Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

PERSBERICHTEN WEEK #1

PERSBERICHTEN WEEK #1

In deze wekelijkse persberichten rubriek laat ik jullie een selectie zien, van de persberichten die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Deze persberichten kunnen over diverse onderwerpen gaan zoals: beauty, kids, fashion, food …eigenlijk over alles waar ik zelf over schrijf en wat ik leuk vind om te delen met mijn lezeressen.

pers1Yves Rocher zet het nieuwe jaar alvast feestelijk in gang met de lancering van de nieuwe productlijn Riche Crème in een prachtige nieuwe verpakking.

De Riche Crème, verrijkt met 30 kostbare oliën en uniek door de Duizend-rozenolie, staat voor innovatie in anti-aging. Doordat de huid na verloop van tijd haar veerkracht verliest, verdient deze een bijzondere behandeling. De Riche Crème producten zijn dan ook zeer geschikt voor de rijpere huid, maar ook bij een jongere huid kan de Riche Crème een oplossing bieden.

Yves Rocher ontwikkelde een unieke combinatie van 30 plantaardige oliën, aangevuld met de Duizend-rozenolie die wonderen doet voor de celvernieuwing. In de verzorgingsproducten van Riche Crème zorgen deze oliën voor herstel, bescherming en voeding voor de rijpere huid. De lijn bestaat uit 8 producten die staan voor de verschillende facetten van de huidverzorging.

Producten & prijzen:
Schoonheidsexlixer €32,90,-
Herstellende verzorging €38,50,-
Weldadige Anti-Rimpel Dagcrème €28,-
Weldadige Vloeibare Anti-Rimpel Dagcrème €28,-
Weldadige Anti-Rimpel Nachtcrème €31,50,-
Intensief Herstellende en Voedende Balsem €34,-
Intensief Herstellende en Voedende Bodymilk €19,90,-
Intensief Herstellende en Voedende Oogcrème €21,50

De nieuwe Riche Crème collectie is verkrijgbaar bij Yves Rocher vanaf februari 2016.


pers2Ga nooit alleen naar bed! Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer

Clinique introduceert een echte nachtridder: NIEUWE Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer, een herstellende nachtcrème die het zware werk doet terwijl de huid uitrust. Deze nachtelijke verzorger helpt de eerste tekenen van veroudering bestrijden omdat hij beschermt tegen schade van buitenaf (denk aan milieuvervuiling). Een mix van werkzame ingrediënten helpt de huidbarrière versterken en de huideigen collageen- en elastine aanmaak stimuleren. Zo word je wakker met een frisse, jeugdige huid die klaar is voor een nieuwe dag.

De Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer:
– Beschermt de huid tegen de buitenwereld
– Vertraagt het huidverouderingsproces
– Zorgt dat de huid vol en stevig blijft
– Hydrateert voor top of the bill bescherming

NIEUWE Superdefense Night Recovery Moisturizer is de perfecte partner van Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer. Beschikbaar in twee texturen: Very Dry – Very Dry Combination en Combination Vet -Vet. Gebruik iedere avond na het 3 Stappen Systeem op gezicht en hals.

Verkrijgbaar vanaf eind januari 2016  bij alle Clinique verkooppunten en via www.clinique.nl. Adviesverkoopprijs : € 54,60 (50ml)


pers3Nieuw: Origins Plantscription™ Powerful Lifting Neck & Décolleté Treatment en Overnight Mask

Plantscription™ Powerful Lifting Neck & Décolleté Treatment en Plantscription™ Overnight Mask zijn de nieuwste toevoegingen aan de krachtige anti-veroudering collectie van Origins. Na verloop van tijd beginnen de gevolgen van het ouder worden, zwaartekracht en andere stressoren hun tol te eisen. Dit leidt tot zichtbare huidveroudering in het gezicht, maar ook bij de hals en decolleté. De nieuwste Plantscription™ aanwinsten bieden een gerichte behandeling voor het verstevigen van de huid en een jeugdige uitstraling.

Plantscription™ Powerful Lifting Neck & Décolleté Treatment en Plantscription™ Overnight Mask zijn vanaf januari 2016 exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor €66,00.Dit keer heb ik een speciale huidverzorging persberichten overzicht samengesteld, ik heb een keuze gemaakt uit de persberichten die ik afgelopen week heb ontvangen. En ik kan jullie alvast verklappen dat er nog veel meer nieuwe producten op gebied van huidverzorging uitkomen. Naar welke producten uit dit overzicht ben jij zelf het meeste nieuwsgierig naar?

 

 

post signature

Volg:

1 Reactie

 1. Sanne
  januari 10, 2016 / 8:45 am

  die creme van clinique ga ik onthouden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge