BEAUTY | CATRICE ACTIVE WARRIOR LIMITED EDITION

BEAUTY | CATRICE ACTIVE WARRIOR LIMITED EDITION

Persbericht | Bewegingsvrijheid – fysieke en mentale fitness die in lijn is met je individuele behoeften. Deze nieuwe sporttrend zie je terug in de sportieve ‘athleisure’ kledingstijl én in onze nieuwe Limited Edition “Active Warrior”. De focus van deze collectie ligt op kwaliteitsmake-up met extra langhoudende texturen die bovendien transpiratie-proof zijn. Connect with your body!

Epic Active-Proof Luminizer

Crèmige, waterproof highlighter met ultrafijn, subtiel glinstereffect. Met handige applicator om de juiste zones in het gezicht van een mooie glow te voorzien. Verkrijgbaar in twee kleuren: C01 Work It Out! & C02 Gym Beam
Consumentenadviesprijs € 3,99.

Epic Sex-Proof Link Ink

Intens gekleurde liptinten met hoge dekking en een langhoudend ‘staining’ effect. De twee tinten hebben een ultralichte textuur en voelen prettig aan op de lippen. Verkrijgbaar in de kleuren C01 AdREDnaline & C02 Heatwave.
Consumentenadviesprijs € 4,59.

Instant Blurring Stick

Matterende primer stick met een soft-focus effect. Kan onder de foundation worden gebruikt of als touch-up stick voor onderweg.
Consumentenadviesprijs € 3,99.

Life Proof Liner

Deze waterproof, long-lasting kohl eyeliner combineert het gebruiksgemak van een oogpotlood met de precisie van een vloeibare eyeliner. In de dop zit een puntenslijper zodat het potlood voor elk gebruik kan worden geslepen.
Consumentenadviesprijs € 3,39.

Make-up Freezing Powder

Fijne, matterende gezichtspoeder met softfocuseffect. Houdt make-up op z’n plaats, zelfs tijdens langdurige inspanning. Waterproof en transpiratie-proof.
Consumentenadviesprijs € 4,99.

Sweat Soldier Refreshing Wipes

Voor onderweg: handige verfrissingsdoekjes die op milde en effectieve wijze onaangename luchtjes verwijderen. Met een verkwikkende geur!
Consumentenadviesprijs € 2,59.

Make-up Freezing Spray

Deze superfijne nevelspray fixeert je make-up langdurig. Kan ook als primer of onderweg ter verfrissing worden gebruikt. Transpiratie-proof!
Consumentenadviesprijs € 4,99.

De nieuwe Catrice Active Warrior limited edition ga ik zeker in de gaten houden! Vanaf april is deze limited edition te koop bij de Kruidvat & Trekpleister en jullie gaan hier zeker nog wat meer over terug zien op Pinkit.nl. Gaan jullie producten uit deze collectie proberen te scoren?

post signature

Volg:

12 Reacties

  1. februari 19, 2018 / 12:04 pm

    Gave producten ! Ideaal voor tijdens het trainen. Ik ga (een deel van) deze producten zeker halen !

  2. februari 19, 2018 / 8:55 pm

    Wat mooie collectie. Ze zien ideaal voor actieve meiden/dames

  3. februari 22, 2018 / 8:59 am

    De verpakkingen ziet er wel erg mooi uit! Make-up zelf vind ik wat minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
WEEKLY DIARY | EVENTS IN AMSTERDAM

De afgelopen weken heb ik het vrij rustig gehad, maar vorige week was het juist weer lekker druk. Zo ben...

Sluiten