zijn gelezen. Zo te zien houden mensen wel van afwisseling qua onderwerpen. Ik ben heel benieuwd hoe het je zal bevallen als je vooral over beauty gaat schrijven, maar je moet doen waar je zelf het meest gelukkig van wordt. Fijn dat het steeds beter gaat met Sterre. Ik heb ook al 3 weken een nierbekkenontsteking, zoiets heeft blijkbaar veel tijd nodig X
  Vanessa onlangs geplaatst…Max & More lipbalm blueberry & vanilla (EOS dupes)My Profile

 6. december 29, 2016 / 8:05 am

  Zo fijn om te lezen welke je best gelezen artikelen op jou blog waren!
  Ik herinner me ze nog.
  Fijn dat Sterre verder onderzocht zal gaan worden in het nieuwe jaar.
  Er is niets zo vervelend om een erg ziek kind te hebben en elke ouder wil dan graag weten wat er aan de hand is.
  Moedig van jou om over de aandoening geschreven te hebben wat jou was overkomen.
  Fijn al die veranderingen die jij op je blog gaat doen.

  Sterkte en succes met alles en bedankt voor de mooie en fijne artikelen op je blog over beauty, events, persoonlijke artikelen en mooie foto’s….

  De allerbeste wensen in 2017 Xoxo

 7. Elly Jilesen
  december 29, 2016 / 8:56 am

  Zojuist je stukje over shopverslaving gelezen en daarna over je hersenbloeding. Dus bij deze nogmaals respect voor jou!
  Ik herken heel veel in het stukje. M’n vader heeft bijna 7 jaar geleden een zware herseninfarct gehad. Hij heeft 2 maanden in het ziekenhuis gelegen en een half jaar in een revalidatiecentrum. En we waren allemaal zo bang dat het nogmaals zou gebeuren. Ons leven is daardoor ontzettend veranderd. En vooral dat van m’n vader natuurlijk. Hij is verder gekomen dan de artsen dachten dat hij zou komen. Hij kon niet meer slikken (keel verlamd) dus zou voor altijd sondevoeding moeten krijgen. Maar hij heeft zo hard gevecht met therapieën dat hij inmiddels weer kan eten. Lopen kan inmiddels weer (al zie je dat hij niet meer loopt zoals voorheen) En dan al die dingen die jij noemt.. zo herkenbaar. M’n vader heeft nog elke week verschillende therapieën en ziekenhuis bezoeken maar we zijn ontzettend blij dat hij nog bij ons is. En ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm trots ben op hoe hij ondanks zijn infarct geworden is. Een enorme vechter is hij!
  Kan alleen maar zeggen geniet van je leven. Niemand weet wat de toekomst brengt en ik snap je angst heel goed. Maar het eerste jaar is de kans het grootst dat je nogmaals een infarct of bloeding krijgt werd ons gezegd. Daarna is de kans nog wel groter dan bij iemand anders maar wel aanzienlijk minder.
  Ik vind je in elk geval een TOPPER!!

 8. Britt
  december 29, 2016 / 8:58 am

  Ik snap de artikelen wel, ik vind dat je fijne reviews hebt, maar ook een fijne manier van schrijven waardoor de persoonlijke (vaak langgeschreven) artikelen ook niet saai zijn om te lezen. Wel heftig hoor, ik wist helemaal niet van je hersenbloeding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge