Nieuwe artikelen:

  • YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

    YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK
  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY
  • THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING

    THE BODY SHOP CBD HUIDVERZORGING
  • AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES

    AROMAS DE IBIZA HOME FRAGRANCES
  • HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN

    HOME | IKEA OSYNLIG GEURKAARSEN
  • THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN

    THE BODY SHOP KERSTCOLLECTIE 2020 + WIN
  • PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN

    PHYSALIS PLANTAARDIGE BIOLOGISCHE OLIËN

NEW IN & REVIEW: Toni&Guy HAIRMEETWARDROBE Limited Edition By Marchesa

NEW IN & REVIEW: Toni&Guy HAIRMEETWARDROBE Limited Edition By Marchesa
Van het merk Toni&Guy heb ik diverse haar producten ontvangen dit is van hun nieuwe limited edition by Marchesa (een bekend high end fashionlabel). Ik ben zelf niet zo handig met mijn haren ik verzorg het ook niet echt dus ik vind dit wel extra leuk om uit te proberen en verandering te maken aan mijn eigen haar routine. Deze nieuwe LE bevat de volgende producten (vlnr):


– Glamour Volume Plumping Whip 90ml €12,99,- :
Deze luchtige mousseachtige crème zorgt voor een langdurige volume-effect.
TIP: Ook geschikt om krullen extra te definiëren of een “glamorous laagjes look) te creëren.
– Nourish Conditioner For Damaged Hair 250ml €9,99,- :
Een voedende conditioner op basis van een formule die is geïnspireerd op professionele salonproducten. Het herstellende complex dringt diep door in de haar vezels en voorkomt gespleten punten en zorgt voor sterker, gezonder uitziend haar.
– Cleanse Shampoo For Damaged Hair 250ml €9,99,- :
Een verzorgende formule om droog, kwetsbaar haar mild te reinigen en meer te laten glanzen.
– Prep Heat Protection Mist 150ml €11,99,- :
Een verzorgende stylingspray die je kunt aanbrengen op vochtig haar om je lokken te beschermen tegen warmte van de föhn en stylingapparaten.
– Casual Sea Salt Texture Spray 200ml €12,99,- :
Een stylingspray om een “beachy hairdo” te creëren.
Vandaag ga ik vooral de shampoo en conditioner onder de aandacht brengen de andere producten zien jullie van zelf terug in een artikel of een video.
De shampoo en conditioner ben ik gelijk gaan gebruiken en inmiddels kan ik jullie vertellen wat ik er van vind. Aller eerste vind ik de flessen er mooi en netjes uit zien ze hebben een wat luxere kappers uitstraling. Ook de geur van beide producten doen mij echt aan een kapsalon denken daarnaast zijn beide producten zuinig in gebruik.
Mijn haar is door al het verven echt wel beschadigd vooral in de punten begin ik dat te zien en het door borstelen van mijn haren word steeds meer een ramp. Ik ga niet naar de kapper omdat ik de lengte wil houden, dus zit er niks anders op dan mijn haren beter te gaan verzorgen. De shampoo maakt mijn haren goed schoon verder merk ik niet echt veel verschil voor mij is een shampoo…gewoon een shampoo. De conditioner daar in tegen is echt een heerlijk product mijn haren worden zacht en goed doorkambaar en als mijn haren droog zijn is het heerlijk zacht met een mooie glans. Als ik beide producten gebruik heb dan ruikt mijn haar heerlijk en hoef ik minstens 3 dagen mijn haren niet meer te wassen (dat vind ik echt super eerst lukte mij dat echt niet), pas dan word mijn haar weer een beetje vet.
De ingredienten van de shampoo:
De ingredienten van de conditioner:
De producten zijn in combinatie met elkaar heerlijk om te gebruiken en merk gewoon echt al verschil, wist niet eens eigenlijk dat het echt mogelijk zou zijn.
De producten van Toni&Guy HAIRMEETWARDROBE Limited Edition By Marchesa zijn o.a. te koop bij de Kruidvat & DA.
 
 
Heb jij wel eens producten gebruikt van Toni&Guy?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

36 Reacties

  1. Inge | blogboutique
    oktober 12, 2014 / 5:51 am

    Toni & Guy kende ik al uit Londen (lang geleden). Echt het was toen overhyped, maar ik heb nu het idee dat ze bezig zijn aan een comeback voor ‘de normale’ mens! Echt chill!

  2. oktober 12, 2014 / 5:43 am

    Toni & Guy zijn hip. Ik heb er ooit een conditioner van gebruikt die toen in een box zat. De shampoo + conditioner klinken erg aantrekkelijk 🙂

  3. Sas
    oktober 12, 2014 / 8:05 am

    Dit merk lijkt me wel wat! Ik vind de verpakkingen er erg leuk uitzien!

  4. oktober 12, 2014 / 6:29 am

    Fijn review. Ik ga zeker even bij onze DA kijken voor deze nieuwe producten. Ik gebruik nu ook haar producten van Tony & Guy en bevalt mij erg goed. Liefs

  5. oktober 12, 2014 / 6:32 am

    Ik heb nog nooit wat van Tony & Guy gekocht eigenlijk, terwijl ik al heel lang benieuwd ben naar hun Beachspray. Ik ben dus erg benieuwd naar je review daarvan 🙂

    • oktober 12, 2014 / 6:47 am

      Ik weet niet wanneer en of ik daar een echte review over ga maken maar heb de spray nu 2x gebruikt en vind het echt een fijn product wat een echt mooi effect geeft x

  6. oktober 12, 2014 / 6:54 am

    Ik heb regelmatig producten van Toni & Guy in een beautybox gehad, ik vind het een erg fijn merk, vooral de beachspray. Als ik je verhaal zo lees, zou ik toch eens naar de kapper gaan om de puntjes te laten knippen, ik denk dat je haar daar erg van opknapt. Ik ben erg benieuwd naar de overige producten, ik ga komende week zeker even een kijkje nemen bij Kruidvat!

    • oktober 12, 2014 / 6:55 am

      Ik denk dat je gelijk heb en dat ik toch binnenkort weer even langs de kapper “moet” gaan 🙂 x

  7. Maaike | missmaai
    oktober 12, 2014 / 9:14 am

    Lijken me heerlijke producten! Ik vind de verpakkingen van Toni & Guy ook echt ontzettend gaaf! 😀

  8. oktober 12, 2014 / 7:47 am

    Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt. De flacons zien er wel erg mooi uit!

  9. shoppingsarah.com
    oktober 12, 2014 / 10:00 am

    Klinkt erg goed! Wil je trouwens dat je haar groeit en gezond blijft is met jou lengte aan te raden om de 3 maanden naar de kapper te gaan, ik dacht ook altijd eerst zo dat wanneer ik niet ging het dezelfde lengte bleef of langer werd, maar je haar gaat er alleen maar op achteruit. Wanneer je dan wel naar de kapper gaat moet er veel meer vanaf omdat het zo dood is. X

  10. oktober 12, 2014 / 8:34 am

    Wat een lekkere producten! Ik heb nog nooit iets van Tony & Guy geprobeerd. Wel ben ik een keertje naar de Tony & Guy kapper geweest en dan merk je ook wel verschil met een “gewone” kapsalon.

  11. Lizzy
    oktober 12, 2014 / 11:02 am

    Wat een fijne producten! Ik heb nog geen producten van dit merk, maar ik hoor er de laatste tijd veel over! 🙂

  12. oktober 12, 2014 / 9:03 am

    Wat een toffe producten! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik een haat-liefdeverhouding heb met dit merk. De shampoo is namelijk nét iets te agressief voor mijn hoofdhuid. Ik krijg er helaas jeuk van.

  13. oktober 12, 2014 / 9:07 am

    Ik kende het nog niet, maar het lijken me wel heerlijke producten! Zeker als je haar na drie dagen pas vettig begint te worden!

  14. oktober 12, 2014 / 9:28 am

    Nee, die heb ik nog nooit gebruikt…ze lijken mij erg prettig en heb er al vaker erg positieve dingen over gelzen, ben dus ook benieuwd naar de video of andere review

  15. oktober 12, 2014 / 9:44 am

    Waauw wat zien ze er super mooi uit!
    Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen dus ik was gelijk al om haha
    De shampoo lijkt me erg fijn, maar heb nog nooit wat gebruikt of getest van dit merk..

  16. oktober 12, 2014 / 10:31 am

    Wat een mooie producten. Ook leuk dat ze een heat protection mist hebben! X

  17. oktober 12, 2014 / 10:49 am

    Klinkt als fijne producten =)
    De verpakking vind ik al erg mooi !!
    Liefs Jorinda

  18. oktober 12, 2014 / 11:07 am

    Ik heb net hun droogshampoo gekocht, ben erg benieuwd. Wel even laten bijpunten hoor, daar schijnt je haar gezonder van te worden 😉

  19. oktober 12, 2014 / 12:33 pm

    Klinkt als fijne producten. Zelf heb ik alleen een droogshampoo van ze, die vind ik ook wel fijn.

  20. oktober 12, 2014 / 1:03 pm

    De 1e zin van je artikel klopt niet ‘Van het met Toni&Guy…” Neem aan dat er MERK moet staan, haha! Ik heb nog nooit iets gebruikt van Toni&Guy, puur vanwege de prijs… die voor mij echt té hoog ligt!

  21. Infinity
    oktober 12, 2014 / 4:13 pm

    Ik had vaag al eens iets over dit merk gehoord, maar ik had er niet echt aandacht aan besteedt.
    Ze hebben zo te zien wel fijne producten!

    Liefs,
    Eva

  22. oktober 12, 2014 / 6:09 pm

    Ben al zo lang benieuwd naar dit merk, de producten lijken mij echt ontzettend fijn!

  23. oktober 13, 2014 / 7:03 am

    Ik heb deze lijn ook gehad en ben ook echt tevreden over vooral de conditioner:)

  24. oktober 13, 2014 / 4:06 pm

    nog niks van geprobeerd maar morgen ga ik toch het dorp in dan kijk ik of het hier ook te koop is

  25. oktober 28, 2014 / 1:06 pm

    Ik heb nog geen ervaring met dit merk, maar het lijkt me op zich wel fijn om eens uit te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
REVIEW: 3 x Body Care producten van ZARQA

Ben jij opzoek naar lichaamsverzorging voor een gevoelige huid? Naar producten die 100% parfumvrij en conserveringsvrij zijn? Dan heb ik...

Close