Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW| PUPA LIKE A DOLL LUMINYS BLUSH 203

REVIEW| PUPA LIKE A DOLL LUMINYS BLUSH 203

De blushes van Pupa zien er niet alleen mooi eruit, maar de kwaliteit en pigmentatie zijn ook nog eens super. Uit de Like A Doll Luminys lijn heb ik de blush in kleur 203 ontvangen genaamd Golden Peach. Een opvallende peachy kleur met een prachtige glans! Perfect voor een mooie zomerse dag voor een mooie gezonde kleur en glans op je gezicht.

pupablush2 pupablush3De kleur is door de mooie glans en de belichting lastig op de foto te krijgen, hij is iets lichter zoals straks bij de swatch goed te zien is. Zelf heb ik nog een prachtige blush van Pupa namelijk kleur 107 , deze komt uit dezelfde lijn maar is uit een LE collectie.

De ingrediënten:
pupablush6“PUPA Lika A Doll Luminys Blush is een collectie blushes met een zijdezachte structuur en een stralende glans. De textuur van de blush is glad en verrijkt met ultrafijne parels die het gezicht laten stralen. De PUPA Lika A Doll Luminys Blush bevat hoog geavanceerde pigmenten om een optimaal resultaat te garanderen.”

pupablush5De verpakking ziet er netjes en luxe eruit, Pupa vind ik sowieso een luxer merk met hele goede kwaliteit producten. Bij deze blush zit ook een kwastje, maar ik gebruik liever mijn echte blush kwast. Afgelopen weekend was ik een nachtje weg en heb ik uit gemak wel de bijgeleverde blush kwast gebruikt (lekker klein om mee te nemen in een toilet tas) en de kleine kwast werkte eigenlijk ook nog erg goed
pupablush7
Wauw prachtige kleur, en de pigmentatie is ook weer helemaal top! Dit is dus een goed gepigmenteerde blush, pas dus wel op dat je geen clown-wangen krijg bij het te enthousiast gebruiken van deze mooie kleur.

pupablush8
Ik ben fan! Deze blush van Pupa is gewoon weer prachtig om te gebruiken en zeker een zomer must have voor een mooie kleur en glans op je gezicht. Pupa Like A Doll Luminys in de kleur 203 Golden Peach kost €22,- en is o.a. te koop bij Huidverzorging Mireille.

Heb jij al wel eens een blush van Pupa geprobeerd?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

13 Reacties

  1. YuSt
    augustus 6, 2015 / 8:11 am

    Zo! Hallo blush! Mooie kleur, goede dekking!

  2. augustus 6, 2015 / 8:27 am

    Ik heb een matte variant ontvangen waar ik tot nu toe erg tevreden over ben. Pupa heeft echt goed spul!

    Wat ben je trouwens prachtig opgemaakt op de foto. Heel vampy. Mooi!

    Liefs Hennie

  3. augustus 6, 2015 / 8:43 am

    Oei wat een mooie warme kleur zeg. Ik vind Pupa een heel fijn en goed merk heb meerdere producten van hun.

  4. augustus 6, 2015 / 12:23 pm

    De blush ziet er erg mooi uit, leuke kleur ook!

  5. Manon
    augustus 6, 2015 / 3:24 pm

    Wat een mooie warme kleur!

  6. melissa
    augustus 6, 2015 / 10:34 pm

    Wat een onwijs leuk zomers kleurtje en het staat je goed! Ik heb wel nog nooit iets van Pupa gebruikt 🙂

  7. augustus 6, 2015 / 10:39 pm

    Oehh..wat een mooie Blush <3
    Staat jou prachtig!
    X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge