Nieuwe artikelen:

 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS

LOVE IT | PHILOSOPHY SKINCARE MIJN FAVORIETEN

LOVE IT | PHILOSOPHY SKINCARE MIJN FAVORIETEN

Ongeveer drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Philosophy, en ik was gelijk fan! Het begon met de douchegels, daarna de parfums & inmiddels gebruik ik ook diverse huidverzorgingsproducten. De producten van Philosophy hebben er o.a. voor gezorgd dat mijn huid rustiger is geworden en flink is opgeknapt!

Purity made simple €22,71 (inhoud 240ml) & The microdelivery exfoliating wash €30,40 ( inhoud 250ml)

De eerste stap voor een goede basis, is natuurlijk het reinigen van je gezicht. En dit zijn denk ik wel de twee meest bekende Philosophy producten die je daarvoor kunt gebruiken. Ik heb zelf al meerdere flacons van de purity made simple opgemaakt, en ik ben heel blij nu met deze grote flacon (er is ook een kleinere versie verkrijgbaar). Purity made simple is een 3-in-1 gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik en het verwijdert snel vuil, olie en make-up.

Soms wissel ik af met de The microdelivery exfoliating wash, dit is een exfoliërende reiniger. Je kan dit product elke dag gebruiken (1x per dag bij voorkeur ’s ochtends).  Mocht je meer te weten willen komen over dit fijne product, dan verwijs ik je graag door naar de losse review die ik hier een tijdje terug over heb geschreven (review). Dit product is vernieuwd, maar het product is nog steeds erg prettig en goed in gebruik. 

The microdelivery resurfacing peel €81.05 (inhoud 56,7 gram & 60ml)

“the microdelivery vitamin c/peptide resurfacing peel is een wekelijkse 3 minuten durende ‘make-over’ voor thuisgebruik, geïnspireerd op dermatologische behandelingen. geeft de huid een mooie uitstraling en vernieuwt en versterkt met peptide en vitamine c. fijne lijntjes vervagen en de huid voelt zacht en glad. één keer per week gebruiken, bij voorkeur ’s avonds.”


Deze peelingkit is écht elke cent meer dan waard! Het is misschien een wat prijziger product, maar je hebt per keer maar een heel klein beetje nodig…en het resultaat is super. Elke keer als ik deze peelingkit heb gebruikt, voelt het net of luxe schoonheidsbehandeling heb gehad.

Hoe werkt het: Op een gereinigde huid breng je een klein beetje van de vitamin c/peptide scrub aan, dit verdeel je dan goed over je gezicht en daarna voeg je een klein beetje van stap 2 de lactic/salicylic toe. Daarna ga je met ronddraaiende bewegingen zachtjes over je gezicht (eventueel ook je hals), het voelt dan iets warmer aan en het begin licht te schuimen. Na ongeveer 2-3 minuten spoel je gezicht af…en je huid voelt dan heerlijk aan!

Renewed hope in a jar €49,05 (inhoud 60ml)

Deze moisturiser is sinds kort ook vernieuwd (geschikt voor dagelijks gebruik), en is nog beter en fijner dan dat die eerst was (het is niet voor niks een bestseller!). Ik gebruik deze crème elke ochtend, in de avond gebruik ik namelijk graag de Philosophy take a deep breath night. Het is een luchtige voedende crème die tegelijkertijd ook je huid hydrateert.

Met deze Philosophy producten voelt mijn huid heerlijk schoon, verzorgd en zacht aan! Het is echt even genieten en vooral me-time na een drukke dag. Momenteel heeft Ici Paris XL een leuk actie, je krijgt namelijk bij aankoop van minimaal twee Philosophy producten 25% korting (en je krijgt ook nog eens een cadeau bij je bestelling). Dit is natuurlijk een super leuke aanbieding als je kennis wilt maken met Philosophy, of je favorieten weer opnieuw wilt kopen.

Zijn jullie al bekend met de producten van Philosophy?


post signature

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. oktober 4, 2017 / 7:44 am

  Ik heb ook wel eens wat geprobeerd, maar nog niet veel. Die microdelivery vitamin resurfacing peel lijkt me wel wat. Die look van het merk vind ik altijd zo mooi.
  bychristiana onlangs geplaatst…Review The Wet brush haarborstelMy Profile

 2. Tonnia
  oktober 4, 2017 / 10:12 am

  die set wil ik wel proberen

 3. Linda
  oktober 4, 2017 / 11:23 am

  Morgen tijdens het winkelen ga ik deze aanbieding even in het echt bekijken aangezien dit nog een nieuw merk voor mij is

 4. oktober 4, 2017 / 5:28 pm

  Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, terwijl ik er zoveel goeds over hoor. IK heb eens in de lijst van Naoki gekeken of het dierproefvrij is, maar helaas… 🙁
  Manon onlangs geplaatst…Dierendag 2017 – The Furry Friend TagMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
HEBBEN JULLIE WEL ALLES GOED GEREGELD?

Van de week was ik bij een zakelijke afspraak, en daar ging het op een gegeven moment over het onderwerp...

Close