Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

REVIEW| MISS SPORTY INSTA GLOW

REVIEW| MISS SPORTY INSTA GLOW

Er liggen weer een aantal nieuwe producten in het schap van Miss Sporty, namelijk de Insta Glow lijn. Deze lijn bevat een primer, diverse blushes, foundation en een bronzer. Ik heb zelf een aantal producten ontvangen, en zelf nog even de primer gekocht omdat ik daar ook erg nieuwsgierig naar was. Het voorjaar komt er weer aan, dus iedereen wilt toch eigenlijk wel een Insta Glow moment hebben?!

misssporty2
“Stop met het bewerken van al je Instagram foto’s. No filter needed anymore. Ga stralend en verzorgd de straat op, zonder daar veel voor te hoeven doen. In vier simpele stappen helpt Miss Sporty je snel en makkelijk op weg naar een flawless look.”

Natuurlijk begin je eerst met de Miss Sporty Insta Glow primer, dit product zorgt er voor dat je basis (foundation/BB Cream enzovoort) beter en langer blijft zitten. Het is een licht roze primer, die makkelijk aan te brengen is en redelijk snel intrekt. Mijn huid reageert goed op deze primer, en de pukkeltjes (wat ik nog wel eens krijg van primers) blijven gelukkig weg. De Miss Sporty Insta Glow foundation is verkrijgbaar in vier kleuren, en mocht je een hele lichte huid hebben dan kan je misschien wel slagen met 002 Light of zelfs de variant die daar voor nog zit. Gelukkig is er ook 003 Medium, deze kleur matcht goed met mijn huid.

De Miss Sporty Insta Glow foundation is verkrijgbaar in de tinten: 001 Ivory, 002 Light, 003 Medium en 004 Dark.

misssporty3De swatches van boven naar beneden : Insta Glow Primer, Insta Glow Foundation 002 Light, Insta Glow Foundation 003 Medium.

misssporty4
De Miss Sporty Insta Glow collectie bevat ook een bronzer in twee tinten, ik heb zelf 001 Sunkissed Blonde. De bronzer bevat een prachtig patroon, maar het valt mij wel gelijk op dat de kleur een beetje naar het oranje neigt. Ben heel benieuwd hoe en of deze kleur wel gaat matchen met mijn huid. Ik ben gelijk verliefd op de blushes, die hebben net zoals de bronzer een mooi patroon. In totaal zijn er zes tinten verkrijgbaar. Ik laat in dit artikel de kleuren 006 Shiny Coral & 002 Radiant Mocha zien.

De Miss Sporty Insta Glow Bronzer is verkrijgbaar in de kleuren: 001 Sunkissed Blonde & 002 Sunny Brunette.
De Miss Sporty Insta Glow Blushes zijn verkrijgbaar in de kleuren: 001 Luminious Beige, 002 Radiant Mocha, 003 Flushed Pink, 004 Glowing Mauve, 005 Beaming Peach & 006 Shiny Coral.

misssporty5
“Er altijd op en top uitzien met een #naturalglow en een #perfectskin. Dit kan met INSTA GLOW, de nieuwe make-up lijn van Miss Sporty!”


misssporty6Van links naar rechts: 001 Sunkissed Blonde, 006 Shiny Coral & 002 Radiant Mocha

misssporty7
De pigmentatie van zowel de bronzer als de blushes, zien er super uit! Wees alleen niet te enthousiast met aanbrengen, aangezien je dan het clowns-effect krijg. Je kan beter een klein beetje gebruiken, dan heb je al een mooi effect. Wat ik al wel een beetje had verwacht is dat de bronzer, best wel naar het oranje neigt.

misssporty8
Links boven zonder make-up, rechts boven met de Miss Sporty Insta Glow primer & foundation. Links onder full face make-up en rechts onder full face vanaf de zijkant.

misssporty9
De Miss Sporty Insta Glow Primer werkt prettig en prima, daar heb ik eigenlijk ook helemaal niks op aan te merken. De foundation heeft een lichte tot medium dekking. Zelf vind ik dit prettig voor straks in het voorjaar en de zomer, maar het zorgt niet voor een flawless effect (wat het wel beloofd). Mocht je een droge huid hebben dan accentueert het ook een aantal droge velletjes (vooral op mijn voorhoofd). Het is verder gewone een prima foundation, vooral als je graag een lichte tot medium dekking wilt hebben.

misssporty10
Op deze foto draag ik de Miss Sporty Insta Glow Blush in de kleur 002 Radiant Mocha, wat een prachtige kleur! Sowieso ben ik fan van deze twee blushes, en ik ga ook nog even kijken bij de andere tinten. De Miss Sporty Insta Glow blushes zijn goed gepigmenteerd, zien er mooi uit en blenden ook heel fijn. Waar ik al bang voor was, wordt bevestigd met deze foto. De Miss Sporty Insta Glow bronzer in de kleur 001 Sunkissed Blonde, is voor mij te “oranje” qua kleur. Dit vind ik zelf niet zo mooi, en denk dat er maar weinig mensen zijn die deze kleur écht kunnen hebben. Jammer want de pigmentatie is wel goed!

Prijzen:
Miss Sporty Insta Glow primer  €3,99,- (inhoud 30ml)
Miss Sporty Insta Glow foundation €4,99,- (inhoud 30ml)
Miss Sporty Insta Glow blush €3,49,-
Miss Sporty Insta Glow bronzer 3,99,-

Mijn aanraders zijn vooral de primer, blushes en de foundation als je van een lichte/medium dekking houdt. Deze Miss Sporty Insta Glow producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. diverse Etos filialen.

post signature
*Dit artikel bevat producten die zelf zijn gekocht & opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

11 Reacties

 1. maart 5, 2016 / 9:07 am

  Fijn dat je het benoemd dat je met een droge huid even uit moet kijken, want dat heb ik zeker met mijn rijpere huid. De blush is gaaf! En dan kijk ik vooral naar de radiant mocha, wauw… Hebben!

 2. Nikita
  maart 5, 2016 / 10:11 am

  Oh die radiant mocha is echt mooi, ik vind die andere weer iets TE roze.

  De foundation is mooi voor een beetje egalisatie zonder dat je gelijk er uit ziet dat je foundation draagt.

  Op je gezicht ziet hij er echt goed matchend uit, op je hand had ik gedacht een tintje lichter, dat vind ik soms het moeilijkste degene eruit pikken die het mooist op je gezicht zit.

 3. Aarti
  maart 5, 2016 / 10:15 am

  Zag gisten nog toevallig bij etos de bronzers. Nu kan ik hem wel kopen. Liefs Aarti

 4. maart 5, 2016 / 10:22 am

  Ik heb serieus nog nooit iets van Miss Sporty geprobeerd, terwijl ze wel echt leuke producten hebben. De foundation klinkt wel als iets voor mij!

 5. maart 5, 2016 / 10:41 am

  De blushes zijn niet helemaal mijn ding qua kleur, ze zijn wel goed gepigmenteerd zeg!

 6. Sabine
  maart 5, 2016 / 12:31 pm

  Ziet er goed uit ook qua pigmentatie, alleen zo jammer dat Miss Sporty niet proefdiervrij is!

 7. maart 5, 2016 / 2:11 pm

  De blush Radiant Mocha vind ik erg mooi! Is weer eens wat anders dan een standaard roze of koraal kleurtje. Bij de foundation blijf ik met mijn droge huid maar uit de buurt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge