Nieuwe artikelen:

 • Moschino Toy 2 Bubble Gum

  Moschino Toy 2 Bubble Gum
 • Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette

  Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette
 • Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

  Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers
 • Abysk Facial Oil & Facial Cleanser

  Abysk Facial Oil & Facial Cleanser
 • SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021

  SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021
 • Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter

  Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter
 • Zara Universal Oud

  Zara Universal Oud
 • Kate Spade New York Eau de Parfum

  Kate Spade New York Eau de Parfum
 • Diego Dalla Palma The Elixir

  Diego Dalla Palma The Elixir
 • Heb jij ook te veel rente betaald?

  Heb jij ook te veel rente betaald?

CHARLOTTE TILBURY CHARLOTTE’S MAGIC CREAM & MAGIC SERUM CRYSTAL ELIXIR

CHARLOTTE TILBURY CHARLOTTE’S MAGIC CREAM & MAGIC SERUM CRYSTAL ELIXIR

Zoals sommige lezeressen vast wel weten ben ik gek op de producten van Charlotte Tilbury, maar qua huidverzorging was ik toch een beetje sceptisch. Tijdens een sale bij Cultbeauty kocht ik de Charlotte’s Magic Cream & Magic Serum Crystal Elixir. Ik was namelijk wel benieuwd of beide producten wel de hype waard zijn.

Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Cream €63 (inhoud 30ml)

It’s SCIENCE-POWERED skincare for CLINICALLY-PROVENresults! My innovative, award-winning, best-selling moisturiser was originally created backstage to instantly prep and transform the look of models’ skin before fashion shows and it became SO iconic, I had to ‘bottle it’.”

Ik denk dat iedereen wel bekend is met de Magic Cream, deze crème is namelijk mega populair bij vele beroemdheden en influencers. Dat zegt natuurlijk niet gelijk iets, maar het wekt wel mijn interesse. Gelukkig had ik bij de Bijenkorf al meerdere samples gescoord en na het opmaken daarvan wist ik het zeker…daar wil ik een full size verpakking van!

Charlotte’s Magic Cream is verkrijgbaar in drie varianten: 30ml, 50ml & 150ml. De crème is wat dikker van textuur, je hoeft per keer ook maar een klein dotje aan te brengen dat is meer dan genoeg. Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik o.a. hyaluronzuur, shea butter, aloe vera en diverse oliën van rozenbottel en kamille. De crème zit in een mooi verpakkingen, dit staat natuurlijk al super mooi op een kaptafel of Instagram shelfie. Maar wat vind ik van de Magic Cream?

Ik heb dit product al een aantal weken of zelfs al maanden in gebruik en ook ik ben fan. Ook al heb ik heel wat huidverzorging staan van diverse mooie merken, ik pak 9 van de 10 keer Charlotte’s Magic Cream. Eenmaal aangebracht trekt het redelijk snel in de huid en zorgt het voor een mooie basis. Natuurlijk zijn er ook hele goede crèmes verkrijgbaar die een stuk goedkoper zijn, maar ook die vele malen duurder zijn. Het ligt er dus maar net aan wat voor budget je er zelf voor over hebt (dat is eigenlijk bij alle producten zo).

Mooi en gezondMooi en gezond

Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir €72 (inhoud 30ml)

“My NEW! GROUND-BREAKING SKINCARE INNOVATION, Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir, is the supercharged secret to your skin’s best future! Awaken your skin’s potential with the power of potent ingredients, featuring REPLEXIUM® for younger-looking skin, Golden Vitamin C for a brighter-looking complexion, and hydration powerhouse Polyglutamic Acid – a supercharged skincare ingredient that’s over 4X more hydrating than Hyaluronic Acid.”

In 2020 is het nieuwe Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir gelanceerd en vanwege de 25% korting bij Cultbeauty bestelde ik ook dit product gelijk mee. Net zoals de Magic Cream was iedereen weer laaiend enthousiast over dit product.

Na het reinigen van mijn gezicht breng ik ongeveer 2á3 druppeltjes van het serum aan op mijn huid, dit masseer ik zachtjes in en na ongeveer een minuut breng ik de Magic Cream aan. Beide producten gebruik ik in combinatie met elkaar. Het serum trekt lekker snel in de huid, alleen zorgt het wel een beetje voor een plakkerig gevoel. Omdat ik daarna de Magic Cream aanbreng verdwijnt dat plakkerige gevoel, toch wilde ik het wel vermelden in dit artikel.

Ik snap de hype gedeeltelijk want beide producten zijn zeker fijn om te gebruiken en zorgen ook voor een gezonde “glowy” effect. Natuurlijk mag je dat voor deze prijs ook zeker wel verwachten. Zodra beide producten op zijn koop ik sowieso de Magic Cream weer opnieuw, over het Magic Serum Crystal Elixir twijfel ik nog een beetje. Begrijp mij niet verkeerd het is een goede serum, alleen heb ik andere favorieten die net wat goedkoper zijn en net zo goed werken.

Mocht je dus nieuwsgierig zijn naar huidverzorging van Charlotte Tilbury en het budget er voor over hebben, dan vind ik het absoluut de moeite waard om eens te proberen.

post signature

Misschien ook interessant om te lezen:
Deborah Milano Formula Pura
Chatelier Instant Plump Serum
Boucheron Serpent Bohème

Volg:

2 Reacties

 1. Ling
  januari 10, 2021 / 7:21 pm

  Naar dit serum ben ik ook heel benieuwd naar. Na het lezen van je review, wil ik het kopen maar ik heb al 3 andere nieuwe serums liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge