Nieuwe artikelen:

  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY
  • THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING

    THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING
  • AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES

    AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES
  • HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

    HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN
  • THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN

    THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN
  • PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN

    PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN
  • GOOSE CREEK CARAMEL APPLEWOOD

    GOOSE CREEK CARAMEL APPLEWOOD
  • NIEUWE PARFUM LANCERINGEN VAN DIT MOMENT #2

    NIEUWE PARFUM LANCERINGEN VAN DIT MOMENT #2
  • WEEKLY DIARY WEEK 41 2020

    WEEKLY DIARY WEEK 41 2020
  • 3x GREENLEAF SCENTED WAX BAR

    3x GREENLEAF SCENTED WAX BAR

REVIEW: Lush Tea Tree Water Toner

REVIEW: Lush Tea Tree Water Toner
Een paar weken geleden was ik samen met Roy winkelen in Utrecht en daar konden wij de winkel van Lush natuurlijk niet overslaan. Ik ben niet iemand die graag stukken zeep gebruik, maar ik wilde graag deze gezichtsspray met Tea Tree uit proberen. Sinds ik een andere face mist heb gebruikt ben ik namelijk grote fan van dit soort producten. De variant van Lush werd mij door meerdere mensen aangeraden, zou het dan echt een toppertje zijn?

Dit is dan wel geen face mist, maar je kan dit product op meerdere manieren gebruiken. Je kan deze toner in je ochtend/avond routine gebruiken om de laatste restjes make-up te verwijderen (wedde dat er nog wat afkomt!). Je sprayt dan een klein beetje op een wattenschijfje en daar ga je dan mee over je huid. Ik doe dit zelf ook soms en ik merk dan echt dat er nog genoeg viezigheid op het wattenschijfje terecht komt. Je kan ook deze toner als een face mist gebruiken gewoon over dag als het warm is, of als je gezicht een frisse oppepper kan gebruiken. Als je het flesje in de koelkast zet werkt het extra verkoelend voor een warme zomerdag.
Wat zegt Lush over dit product:
Tea Tree Water is onze sterke toner voor een normale tot vette huid; in het bijzonder goed voor een jong tienerhuidje met de nodige pukkeltjes. Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië; een Australische EHBO-doos bevat het ook altijd. De olie heeft reinigende, desinfecterende eigenschappen. Daar hebben we opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd. Heel effectief, al zeggen we het zelf.
De ingrediënten:
Tea treewater, Grapefruit water, Jeneverbes water, *Limonene, Parfum, Methylparabeen.
*Komt van nature voor in etherische olie.
Persoonlijk moest ik de eerste paar keer erg wennen aan de geur dit komt namelijk door de Tea Tree, maar naar een aantal keer gebruiken merkte ik dat bijna niet meer. Mijn flesje staat altijd in de koelkast en als wij een dagje weg gaan gaat die mee mijn handtas in (ik heb de kleinere variant). Zo’n verkoeling middag op de dag is gewoon heerlijk. Plus ik vind het super dat je dit product gewoon op meerdere manieren kan gebruiken.
De Lush Tea Tree Water Toner kost €11,65,- (250g) en €5,55,- (100g) en is te koop bij de diverse winkels van Lush of online.
Ben jij bekend met dit product?
post signature
Volg:

31 Reacties

  1. Inge | blogboutique
    september 6, 2014 / 5:58 am

    Ik gebruik deze echt altijd! Super fijn product!

  2. september 6, 2014 / 5:12 am

    Klinkt goed, tea tree schijnt op zichzelf al een fantastisch product te zijn. Facemist gebruik ik eigenlijk nooit, maar het klinkt lekker.

  3. Saartje
    september 6, 2014 / 7:16 am

    Dit lijkt me inderdaad een heerlijk verkoelender tonic! Ideaal voor de warmere dagen x

  4. september 6, 2014 / 5:24 am

    Ik heb hem ook! Gebruik hem enkel op dagen dat m’n huid wat onzuiver is en daarna goed hydrateren want anders droogtie m’n huid wat uit. Ik vind hem heerlijk!

  5. Daniëlle
    september 6, 2014 / 8:48 am

    Ahw, die lijkt me helemaal handig! Super leuk review ♡

  6. september 6, 2014 / 7:09 am

    Dit is één van mijn favoriete gezichtstoners, een heerlijk en erg goed product!

  7. september 6, 2014 / 7:16 am

    Noppes, ik ben nog niet bekend met dit merk. Sowieso heb ik bijna nog nooit iets geprobeerd van dit merk. In de buurt van waar ik woon is er geen winkel van Lush 🙁 Wat fijn dat je dit product op meerdere manieren kunt gebruiken. Lijkt me ideaal!

    • september 9, 2014 / 9:44 am

      Hier zit het ook niet in de buurt maar gelukkig kan je via hun website online bestellen 🙂 x

  8. september 6, 2014 / 7:44 am

    Het klinkt prima, maar moet je eerlijk bekennen ik heb het nog nooit gebruikt…leuke winkel is de lush winkel in Utrecht om te komen en lekker rond te snuffelen…

  9. september 6, 2014 / 8:02 am

    Hier was ik al een tijdje benieuwd naar. Ik stond op het punt het te kopen, maar ik wilde geld sparen. Nu heb je mijn enthousiasme wel weer opgewekt! Goede review!

  10. september 6, 2014 / 8:12 am

    Goede review. Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht. Voor het verwijderen van make up gebruik ik altijd een milk en daarna een tonic. Dan komt er ook altijd nog veel meer af, terwijl je toch het idee hebt dat het al goed schoon is. Altijd wel fijn om te zien.

  11. september 6, 2014 / 8:21 am

    Ik gebruik deze ook en zit in mijn dagelijkse routine. Een heel fijn product!

  12. september 6, 2014 / 8:27 am

    Klinkt goed. Ik heb hier veel over gehoord en wil hem ook wel een keer proberen

  13. september 6, 2014 / 1:17 pm

    Deze heb ik ook en ik vind hem erg fijn! Ik ging gelijk voor de grote versie en de mijne is al bijna op, als die op is zal ik gelijk een nieuwe aanschaffen. Ik vond de geur juist super lekker, gelijk bij de eerste keer (maar ieder heeft wel een eigen smaak).

  14. iThinkPink
    september 6, 2014 / 4:44 pm

    Lijkt me een fijn product!

  15. Lizzy
    september 6, 2014 / 5:05 pm

    Wat een fijn product! 🙂 Ik heb wel vaker gelezen over deze Tea Tree! Het lijkt me fijn om te gebruiken als oppepper voor je gezicht! I want it haha!

  16. Infinity
    september 6, 2014 / 8:29 pm

    Nog nooit van gehoord, maar het klinkt goed!

    Liefs,
    Eva ♥

  17. september 7, 2014 / 5:44 pm

    Een face mist heb ik zelf nog nooit gebruikt, maar na deze review ben ik er toch wel benieuwd naar geworden! Het lijkt me echt en fijn product, handig ook dat ie de laatste make-up restjes er zo nog even af haalt, eigenlijk een beetje een twee-in-een idee. 🙂

  18. Jouvence
    september 8, 2014 / 10:16 am

    klinkt als een fijn product ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
Verdrietig nieuws

Zoals jullie inmiddels gewend zijn komt er elke vrijdag een "Onze week in foto's" online en vaak in de middag...

Close