Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

KIDS| TOPMODEL MAKE-UP STUDIO

KIDS| TOPMODEL MAKE-UP STUDIO

Een aantal weken geleden liet ik al via een PLOG zien dat Sterre een onwijs gaaf pers pakket had ontvangen, hier zaten allemaal producten in van TOPmodel. Sinds afgelopen kerst is Sterre helemaal gek op TOPmodel, het is leuker dan gewoon tekenen en ze kan heerlijk al haar creativiteit erin kwijt. Welk meisje houdt er nou niet van kleuren en designen? Omdat er een aantal producten in het pakket zaten verdeel ik dat over meerdere artikelen. Vandaag geef ik wat meer informatie over het TOPmodel Make-up Studio boek en de speciale kleurpotloden.

topmodel2TOPmodel Make-up Studio €13,95,-

Op de voorkant staat TOPmodel Miju (ik ben heel blij dat de naam erbij staat want ik kan alle namen en personage’s niet uit elkaar houden daar is Sterre beter in), aan de binnenzijde zit aan de linkerkant make-up en rechts een design-blok. Dat blok bestaat uit diverse sjablonen van de TOPmodels,alleen moet het gezicht nog een beetje “aangekleed” worden. Zo kunnen kinderen hun eigen creativiteit erin kwijt door steeds andere kapsels te creëren, kleding en -waar dit boek vooral om gaat- verschillende make-up looks maken.

“Wees een heuse make-up artist! Dit boek bevat een blok vol met gezichtsvormen. Het is aan jou om met de bijgeleverde make-up de mooiste en meet spraakmakende ontwerpen te maken. De meegleverde make-up kun je in het boek gebruiken waarna je de mooiste creaties op jezelf kunt proberen!”

topmodel3TOPmodel kleurpotloden huid + haartinten (setje bevat 12 potloden) €5,95,-.
TOPmodel basic kleurpotloden (setje bevat 12 potloden) €5,95,-.

In het pakket zaten ook twee setjes met kleurpotloden, en die kan je volgens mij nooit genoeg hebben. Er is een set speciaal met tinten voor diverse huid-en-haartinten die gaan van heel licht, tot meer roze, tot donker. Zo zijn er twaalf verschillende tinten, waar je eindeloos mee kan variëren. En ook een gewoon basic setje met twaalf tinten zoals wit,rood,paars,groen enzovoort. Bij elk setje zit ook een puntenslijper erbij, en ook al zijn het “gewoon” potloden ze hebben wel het uiterlijk/design van TOPmodel en daar gaat het natuurlijk ook een beetje om haha.

topmodel4 topmodel5Sterre is er lekker vrolijk mee aan de slag gegaan, ze is eerst begonnen met het haar en bedacht er steeds meer bij “ja oorbelen” “haarband is ook leuk” en daarom vind ik als ouder zijnde het concept van TOPmodel ook zo leuk, het stimuleert haar creativiteit op een hele leuke manier. Je kan de make-up die erbij zit gebruiken op de tekening zelf zoals echte lipstick, beetje blush en oogschaduw. Mocht jouw kindje dit ook doen doe dit dan voor het sjabloon is ingekleurd, niet alle make-up pakt namelijk lekker op papier als het al is ingekleurd. Dus eerst de make-up gebruiken dan lekker gaan kleuren met de potloden, en als laatste kan er natuurlijk nog wel een beetje make-up bijgewerkt worden (het is net of ik het over een echte make-up look heb). Ook moest ik even lachen om het feit dat Sterre precies wist welke kwastjes waar voor gebruiken moesten worden, blijkbaar let ze goed op als haar moeder bezig is met opmaken haha.

topmodel6En daar is het eerste eind resultaat uit het TOPmodel Make-up Studio boek, met de setjes potloden. Sterre heeft haar eigen TOPmodel ontworpen en jullie kunnen vast aan haar gezicht zelf wel zien hoe leuk ze het vond om te doen. De producten van TOPmodel zijn voor kinderen tussen de 6-12 jaar, en er zijn diverse sets en accessoires verkrijgbaar bij o.a. Bart Smit.

Word er bij jou thuis ook al eens wat ontworpen met de producten van TOPmodel?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen >> De puberteit, het is wel even wennen

Volg:

11 Reacties

 1. Manon
  september 10, 2015 / 2:55 pm

  Wauw wat heeft ze mooi getekend! Leuk dit zeg

 2. Dewi
  september 10, 2015 / 3:41 pm

  Jij hebt echt een leuke schattige dochtertje mijn zusje heeft ook wat dingen van topmodels vind ze ook leuk om te doen!!

 3. september 10, 2015 / 4:30 pm

  Mijn nichtje vond dit ook altijd geweldig leuk om mee te spelen!

 4. september 10, 2015 / 7:21 pm

  wat ontzettend leuk, ik had geen idee dat dit bestond…maar tjee, ik kan gewoon aan de ogen van Sterre zien op de foto dat ze het geweldig gaaf vind om te doen…echt leuk!

 5. september 10, 2015 / 10:39 pm

  Wat leuk dat ze zich zo lekker kan uitleven zeg!
  Stiekem heb ik ook een TOPmodel boek, eentje waarbij je T-shirts kan ontwerpen. Het werkt best ontspannend.

 6. september 11, 2015 / 7:34 am

  Sterren, wat kan jij SuperCool tekenen! Veel plezier en maak me blij met nog veel meer van zulke tekeningen. Ga zo Door!

 7. Beautycutiestyle
  september 11, 2015 / 10:07 am

  Oe ja! Topmodel is erg leuk ღ (Sinterklaas en/of de kerstman kunnen er wel wat mee in dit huis ;-} ) Ook leuk om te geven op een verjaardagspartijtje trouwens :-}

 8. september 11, 2015 / 1:53 pm

  Wat leuk! Haar topmodel vind ik erg mooi gedaan 🙂 X

 9. Kim
  september 15, 2015 / 6:11 pm

  Mijn oudste heeft al heel wat topmodel boeken versleten en om eerlijk te zijn ik vind het zelf ook geweldig vooral de bruidseditie, heb er heerlijk op los getekend met dochterlief, dit is zo leuk en veel beter dan tv of iPad ?? daar besteed ik graag geld aan uit zodat ze lekker creatief bezig zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge