Nieuwe artikelen:

  • JUVENA RADIANCE EYE CARE SPRAY

    JUVENA RADIANCE EYE CARE SPRAY
  • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder

    Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder
  • Vier tips voor een plasticvrije badkamer met de nieuwe NIVEA Naturally Clean …

    Vier tips voor een plasticvrije badkamer met de nieuwe NIVEA Naturally Clean Reinigingsbars
  • Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

    Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat
  • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

    IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
  • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

    KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
  • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

    MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
  • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

    HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
  • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

    NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
  • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

    CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

M.A.C. Pink Nouveau Lipstick

M.A.C. Pink Nouveau Lipstick
Er is weer een nieuw pareltje in mijn M.A.C. collectie en eigenlijk heb ik deze al een aantal weken, maar ik heb netjes gewacht met gebruiken tot de review zelf (wat een zelfbeheersing). Het gaat om de prachtige kleur Pink Nouveau en jawel het is natuurlijk weer een roze tint, totaal anders dan alle roze tinten die ik al heb…

De huls is natuurlijk weer mooi zwart en rond zoals de lipsticks die ik eerder heb laten zien. De kleur roze komt wat feller over op de foto ( ik heb van alles geprobeerd maar geen idee hoe het precies komt). De kleur is iets zachter roze, maar jeetje wat een prachtige kleur is dit! Daar naast is dit een “satin” finish dit is dus een lipstick die heerlijk over de lippen “glijd” en ze totaal niet uitdroog. Zelfs een broodje eten en wat drinken overleefd deze lipstick, maar af en toe bij werken is wel nodig. Dan word de kleur trouwens ook weer mooier (als je de kleur wat langer draag word die iets minder roze het vervaagd een beetje). Persoonlijk vind ik dat met deze kleur helemaal niet erg, en ik ben blij dat mijn lippen niet worden uitgedroogd. Ben je opzoek naar een mooie roze lipstick dan vind ik deze kleur en de kleur Girl About Town echt twee mooie aanraders!
Hier een swatch op mijn hand het is een soort felle Barbie roze maar dan toch weer een tikkeltje donkerder dan dat (heerlijk zo’n duidelijke omschrijving he?). ik ben erg benieuwd hoe deze kleur mij zal gaan staan, maar zoals die nu al eruit ziet ben ik enthousiast!
Ja ik had niet anders verwacht deze kleur is een toppertje! Omdat ik best gepigmenteerde lippen heb valt de kleur iets donkerder uit dan de Barbie roze die ik hier boven probeerde omschrijven, maar dat mag de pret echt niet drukken.
M.A.C. Pink Nouveau Lipstick kost โ‚ฌ18,50,- en is o.a. HIER verkrijgbaar.
Wat vinden jullie van deze kleur?

post signature

Volg:

57 Reacties

  1. augustus 9, 2014 / 4:58 am

    Hoera, een MAC! Mooie kleur ook weer, staat je goed. Wel grappig, “Girl about town” is juist naar me onderweg. O, en ik bewonder je zelfbeheersing ๐Ÿ™‚

    • augustus 10, 2014 / 8:55 am

      Ik denk dat je heel blij gaat zijn met die kleur maar dat lees ik nog wel op je site haha x

  2. augustus 9, 2014 / 6:01 am

    Wat een mooie kleur weer! Hij staat op je lippen inderdaad heel anders, maar wel erg mooi.

  3. augustus 9, 2014 / 6:28 am

    Inderdaad wat een zelfbeheersing ๐Ÿ˜‰ was mij niet gelukt haha. En het inderdaad een pareltje, mooie kleur!

    • augustus 10, 2014 / 8:56 am

      Het is soms ook moeilijk maar dan denk ik ” even wachten voor een artikel of video” en dan kan ik mij zelf wel goed beheersen ๐Ÿ™‚ x

  4. augustus 9, 2014 / 6:29 am

    Ik heb je genomineerd voor de Sunshine Blogger Award! Kijk op me blog voor hoe en wat ๐Ÿ™‚

  5. augustus 9, 2014 / 6:34 am

    wat een onwijs mooie kleur…helemaal mijn smaak en wat een zelfbeheersing….daar heb ik respect voor!

  6. augustus 9, 2014 / 6:40 am

    Mooi kleurtje ๐Ÿ™‚ Begin nu ook wel weg nieuwsgierig te worden naar Mac lippensticks.

  7. augustus 9, 2014 / 7:57 am

    Wat een mooie M.A.C. Lipstick. Lekker Barbie roze is ook leuk op zijn tijd ๐Ÿ™‚

  8. Jasmijn
    augustus 9, 2014 / 10:06 am

    Prachtig kleurtje! <3

  9. augustus 9, 2014 / 8:13 am

    Wat een beauty zeg! Ik zet hem maar meteen op mijn wishlist hihi! Ben gek op roze lipstick <3

  10. augustus 9, 2014 / 8:43 am

    Wat een mooie lipstick =)
    Roze lipstick is altijd goed haha !!
    Liefs Jorinda

  11. Cindy
    augustus 9, 2014 / 10:47 am

    Wat een prachtige kleur, die wil ik ook!

  12. augustus 9, 2014 / 8:48 am

    Wat een prachtig kleurtje! Meestal hou ik zelf niet zo van dat echt barbieroze, maar omdat deze nu iets donkerder uitvalt vind ik hem eigenlijk wel wat hebben. ๐Ÿ™‚

  13. Saskia mywickedweirdlife
    augustus 9, 2014 / 11:12 am

    Super mooie kleur!! denk dat hij ook op mijn wishlist gaat! staat je goed!

  14. augustus 9, 2014 / 9:31 am

    Wat een mooie lipstick! Het wordt eens tijd dat ik mij een lipstick van MAC ga aanschaffen ๐Ÿ™‚

  15. augustus 9, 2014 / 9:42 am

    Super mooie kleur, ik moet ook echt weer een keer een mac lipstick aanschaffen

  16. agneta
    augustus 9, 2014 / 11:59 am

    Volgens mij moet ik er bijna aan gaan geloven.. hij is weer prachtig!

  17. Infinity
    augustus 9, 2014 / 12:08 pm

    Mooi kleurtje! Haha, wat een zelfbeheersing! Dit zou ik niet volhouden hoor!

    Liefs,
    Eva ♥

  18. augustus 9, 2014 / 11:07 am

    Wat een beauty! Dit soort blogposts zijn helemaal niet goed voor mij. Mijn wishlist blijft maar groeien en ik moet van mezelf een no buy month doen, haha.

    • augustus 10, 2014 / 8:57 am

      Oops haha dit soort artikelen bij andere zijn ook nooit zo goed voor mijn “hebberigheid” succes nog met je no-buy ๐Ÿ™‚ x

  19. augustus 9, 2014 / 11:16 am

    Oh die kleur is echt prachtig! Staat je onwijs goed ๐Ÿ™‚

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

  20. augustus 9, 2014 / 11:56 am

    Ik zou het kleurtje zelf niet zo snel kopen, maar bij jou staat hij wel prachtig.

  21. augustus 9, 2014 / 12:15 pm

    Wat een onwijs mooie lipstick!

  22. Sas
    augustus 9, 2014 / 2:28 pm

    Staat je erg leuk! ๐Ÿ™‚

  23. augustus 9, 2014 / 12:30 pm

    Wat een mooie kleur! Hoeveel heb je inmiddels al, zie alleen maar MAC voorbij komen, haha! ๐Ÿ˜›

    • augustus 10, 2014 / 8:59 am

      Het valt volgens mij nog wel mee (ahum) ik heb nog “maar” 6 lipsticks (als ik het goed uit mijn hoofd tel) dus er is nog ruimte voor meer ๐Ÿ™‚ x

  24. augustus 9, 2014 / 7:47 pm

    Oeh, hij is erg mooi! En leuke foto’s heb je gemaakt.

  25. Mandy
    augustus 10, 2014 / 12:08 pm

    Mooie lipstick en goede pigmentatie ook. Maar dat zijn we van MAC gewend natuurlijk ๐Ÿ˜‰

  26. iThinkPink
    augustus 10, 2014 / 7:22 pm

    Mooi kleurtje!

  27. Lisa
    augustus 12, 2014 / 10:10 am

    Wat een mooi kleurtje! Ik moet nu echt eens mijn eerste mac lipstick gaan kopen!

  28. shoppingsarah.com
    augustus 12, 2014 / 3:22 pm

    Wat een mooie kleur! Staat je erg goed! En wat een zelfbeheersing heb jij, ik had het niet voor elkaar gekregen om hem zo lang te laten liggen! Super!

  29. augustus 16, 2014 / 8:44 am

    Allereerst wat knap dat je 2 artikelen plaatst per dag! En wat een prachtige lipstick ๐Ÿ™‚

  30. Jouvence
    augustus 16, 2014 / 7:44 pm

    wauw, wat een prachtige kleur lipstick.! ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
NEW IN: London Retro Jude Gold Sunglasses

Naast een tassen en schoenen-tic heb ik er een nieuwe tic bij, namelijk zonnebrillen! Inmiddels heb ik er 8 en...

Close