Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

JUMBO BOODSCHAPPEN SHOPLOG #3

JUMBO BOODSCHAPPEN SHOPLOG #3

Vorige week heb ik zoveel leuke reactie’s gekregen op de boodschappen shoplog, dat ik dat gewoon vaker wil gaan plaatsen. Geen idee of dat het elke week een artikel word, of gewoon wanneer het kan en ik er zin/tijd voor heb. Wij zijn weer naar de Jumbo geweest, en hebben voor deze week diverse items mee genomen. Ik had trouwens keurig een boodschappenlijstje gemaakt, maar die was ik vergeten mee te nemen haha. Ik vermeld nog wel even dat wij in de vriezer en koelkast nog wat artikelen hebben liggen zoals brood, groente dus dat hoef ik dan voor deze week niet zoveel meer te kopen.

boodschappen1
De Jumbo heeft volgens mij altijd de aanbieding van drie bakjes vlees voor €6,-, en dit keer hebben wij gekozen voor slavinken, hamburgers en braadworst. Het vlees in de vriezer was op dus ging er ook een grote bak gemengd gehakt (prijs €3,- 800 gram), en gehaktstaven (prijs €2,50,-) mee in de boodschappenkar. Het gehakt is voor bij de pasta (en een deel voor in de vriezer) en de braadworst voor bij de boerenkool.

boodschappen2
Ik had nog wat aardappels liggen dus deze keer hebben wij aan een zak kruimige aardappels van 1kg (prijs €1,79,-) genoeg. De fruitschaal ligt ook nog behoorlijk vol (zijn ook naar de markt geweest), maar de bananen (prijs €0,89.-) vliegen er hier door heen dus heb ik nog een tros er van mee genomen. Avocado’s (prijs €0,99.- per stuk) vind ik onwijs lekker op een cracker of wrap. En van de week staat er ook een keer spinazie á la crème (prijs €0,65.-) op het menu. De spinazie komt uit de diepvries en zijn van die handige deelblokjes, met zo’n pak kunnen wij makkelijk twee keer doen.

boodschappen3
Roy heeft voor zijn werk weer twee Jumbo Fruit Biscuits (prijs €1,29,- per pak) mee genomen in de varianten appel en bosvruchten, en Maggi Opkikker drinkbouillon kip (prijs €0,69,-). Sterre blijft op maandag/dinsdag en donderdag over en op die dagen neemt zijn als extraatje een melk biscuit (prijs 1,09,-) mee.

boodschappen4
Overdag drink ik vooral thee dus heb ik weer een nieuwe smaak mee genomen, namelijk Pickwick zoethout (prijs €1,31,-). Voor de koffie drinkers (in de thee gebruik ik meestal een zoetje) is er ook een pak Van Gils suikerklontjes (prijs €0,78,-) mee genomen en Jumbo halfvolle koffiemelk (prijs €0,78.-). Nog even en het is kerst en omdat ik niet wil dat de boodschappen in één keer zo duur zijn, heb ik vast Melba meergranen toast (prijs €0,70,-) mee genomen. Aangezien wij met de feestdagen natuurlijk ook wat lekkere hapjes op tafel hebben staan.

boodschappen5
Een komkommer (prijs €0,69,-) is lekker om gezond te snacken, of voor op een cracker samen met de Maza Hoemoes (prijs €1,69,-). De hamblokjes (prijs €1,74,-) en de Jumbo geraspte kaas (prijs €1,35,-) zijn voor bij de pasta. En de Cherrytomaatjes (prijs €0,99,) zijn ook om gezond te snacken of voor op een wrap/cracker.

boodschappen6
Sterre en ik eten samen van de week een broodje groenteschijf (prijs €1,99,), met allemaal sla en groente erbij. Voor de smoothies en havermout heb ik twee doosjes diepvries fruit mee genomen, namelijk mango (prijs €1,39,-) en frambozen en blauwe bessen (prijs €1,69,-). Roy heeft graag door de smoothies wat yoghurt (prijs €0,69,-). En als groente ging er ook een blik Kidneybonen (prijs €0,85,-) mee, lekker voor door een salade of bij gebakken aardappels.

boodschappen7
Als lunch of avond eten eet ik soms graag een Tortilla wrap (prijs €1,39,) en dan lekker gevuld met allerlei groentes, sla en hoemoes (of is het hummus?). Soms wil ik eens wat anders eten dan een shake, wrap of havermout en omdat ik zo min mogelijk brood probeer te eten heb ik de Wasa Lichtgewicht crackers (prijs €0,94,) mee genomen…erg lekker! Op het menu staat deze week pasta Carbonara, dus moest er ook een zak Farfalle (prijs €0,79,-) mee. Sterre neemt pakjes drinken mee na school en dit zijn 10 pakjes Jumbo Tropical Surf (prijs €1,59,-).

boodschappen8
Normaal koop ik wattenschijfjes (prijs €0,69,-), gezichtsreinigingsdoekjes (prijs €0,85,-), Odorex deodorant (prijs €1,95,-) en Schwarzkopf Taft Maxx Hold gel (prijs €5,69.-) bij een drogisterij, maar we waren nu toch bij de Jumbo en hadden geen zin om nog ergens anders naar toe te gaan.

boodschappen9
Een pak halfvolle melk (prijs €0,71,-), aardappelschijfjes (prijs €0,79,-) die doen wij altijd in de oven lekker knapperig bakken. Als beleg ging er een pakje kipfilet (prijs €1,17,-) en snijworst (prijs €0,97,-) mee.

boodschappen11
Eigenlijk drinken wij meer koffie/thee en water, maar toch gaat er altijd wat frisdrank mee voor als wij er zin in hebben of er onverwachts visite komt. Zelf drink ik wel regelmatig Jumbo Helder citroen (prijs €0,79,-) dus daar gingen twee flessen van mee. Er ging ook een fles Fresh Lemon Drink (prijs €0,69,-) en een fles cola (prijs €0,79,) mee, ook al zijn die van vorige week nog niet op (ook weer een voorraadje eventueel voor de feestdagen).

boodschappen10
Fee krijgt bijna altijd de rund & groenten zachte brokken (prijs €2,75,-) en dit wisselen wij dan af met een bakje vlees of lekker met ons mee eten (ik let dan wel erop of ons eten niet te kruidig, zout enzovoort is). En bij de kassa zag ik het Hallo Jumbo magazine liggen, dus die heb ik gratis mee genomen. Er staan altijd zoveel lekkere recepten in! Soms wou ik dat ik niet zo’n kook-kluns ben 🙂

Volgens mij ben ik deze week niks vergeten (vorige week wel haha), dus hier moeten wij ons makkelijk weer een weekje mee kunnen redden. Hopelijk vinden jullie het weer leuk om te zien, koop jij zelf ook wel eens jouw boodschappen bij de Jumbo?
post signature

Volg:

16 Reacties

 1. december 2, 2015 / 6:52 am

  Leuk om te zien! Ik ga af en toe naar de Jumbo!

 2. Sanne
  december 2, 2015 / 7:25 am

  dit vind denk ik zelf het leukste om te zien wij gaan ook regelmatig naar de jumbo toe

 3. Esmee
  december 2, 2015 / 10:20 am

  Die ingevroren vruchten zijn echt heerlijk!
  XOXO esmee

 4. december 2, 2015 / 10:35 am

  Leuk om te zien! Wij doen onze wekelijkse boodschappen meestal bij de Lidl, soms bij de Aldi.

 5. december 2, 2015 / 10:41 am

  Leuk om je aankoopjes te zien 😉 Ziet er allemaal heerlijk uit!

 6. Hanna @ eenbezigbijtje
  december 2, 2015 / 11:42 am

  Heel leuk om ze te zien wat je allemaal hebt gekocht!

 7. december 2, 2015 / 12:22 pm

  wat zie ik allemaal lekkere dingen liggen in deze post…zelf kom ik ook wel eens bij de jumbo om boodschappen te doen… al is het niet dagelijks

 8. Manon
  december 2, 2015 / 2:23 pm

  Ojaaaa avocado die moet ik ook weer eens gaan halen, zo lekker!

 9. irene
  december 2, 2015 / 3:13 pm

  Ik ga meestal naar de Plus, ziet er allemaal lekker uit 🙂

  X

 10. december 2, 2015 / 9:13 pm

  Leuk hoor, wij doen weekboodschappen altijd bij de Lidl zou de jumbo nou heel veel verschillen kwa prijzen denk je

 11. december 2, 2015 / 9:39 pm

  Vind ik zo leuk voor te zien, oehh..al dat lekkers krijg er honger van 🙂
  X

 12. Faat
  december 3, 2015 / 4:59 am

  Leuke om te zien! Morgen even op pad voor avocado s?

 13. december 3, 2015 / 7:20 pm

  Ik vind dit altijd zo leuk om bij mensen te zien! Trouwens op kitcenmom schrijf ik echt makkelijke recepten, die iedereen kan maken! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge