Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

WEEKLY DIARY| MIGRAINE, NIEUWE CATCH&SHINE LIPPENBALSEMS EN HELLOFRESH

WEEKLY DIARY| MIGRAINE, NIEUWE CATCH&SHINE LIPPENBALSEMS EN HELLOFRESH

Goede morgen, vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Iets later dan normaal omdat ik vanmorgen eerst wat langer heb uitgeslapen 😉 Afgelopen week begon heel rustig en eindigde ook zo haha! Misschien niet de spannendste week uit mijn/ons leven, maar toch wilde ik dit met jullie delen…zulke momenten heeft iedereen toch wel eens?

Maandag

Mijn week begint met een migraine aanval, Roy en Sterre staan rond 7 uur op en ik blijf met een pijnstiller nog even 1.5 uur liggen. Daarna werd ik wakker en gaf ik mezelf de keuze…of ik geef mij over aan de migraine aanval of ik spring onder een warme douche, beetje make-up en doe gewoon kleding aan (i.p.v. een bankhang outfit). Het is de laatste keuze geworden en aan het einde van de ochtend ging het al een stuk beter, al bleef de hoofdpijn nog wel een aantal dagen.

Rond 15.00 uur haal ik Sterre op van school (even frisse neus halen) en haal ik nog wat extra boodschappen bij de Emté. Ik zag deze tompoucen en dacht daar verras ik Roy mee vanavond bij de koffie. Sterre maakte gelijk een bijdehante opmerking “nou die hoef ik niet ze zijn wel heel oud”. Blijkbaar was de Emté in de war met Moederdag i.p.v. Valentijnsdag 😉

Dinsdag
Van deze dag heb ik geen foto’s gemaakt, mijn lichaam is de volgende dag na een migraine aanval helemaal moe en ik heb dus ook helemaal niks gedaan. Ja, geslapen en een paar afleveringen van Flikken Maastricht gekeken.

Woensdag
Gelukkig voel ik mij weer helemaal fit en dat was ook gelijk aan mijn humeur en energie te merken. Al vroeg in de ochtend staat de Albert Heijn bezorger aan onze deur met de boodschappen. Ik heb een boodschappen shoplog opgenomen en daarna alles opgeruimd…serieus deze manier van boodschappen doen is zo fijn!

Donderdag

Het zonnetje schijnt! Oh wat heerlijk deze Lente dagen, daar was ik echt heel erg aan toe. Omdat het gelijk een stuk lichter is in huis, ga ik gelijk aan de slag met productfoto’s maken. Ik ben misschien niet een pro in het fotograferen, maar de afgelopen maanden heb ik zeker wel vooruitgang geboekt #schouderklopjevoormezelf.

Sterre en ik dringen heel veel water, ook tijdens het sporten en om mee te nemen naar school. Daarom was het tijd om voor beide een Dopper fles te bestellen. De blauwe is voor Sterre en de roze is voor mij, ik heb ze trouwens met een aanbieding gekocht voor ongeveer €11 per stuk.

Het was natuurlijk Valentijnsdag en Sterre komt van school met een doos Milka bonbons, gekregen van haar vriendje! Serieus op dit soort momenten moet ik mij inhouden om niet als een debiel “ahhhh wat schattig & lief te roepen”, want dat is natuurlijk op deze leeftijd niet meer cool…

Vrijdag

Ook deze dag is het heerlijk zonnige weer, dus ga ik verder met het maken van foto’s en het bewerken. Ondertussen komt er een perspakketje van de Kruidvat binnen met daarin de nieuwe Catch & Shine lippenbalsems. Deze lippenbalsems kosten €0.99 en zijn verkrijgbaar in vijf varianten, vanaf vandaag is deze nieuwe Catch & Shine limited edition verkrijgbaar.

Later in de middag mag Sterre kiezen wat we gaan eten en bestel ik Chinees. Het was zoals altijd veelte veel (ik bestel dan een menu voor twee personen), de kliekjes vries ik in voor deze week 🙂

Zaterdag

Al vroeg gaat onze wekker, Roy begint weer met klussen en ik ruim de woonkamer even goed op. Ook komt er een HelloFresh box binnen, hier komt binnenkort nog een apart artikel online…kijken of deze keukenprinses (ahum haha) hiermee overweg kan.

Als lunch eet ik leftover Chinese tomatensoep (serieus deze soep is zó lekker) en ik had nog twee paprika’s die echt op moesten.

Sterre wordt opgehaald door een vriendinnetje daar gaat ze het weekend logeren en in de avond komen Roy zijn ouders op visite.

Zondag

Na een waardeloze nacht slapen, sta ik om 07.30 uur op en kleed ik mij gelijk aan voor een wandeling. Het is al een beetje zonnig en super stil buiten. Ik merk dat het dipje van de afgelopen maanden weer op de loer ligt en daar probeer ik alles tegen te doen. Om mijn hoofd een beetje leeg te krijgen ga ik alleen 3km lopen. Dit doe ik eigenlijk nooit, maar daar had ik op dat moment gewoon even behoefte aan. Eenmaal thuis heb ik een lekkere kop koffie gedronken en zijn Roy en ik naar Bauhaus gegaan voor isolatie materiaal.

Inmiddels is de nieuwe week begonnen en komt Sterre zo thuis van het weekendje logeren. Deze week heeft zij schoolvakantie en neem ik tussendoor ook wat meer vrij, zodat we samen ook wat leuke dingen kunnen doen. Het vriendinnetje van Sterre blijft vandaag een dagje hier en mijn ouders komen vanmiddag ook op visite. Mijn moeder wilde héél graag eens met ons naar de Primark dus dat staat voor vanmiddag op de planning.

Ik wens iedereen een mooie, gezellige week toe!

Volg:

5 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  februari 19, 2019 / 7:23 am

  ? Geniet lekker van de vakantie! Ik vind Sterre’s opmerking wel heel gepast, hihi (◠‿◠) Liefs H ღ

 2. februari 21, 2019 / 10:49 pm

  Leuke foto’s! Die dobber flessen zijn zo fijn. En wat balen van je migraine. Ik heb het afgelopen week drie dagen gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge