Nieuwe artikelen:

  • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS

    IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN 1944 PARIS
  • Lancôme Adventskalender 2021

    Lancôme Adventskalender 2021
  • Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen

    Vloerverwarming populair bij stijgende energieprijzen
  • Weekly Diary Week 41 2021

    Weekly Diary Week 41 2021
  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021

REVIEW: TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS HAND AND BODY LOTION

REVIEW: TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS HAND AND BODY LOTION

Het merk Treacle Moon is bij mij vooral bekend om de heerlijke douchegels, maar sinds kort zijn er ook drie voedende body lotions aan het assortiment toegevoegd. De drie geuren die er zijn: My Coconut Island, One Ginger Morning (deze geur ken ik qua douchegel en die is echt heerlijk) en The Raspberry Kiss. Zelf heb ik de roze variant The Raspberry Kiss en deze heb ik een aantal weken lekker getest.

Qua verpakking doet mij dit een beetje denken aan een ander wat duurder merk (Philosophy). De hand en body lotion zit in een handige pomp flacon, dit vind ik vooral uit het hygiënische oogpunt erg handig. En de leuke teksten op de verpakking spreken mij zeker ook aan.

De ingrediënten:
 photo treaclemoon2_zpsf9d78f3a.jpgDe geur van The Raspberry Kiss is lekker zoet en de frambozen geur is erg herkenbaar, het doet mij een beetje aan een toetje denken van vroeger. Je kan deze bodylotion ook gebruiken voor alleen je handen of voor je hele lichaam. Zelf heb ik deze flacon op mijn bureau staan en pak ik tussendoor wat lotion voor mijn handen, en na het douchen gebruik ik het als een echte body lotion. Qua werking is dit een prima product, het had van mij alleen iets meer voedend gemogen, misschien is deze body lotion voor in de zomer (als mijn huid minder droog is) wel helemaal super. Toch vind ik de werking prima, de geur erg lekker en de verpakking hygiënisch en vooral handig in gebruik.

 photo treaclemoon3_zps66f36260.jpgAls je de body lotion heb gebruikt ruik je een paar uur later nog steeds de heerlijke zachte frambozen geur, echt heel erg lekker. Het is trouwens een flacon met 350ml, daar kan je dus echt een hele tijd van genieten. De lotion is niet vettig en trekt lekker snel in de huid, zo hoef je niet lang te wachten voor dat je eigen bijvoorbeeld weer kan aankleden.

Treacle Moon hand and body lotions zijn verkrijgbaar bij de grotere filialen van de Albert Heijn, maar ook zijn ze via de online webshop van Albert Heijn te bestellen (mocht er bij jou geen groter filiaal in de buurt zitten). Per flacon a 350ml betaal je €5,95,-.

Ben jij bekend met de producten van Treacle Moon?

post signature

*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

23 Reacties

  1. saskia
    februari 17, 2015 / 7:29 am

    Hij lijkt me heerlijk en ik vind de verpakking ook erg leuk! xx

  2. agneta
    februari 17, 2015 / 8:58 am

    Je hebt wel door dat ik deze MOET hebben! Framboos!!!

    Liefs Agneta

    • Bianca
      Auteur
      februari 17, 2015 / 4:10 pm

      Dat word rennen naar de AH 🙂

  3. Ellen
    februari 17, 2015 / 9:05 am

    Ik ben dol op de douchegels van Treacle Moon dus deze lijken me ook erg fijn!

  4. februari 17, 2015 / 9:27 am

    Mmm frambozengeur! Die kleur is ook echt heel leuk 🙂

  5. februari 17, 2015 / 9:33 am

    Ik vind het altijd van die leuke verpakkingen hebben! Leuke review heb je ervan gemaakt…

    • Bianca
      Auteur
      februari 17, 2015 / 4:10 pm

      Dankjewel x

  6. februari 17, 2015 / 9:50 am

    Dit ziet er heel lekker uit. Ik zou het dan alleen in de zomer gebruiken want mijn handen echt meer nodig nu.

  7. Mnaon
    februari 17, 2015 / 11:17 am

    Ik vind hem echt super! Ik zag dat ze bij ons ook een body butter hadden van Treacle Moon alleen dan die van coconut.

  8. februari 17, 2015 / 11:25 am

    Lijkt me een fijn product =)
    Erg leuke verpakking ook !
    Liefs Jorinda

  9. bymarlayne
    februari 17, 2015 / 11:36 am

    Klinkt goed!

  10. februari 17, 2015 / 12:41 pm

    Deze lijkt me heel lekker, al wil ik vooral de coconut variant proberen! 🙂

  11. Saartje
    februari 17, 2015 / 1:59 pm

    Wat lekker dat er nu ook bodylotions zijn! De Ginger Morning lijkt me echt heerlijk, vind de douchgel ook zo lekker.

  12. februari 17, 2015 / 8:29 pm

    Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht, terwijl het me zulke fijne producten lijken. Komt denk ik doordat ik nooit boodschappen doe bij de AH 🙂

  13. februari 17, 2015 / 9:53 pm

    Oeh lijkt me heel lekker. Handig trouwens dat je ook online kunt bestellen! liefs

  14. februari 17, 2015 / 9:53 pm

    Klinkt heerlijk!!!
    De verpakking is even leuk zoals de douchegels 🙂
    X

  15. Nikita
    maart 7, 2016 / 12:05 am

    Is er een AH in Hengelo die dit verkoopt zover jij weet?

    De pompflacon vind ik ideaal en de geuren klinken erg interessant.

    Ps is het op 1 of andere manier mogelijk om een email notificatie aan te zetten voor replies?

    • Bianca
      Auteur
      maart 7, 2016 / 7:07 am

      Als het goed is word Treacle Moon verkocht zowel de AH en de Etos bij Groot Driene (als ik het goed heb onthouden haha) x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge