Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

Verdrietig nieuws

Verdrietig nieuws

Zoals jullie inmiddels gewend zijn komt er elke vrijdag een Onze week in foto’s online en vaak in de middag nog een ander persoonlijk artikel. Vandaag ga ik dit niet doen, en waarom niet? Ik heb jullie vorige week verteld in dit artikel dat Sterre grote zus is geworden. Haar half zusje was 3 maanden te vroeg geboren en ze is twee weken heel hard aan het knokken geweest en iedereen dacht dat het de goede richting op ging. Afgelopen maandag werd ik gebeld door de opa van Sterre met het verdrietige nieuws dat ze is overleden.
Ik vind dit echt zo ontzettend erg en terwijl ik dit schrijf springen de tranen weer in mijn ogen, ook al is het niet mijn kindje of familie het is wel het (half)zusje van Sterre. Afgelopen maandag wilde ik het Sterre vertellen en ik deed ook een poging maar ik was nog niet op de helft van wat ik wilde vertellen en ze was zo intens verdrietig, dat ik het niet meer kon vertellen. Dinsdag heb ik met Sterre haar juf gepraat en zij gaf mij wat tips, daardoor heb ik het dinsdag middag rustig kunnen vertellen. Sterre moest natuurlijk huilen en ze had allerlei vragen. Ook was ze boos want ze had haar nog helemaal niet vast gehouden en dat mocht ze wel doen als ze wat groter was geworden… Natuurlijk heb ik haar vragen geprobeerd te beantwoorden, maar het is en blijft verdrietig.

Jullie begrijpen vast dat afgelopen week ik een beetje van mijn blog en Youtube rooster ben afgestapt, ik heb gewoon even wat belangrijkers te doen (ik vind mijn blog en lezers enzovoort ook belangrijk begrijp mij niet verkeerd).

Ik vind het gewoon niet gepast om vandaag persoonlijke “vrolijke” artikelen online te gooien en of er vandaag een tweede artikel online komt weet ik ook nog niet. Er staan 400+ artikelen online dus jullie hoeven je niet te vervelen…

Ook wil ik iedereen echt super bedanken voor de lieve berichtjes, Tweets, mailtjes….ik bof maar met zulke lieve lezeressen.

post signature

Volg:

30 Reacties

 1. Inge | blogboutique
  september 5, 2014 / 4:55 am

  Nogmaals sterkte ♡

 2. Oum Feerozah
  september 5, 2014 / 5:18 am

  Wow wat heftig nieuws zeg super veel sterkte toegewenst wat verschrikkelijk!:(

 3. september 5, 2014 / 5:05 am

  Heel veel sterkte voor Sterre en voor jou

 4. september 5, 2014 / 5:07 am

  Pfff wat heftig gecondoleerd. Ik lees dit met tranen in mijn ogen en een bokkend hart. Ik weet namelijk hoe dit is en voelt. In 2010 is mijn zoontje 3 mnd te vroeg geboren en heeft het niet overleeft. Heel veel sterkte en kracht. Liefs Lonneke

 5. Sas
  september 5, 2014 / 7:25 am

  Och tjeetje wat heftig 🙁 Heel erg veel sterkte….

 6. september 5, 2014 / 5:57 am

  Wat heftig zeg! Ik wens jullie heel veel sterkte toe, samen zijn is nu het belangrijkste. Sterkte!

 7. Nicky
  september 5, 2014 / 8:01 am

  Wat heftig zeg! Een groot verlies! Ik wens jullie heel veel sterkte!

 8. september 5, 2014 / 6:10 am

  Sterkte voor jou, voor Sterre en de rest! Zoiets is en blijft vervelend!

 9. september 5, 2014 / 7:10 am

  Zo ontzettend heftig dit! Lijkt me erg moeilijk om het aan Sterre te hebben moeten vertellen, die zal inderdaad wel veel vragen hebben gehad en heel verdrietig zijn 🙁 Nogmaals heel veel sterkte voor jullie allemaal!

 10. september 5, 2014 / 8:23 am

  Dit soort dingen gaan altijd door merg en been, bij elk mens en helemaal als het zo dicht bij is…..zo een kleine turfje,wat zo knokt verliest de strijd en dat hakt erin…en dan Sterre die zo verdrietig is om het verlies van haar kleine zusje. Natuurlijk was ze boos, het is ook allemaal zo oneerlijk allemaal…neem jij lekker de tijd om de dingen met je meisje te verwerken en op een rijtje te zetten, veel met haar te knuffelen en te praten….dat gaat ten alle tijden voor…Sterkte, en een heel , heel dikke knuffel,Petra

 11. Tamara
  september 5, 2014 / 11:28 am

  Hier zijn geen woorden voor … . Bianca neem alle tijd voor jezelf en Sterre om dit te verwerken, echte volgers staan u bij in goede en kwade dagen. Weet wat het is na 4 maand zelf een miskraam gehad en nu kan ik op natuurlijke wijze geen kinderen meer krijgen, na jaren blijft het gemis. Maar het gaat nu niet om mij, maar om jullie. Oprechte deelneming aan de ouders, familie en vrienden. Je bent een top mama en ik weet dat je er alles aan gaat doen om Sterre goed te ondersteunen en begeleiden. Heel veel sterkte en liefs Tamara x

 12. september 5, 2014 / 10:14 am

  Meid, heel veel sterkte nogmaals. Wees er voor jou lieve meisje. Dat is nu het enige wat telt. XX

 13. september 5, 2014 / 11:28 am

  Wat een vreselijk nieuws zeg! Sterkte en een dikke knuffel aan Sterre!

 14. Infinity
  september 5, 2014 / 2:46 pm

  Owh wat erg!
  Ocharme Sterre! Dit moet heel zwaar zijn voor haar!
  Ik snap dat je nu even geen vrolijk artikels wilt posten ,erg logisch.
  Dat had ik ook toen mijn meter in het ziekenhuis lag.
  Sterkte! En geef Sterre maar een dikke knuffel van mij!

  Liefs,
  Eva ♥

 15. september 5, 2014 / 1:17 pm

  Wat ontzettend naar.. hier zijn inderdaad geen woorden voor! ontzettend veel sterkte ook voor Sterre!
  Natuurlijk is het logisch dat je nou niet de meest vrolijke persoonlijke updates gaat doen en waarschijnlijk ook geen 2e/extra update, dat iszo begrijpelijk! neem je tijd 😉 nogmaals sterkte!

 16. september 5, 2014 / 2:19 pm

  Ik had het artikel helemaal gemist dat het kindje geboren was. Zag alleen van de week je tweet over het overlijden. Vind het heel goed dat je geen vrolijke artikelen plaatst en dat je nu echt meer tijd aan Sterre besteed. Heel logisch ook dus voel je alsjeblieft niet bezwaard. Sterre heeft je nu nodig. Sterkte!

 17. september 5, 2014 / 2:27 pm

  Wat ontzettend rot zeg! Ik kan me niet voorstellen hoe dit voor jullie is, maar ik wens jullie heel veel sterkte! Neem de tijd om er even van bij te komen, en ik denk dat niemand het je kwalijk neemt als je wat minder post. Een blog is leuk, maar er zijn belangrijkere dingen!

 18. september 5, 2014 / 5:55 pm

  Och wat een naar nieuws meis. Heel veel sterkte voor jou & Sterre maar natuurlijk ook voor iedereen die er ook mee te maken heeft. Neem alsjeblieft de tijd en ik snap echt wel dat je nu even van je rooster af stapt. Is ook goed om te doen nu!
  Nogmaals sterkte en ik stuur je een dikke knuffel jullie kant op!!!

 19. Stéphanie
  september 5, 2014 / 8:30 pm

  Heel veel sterkte ♥

 20. september 6, 2014 / 9:39 am

  Pff wat vreselijk.. Heel veel sterkte en we begrijpen het natuurlijk dat je even minder aandacht hebt voor het bloggen op dit moment!

 21. september 7, 2014 / 5:49 pm

  Ik snap heel goed dat dit nieuws vooral voor Sterre heel moeilijk te verwerken is, op die leeftijd kun je zoiets niet helemaal begrijpen en het lijkt me heel moeilijk om daar zo mee om te gaan. Ook voor jou is het natuurlijk heel naar nieuws, echt heftig om zoiets mee te maken! Dat zo’n klein persoontje er opeens toch niet meer is…. echt vreselijk….
  Ik wil jullie vooral heel veel sterkte wensen en als je van de week toch nog eens een keer een dipje hebt, voel je dan vooral niet verplicht om alsnog heel erg met je blog bezig te zijn. Neem de tijd die je nodig hebt en nogmaals heel veel sterkte.

 22. september 17, 2014 / 9:01 pm

  Jeetje wat heftig! Heel veel sterkte! Ik snap wel dat je dan alles even op een zachter pitje zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge