Nieuwe artikelen:

  • De vijf beauty favorieten van Sterre

    De vijf beauty favorieten van Sterre
  • Deze casinoe boeken moet je lezen

    Deze casinoe boeken moet je lezen
  • Parfum | Eilish by Billie Eilish

    Parfum | Eilish by Billie Eilish
  • Nieuw | hannah Equalizer

    Nieuw | hannah Equalizer
  • Deze beauty tools gebruik ik momenteel graag

    Deze beauty tools gebruik ik momenteel graag
  • Deze vakmensen zijn niet te missen tijdens jouw verbouwing

    Deze vakmensen zijn niet te missen tijdens jouw verbouwing
  • Last minute op zoek naar een cadeau?

    Last minute op zoek naar een cadeau?
  • Heerlijk ontspannen met deze producten van Physalis

    Heerlijk ontspannen met deze producten van Physalis
  • Verschillende soorten jaloezieën: welke kies jij?

    Verschillende soorten jaloezieën: welke kies jij?
  • Perfecte bestemmingen voor een female-only vakantie: 5 topsteden!

    Perfecte bestemmingen voor een female-only vakantie: 5 topsteden!

REVIEW: H&M Blush Spring Flower met rozenpatroon

REVIEW: H&M Blush Spring Flower met rozenpatroon
Een tijdje geleden had ik een artikel online namelijk mijn H&M cosmetica wishlist en daar van heb ik eindelijk een item. Aangezien hier bijna iedereen heel nieuwsgierig naar was wilde ik er een gelijk een artikel over schrijven. Zo gek is dat niet want het uiterlijk van deze blush is erg schattig daarom wilde ik deze sowieso heel graag hebben.

De verpakking zelf is van hard plastic en oogt een beetje goedkoop (wat die natuurlijk ook is dus niks mis mee). Waar ik later pas achter kwam toen de foto’s al gemaakt waren is dat onder de blush zelf een spiegeltje zit met een kwastje. Het kwastje zelf gebruik ik niet vind het te klein en gebruik liever gewoon mijn eigen blush kwast. Het zijn vier verschillende soorten roze kleuren waar van 1 met veel shimmer en 3 matte. Ik vind het rozen patroontje in de blush zelf erg leuk en origineel zo zie je maar dat een budget vriendelijke blush ook heel leuk eruit kan zien, maar hoe zal de pigmentatie zijn?
 
Omdat de blush 4 kleuren heeft en ik echt niet elke kleur apart gebruik, maar juist met een kwast over de hele blush ga heb ik dit nu ook met mij vinger gedaan voor de swatch. Als je de kleuren zo samen meng komt er een prachtige kleur vanaf en wat een mooie pigmentatie, ik ben oprecht verbaasd over deze kwaliteit.
Hier draag ik de blush ik vind de kleur erg mooi, de pigmentatie is super en het uiterlijk met het rozenpatroon is helemaal mooi. Ik heb volgens mij niks negatiefs (behalve het beetje goedkope uiterlijk, maar dat is bij deze al vergeven) op deze blush van de H&M aan te merken. Mocht je deze in de winkel of online tegen komen laat de blush dan vooral niet liggen!
De blush van de H&M in de kleur Spring Flower kost €3,99,- en is o.a. hier te koop.
Wat vind jij van deze blush?
 

post signature

Volg:

45 Reacties

  1. Inge | blogboutique
    oktober 14, 2014 / 5:20 am

    Wauw wat mooi! En wat een schitterend design!

  2. Agneta
    oktober 14, 2014 / 6:24 am

    aaah een mooie voor je blush collectie! Mooi zacht kleurtje.

  3. oktober 14, 2014 / 4:46 am

    Hij staat je heel mooi en natuurlijk. Voor de prijs wil ik deze ook weleens proberen �� liefs

  4. oktober 14, 2014 / 5:09 am

    Ik vind hem erg mooi! Zelf heb ik een andere kleurvariant!

  5. Svenja
    oktober 14, 2014 / 7:17 am

    Wauw, het patroontje van de blush is echt te mooi. De kleur staat je ook heel pretty!

  6. Mirne
    oktober 14, 2014 / 7:52 am

    Wat een cute patroontje! Ik vind de kleur ook wel erg mooi.

  7. oktober 14, 2014 / 6:26 am

    Wauw, wat een mooie blush. Alleen het patroon al <3

  8. oktober 14, 2014 / 6:30 am

    Ik dacht dat hij eerst heel fel zou zijn, maar hij staat je heel natuurlijk! OOk echt heel tof dat er van die bloemetjes op staan. Alleen daarom zou ik hem al kopen! Haha

  9. oktober 14, 2014 / 6:30 am

    Hij ziet er alleen in de verpakking al zo mooi uit <3

  10. oktober 14, 2014 / 6:37 am

    Schattig! De blush doet haar werk erg goed én ziet er lief uit.

  11. oktober 14, 2014 / 6:45 am

    Echt een mooie kleur , dat patroon is echt heel leuk detail =)
    Liefs Jorinda

  12. oktober 14, 2014 / 6:53 am

    Wat een mooie blush, met zo’n schattig patroontje! Bijna zonde om te gebruiken, hihihi!

  13. oktober 14, 2014 / 7:19 am

    wat een leukerdje,…. ik ben helemaal <3 op dit pareltje!….
    Hij staat je echt heel erg mooi!

  14. oktober 14, 2014 / 7:50 am

    Heel mooi! Super kleurtje! En niet duur ook! Ik moet maar snel bij de beautyafdeling van h&m kijken!

  15. oktober 14, 2014 / 8:02 am

    Deze blush is echt te leuk! Het patroontje vind ik cute en de kleur ziet er ook nog eens heel leuk uit.

  16. oktober 14, 2014 / 8:02 am

    Wat grappig dat je in Tiel hebt gewoond! Ik heb deze blusher laatst ook getest en kwam ook pas ná de foto’s achter het borsteltje hihi. Ik had de lichtere variant en die viel een beetje tegen maar hij blijft prachtig!

  17. oktober 14, 2014 / 8:20 am

    Jeetje die is echt mooi!
    Zowel de pigmentatie als de blush zelf!
    Ik hoor steeds betere dingen over make up van H&M dus ik moet maar eens gaan kijken 😀

  18. hernameiseva
    oktober 14, 2014 / 10:51 am

    Hij staat je erg mooi! 🙂

  19. oktober 14, 2014 / 8:54 am

    Wat een mooie kleur. Dat printje is echt schattig.

  20. Bianca | Glamorous Lifestyle
    oktober 14, 2014 / 11:26 am

    Hele mooie kleurtjes! Niet te opvallend maar ze zien er zeker erg mooi uit!

  21. oktober 14, 2014 / 9:32 am

    Wat een mooie kleur. Die was toch van een swap? Hij is echt mooi en dat printje ook!

  22. oktober 14, 2014 / 9:53 am

    Lekker fel! Hij is echt mooi, met dat patroontje en de verschillende kleuren.

  23. oktober 14, 2014 / 11:00 am

    Erg mooi, maar misschien iets te fel voor mij!

  24. oktober 14, 2014 / 11:40 am

    Oh, wow. Toch heel mooi! Ik dacht dat die veel harder zou zijn, maar het staat je heel mooi en zacht.

  25. shoppingsarah.com
    oktober 14, 2014 / 2:24 pm

    Hele mooie blush! Ik heb een hele tijd geleden al een review hiervan op beautylab gelezen, toen was ik er al erg enthousiast over. Na mij no buy maand toch maar eens gaan kijken! x

  26. oktober 14, 2014 / 12:50 pm

    Aaaah, die blush wil ik zo graag. Onze h&m heeft ze volgens mij niet meer ��

  27. oktober 14, 2014 / 12:53 pm

    Ziet er mooi uit. Ik vind het patroontje ook leuk! x

  28. oktober 14, 2014 / 3:36 pm

    Alleen al dat printje, geweldig 🙂 erg mooi effect geeft de blush, echt een aanrader.

  29. Sas
    oktober 14, 2014 / 5:38 pm

    Ziet er erg mooi uit zeg, apart 🙂

  30. oktober 14, 2014 / 6:16 pm

    Dat patroontje is wel erg schattig en leuk, mooi kleurtje!

  31. oktober 14, 2014 / 6:27 pm

    Wat ziet dat patroontje er leuk uit zeg! Ik heb zelf ook twee blushes van h&m waarvan ik ook oprecht verbaasd was over de goede kwaliteit.

  32. oktober 14, 2014 / 6:41 pm

    Deze staat je echt heel erg mooi! De verpakking oogt inderdaad wat goedkoop, maar het patroontje maakt al veel goed.

  33. Rosanne van Dieren
    oktober 14, 2014 / 9:56 pm

    Aw hij ziet er echt schattig uit <3 Hij staat je ook heel goed. liefs x

  34. oktober 30, 2014 / 11:52 am

    Hij ziet er zo mooi uit! Mijn handen begonnen stiekem wel te kriebelen toen ik hem zag hangen, maar ik doe weer eens een poging tot sparen haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge