Shop nieuwe beauty lanceringen:

Caudalie
Too Faced
Jo Malone
Milu
Marc Jacobs
Clay and Glow
Viseart
Elemis
By Terry
Caudalie
Too Faced
Jo Malone
Milu
Marc Jacobs
Clay and Glow
Viseart
Elemis
By Terry

Nieuwe artikelen:

  • FASHION INSPIRATIE | HUNKEMÖLLER, TOMMY HILFIGER & MEER

    FASHION INSPIRATIE | HUNKEMÖLLER, TOMMY HILFIGER & MEER
  • WEEKLY DIARY WEEK 2 2021

    WEEKLY DIARY WEEK 2 2021
  • MIJN FAVORIETE KEUKEN ITEMS

    MIJN FAVORIETE KEUKEN ITEMS
  • TIP | PINK GELLAC ADDITIONAL FAVORITES BOX

    TIP | PINK GELLAC ADDITIONAL FAVORITES BOX
  • TIPS OM IEMAND SIERADEN CADEAU TE DOEN

    TIPS OM IEMAND SIERADEN CADEAU TE DOEN
  • MARR COSMETICS GROW OIL

    MARR COSMETICS GROW OIL
  • HUIDVERZORGING DIE IK MOMENTEEL GEBRUIK

    HUIDVERZORGING DIE IK MOMENTEEL GEBRUIK
  • WAT VOOR EYELINER PAST BIJ JOUW OOGVORM?

    WAT VOOR EYELINER PAST BIJ JOUW OOGVORM?
  • MAISON MARGIELA REPLICA BY THE FIREPLACE

    MAISON MARGIELA REPLICA BY THE FIREPLACE
  • LETHAL COSMETICS VELVET DUSK EYESHADOW PALETTE

    LETHAL COSMETICS VELVET DUSK EYESHADOW PALETTE

REVIEW: Pupa Like A Doll Luminys Blush 107

REVIEW: Pupa Like A Doll Luminys Blush 107
In de I Love Myself box zat deze blush van Pupa, zelf had ik dit product al een paar keer eerder willen bestellen alleen…eigenlijk heb ik geen flauw idee waarom ik deze blush niet eerder zelf heb besteld. Gelukkig heb ik hem toch nog in mijn bezit dit is namelijk van de zomer collectie en die is waarschijnlijk op dit moment niet heel makkelijk meer te verkrijgen, toch wilde ik deze blush aan jullie zien. Ziet het doosje zelf er al niet heel vrolijk en kleurrijk eruit?

De verpakking zelf vind ik er erg mooi eruit zien, maar kijk eens naar die blush…roze! Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik gek op roze, en dit is echt mooi roze. Daar naast zit er nog een kwastje bij, maar die gebruik ik zelf niet heb mijn eigen blush kwast die ik wat prettiger vind in gebruik.
De swatch op mijn hand verraad gelijk hoe goed de pigmentatie is, want dit is maar 1 veeg. Ik moet dus uitkijken dat als ik de blush aanbreng dit niet al te enthousiast doe en maar een beetje gebruik.
De ingrediënten zijn o.a.:
Mica, Dimethicone, Nylon-12, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 20, Magnesium, Alluminum Silicate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) See Oil, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Oleate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate.
De blush is vrij van parabenen en parfum.
Ik heb maar een klein beetje gebruik waar door de blush mooi subtiel word en zorgt voor een “gezonde” uitstraling. Wil je een opvallendere look hebben dan breng je gewoon iets meer aan, pas wel een beetje op voor het “clown” effect. Ja dit vind ik echt een pareltje en ben erg blij dat ik deze aan mijn blush collectie kan toevoegen.
De Pupa Like A Doll Luminys Blushes zijn nu in de aanbieding voor €10,95,- en te koop bij Huidverzorging Mireille
Wat vinden jullie van deze blush?

post signature

Volg:

36 Reacties

  1. Inge | blogboutique
    september 25, 2014 / 6:56 am

    Prachtig! Staat je echt heel mooi!

  2. Marlayne Vermeulen
    september 25, 2014 / 7:15 am

    Prachtige kleur!

  3. september 25, 2014 / 5:24 am

    Dit is echt een mooie kleur blush. Ik ben zelf erg te spreken over de producten van Pupa heb zelf ook een aantal producten van dit merk.

  4. september 25, 2014 / 5:30 am

    Wat een prachtige kleur! Staat je erg goed! Ik had niet verwacht dat er zoveel pigment vanaf zou komen. Ik heb een aantal nagellakjes van Pupa en vind het een heel fijn merk!

    • september 25, 2014 / 5:33 am

      Dankjewel 😀 En de nagellak van Pupa vind ik ook erg fijn al ben ik niet zo’n ster in nagels lakken 🙂 x

  5. Felicia Rodrigues dos Santos
    september 25, 2014 / 8:03 am

    Wat een prachtig kleurtje! X

  6. september 25, 2014 / 6:20 am

    Wat een mooie blush zeg, ik ben ook erg fan van Pupa. Deze kleur staat je trouwens mooi, je hebt een mooie, gave huid!

  7. september 25, 2014 / 6:34 am

    Dat ziet er heel erg mooi uit! Mooie kleur, past goed bij je.

  8. Maaike | missmaai
    september 25, 2014 / 8:49 am

    Wat een prachtige blush! Ik vind de verpakking en het kleurtje helemaal top! Hij staat je ook heel goed! 😀 ♥

  9. september 25, 2014 / 7:06 am

    Deze heb ik ook al eens zien liggen bij onze drogist, hij ziet er prachtig uit. Staat je erg goed!

  10. Mirne
    september 25, 2014 / 9:35 am

    Mooie verpakking en erg mooie kleur!

  11. Cindy
    september 25, 2014 / 9:38 am

    Wat een leukerd qua verpakking en de kleur is heel mooi, staat je goed!

  12. september 25, 2014 / 7:52 am

    ohhhhh Wat is ie mooi!…..en hij staat je ook erg goed…..gaafff ! klein geluksvogeltje met zo een mooie blush in de box!

  13. september 25, 2014 / 8:57 am

    De blush is inderdaad erg mooi roze. Wat staat deze je ook goed zeg! x

  14. september 25, 2014 / 9:12 am

    Deze ziet er heel mooi uit, leuk kleurtje!

  15. september 25, 2014 / 10:58 am

    <3 it!!! Deze is echt super mooi zeg, de kleur en de verpakking! Deze gaat op mijn wishlist :D. Hij staat je ook goed trouwens :).

  16. september 25, 2014 / 12:28 pm

    Wat een mooie blush! Staat heel mooi op je huid! En wat leuk dat je verbetering kan zien in je foto’s, ze zijn goed gelukt vind ik! 🙂

  17. september 25, 2014 / 12:46 pm

    Oeh die is gaaf zeg!! Ik vind de verpakkingen van Pupa alleen al het kopen waard 🙂

    liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

  18. september 25, 2014 / 3:44 pm

    Jaaa hier was ik zo benieuwd naar! En hij stelt me niet teleur! Wat een prachtige blush 🙂 zou erg graag eens iets van Pupa willen proberen..

  19. melissa
    september 25, 2014 / 6:02 pm

    Wauw wat een prachtige blush! Deze staat je samen met de lipstick enorm goed 🙂 x

  20. september 25, 2014 / 5:17 pm

    Heel erg mooi, je ziet er helemaal goed uit ook. Ik vind het merk steeds leuker worden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
REVIEW: Essence Quattro Eyeshadow 05 To Die For

Soms loop je in de Kruidvat met de bedoeling "alleen even kijken" en loop je naar buiten met een tas...

Close