Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

PLOG: PAKJES AVOND 5 DECEMBER

PLOG: PAKJES AVOND 5 DECEMBER
Ik heb de smaak van het PLOGGEN te pakken, dit gaat ook wat makkelijker dan VLOGGEN een foto is tussendoor gewoon sneller gemaakt. Ik heb afgelopen vrijdag wat foto’s gemaakt omdat het natuurlijk een bijzondere dag was vol met Sinterklaas.

Onze dag begint rond 7 uur ik ga mij dan altijd eerst wassen en aankleden, daarna vlieg ik de keuken in om de rugzak van Sterre klaar te maken.
He kijk nou er staat een piet op het dak! Ik krijg spontaan de zin om kei hard “kom van dat dak af” mee te gaan schreeuwen, heb mij toch nog weten in te houden.
Sterre rende naar Sinterklaas toe want ze wilde hem zelf wel even een hand geven (sorry heb mijn mobiel verkeerd vast gehouden tijdens een foto maken). Aan zulke dingen merk ik gewoon dat ze een grote meid is “vroeger” durfde ze dit namelijk niet er moest altijd iemand met haar mee.
Rond 12 uur waren wij weer thuis Sterre had haar rugzak weer vol met knutselwerkjes en ze had drie cadeautjes gekregen op school (bofkont).
In de middag was Sterre vrij (elke vrijdag middag trouwens) en dit keer waren wij alleen, geen speel afspraakje enzovoort. Dus maakte wij er een gezellige middag van met warme chocolade melk, popcorn en een film op Netflix.
Voor dat wij naar opa en oma gingen (Roy zijn ouders) ging Sterre zich omkleden in een mooie K3 jurk en ze had heel lief gevraagd of ik weer een vlecht wilde maken. Ondanks dat ik niet goed ben met haar/kapsels lukt een vlecht maken mij steeds beter.
Sterre had een paar dagen er voor bij opa en oma haar schoen (eigenlijk schoenen haha) gezet en ze dacht dat wij daar vrijdag naar toe gingen om het cadeautje op te halen. Ze wist niks van pakjes avond omdat ze dat die zaterdag er voor al bij haar vader had gevierd. Je had haar gezicht moeten zien toen er in eens heel hard op de ramen en deuren werd geslagen en geklopt (we hadden net van te voren 2 pieten gezien in de straat dus die hebben we maar de schuld gegeven ipv opa).
En toen lag de vloer vol met allemaal cadeautjes en nee dit is niet alleen voor Sterre. De volwassenen hadden ook lootjes gedaan dus gingen wij allemaal met cadeautjes naar huis.
Dit is mijn buit mijn favoriete douchegel van Kneipp, allerlei bodylotions en een body butter en een mooie nagellak van BE (die staat niet op de foto dat pakje kreeg ik later toen was deze foto al gemaakt) dankjewel lieve Sinterklaas!
Inmiddels was het bijna half elf we hebben nog wat gegeten met zijn alle en gezellig bijgekletst. Sterre was nog helemaal hyper aan het spelen met haar cadeautjes en omdat ze toch de volgende dag lekker kon uitslapen maakt het voor een keer niet uit dat het wat later is geworden. Eenmaal thuis zijn we lekker naar bed gegaan.
Wat hebben jullie nog allemaal gedaan op pakjes avond?

post signature

Volg:

20 Reacties

 1. december 9, 2014 / 6:37 am

  Heerlijk hè, Sinterklaas! Tja, ik kom zelf altijd pas na mijn verjaardag in Sinterklaasstemming, dus dat is wel eens wat lastig. Al ligt al het lekkers dan wel in de 50% bak, dat is wel weer handig 😉

 2. december 9, 2014 / 7:06 am

  Wat leuk om dit in een plog te zien. Heel knap dat Sterre de Sint een hand gaf!

 3. nailsforfun.nl
  december 9, 2014 / 8:18 am

  Ziet eruit als een hele geslaagde Sinterklaas dag. Wij hebben het hier op vrijdag met mijn familie gevierd en de zaterdag met mijn schoonouders. De kinderen zijn weer verwend en Sterre ook goed zo te zien 🙂

 4. december 9, 2014 / 7:19 am

  Wat heerlijk om al die leuke fotos te zien, wel grappig dat wij. er als volwassenen er net zo blij van worden als kinderen, schijnbaar ligt het feesteijke er naan dan toch niet alleen aan de kadootjes, maar ook aan de sfeer die het Sinterklaas feest voor mij nog steeds heeft…

 5. december 9, 2014 / 7:50 am

  Leuke foto’s allemaal! En wat een boel cadeautjes voor iedereen 😀

 6. december 9, 2014 / 8:59 am

  Wat een leuke plog zeg! (: Wat is Sterre goed verwend. Wij vieren geen Sinterklaas maar wel komt de Kerstman bij ons op bezoek.

 7. Sas
  december 9, 2014 / 10:59 am

  Wat heerlijk om deze site foto’s te zien! Leuke plog…
  Ik ben maar wat blij dat de drukte op werk met de kids weer voorbij is 😉

 8. Bianca | Glamorous Lifestyle
  december 9, 2014 / 11:42 am

  Wat een super leuke plog! Dat jurkje is zoo schattig!

 9. december 9, 2014 / 11:23 am

  Wat een leuke en gezellige dag. Sterre zal het wel super hebben gevonden 🙂 x

 10. december 9, 2014 / 11:53 am

  Super leuke plog!! Ik vind de vlecht echt wel goed gelukt! Ze heeft echt een cute jurkje aan :). Wow, veel cadeaus :)!
  Wij doen zelf niet aan sinterklaas, tegenwoordig ook niet echt meer aan kerst. Wel samen gezellig eten etc, maar geen cadeaus :).

 11. december 9, 2014 / 12:32 pm

  WAAAAAUWIE wat veel cadeaus zeg!!!! jammer dat wij niet meer aan sinterklaas doen hahaha

 12. Infinity
  december 9, 2014 / 2:01 pm

  Mooie vlecht heb je gemaakt bij Sterre! Wow, wat een massa cadeautjes lag er op de grond! Sinterklaas is erg gul geweest zo te zien!

 13. Cindy
  december 9, 2014 / 2:09 pm

  Wat een gezelligheid allemaal! Wij hebben niet echt aan pakjesavond gedaan, ik, sorry, Sinterklaas heeft mijn vriend wat kleinigheidjes gegeven, iets wat ik zelf ook kan gebruiken.

 14. december 9, 2014 / 3:55 pm

  Wat een leuke foto’s! Echt een gezellige plog! Wij hebben het met Jeff’s familie afgelopen zaterdag gevierd, erg leuk 🙂

 15. december 9, 2014 / 6:39 pm

  Wat leuk om te zien 🙂 en wat veel pakjes! Zag er een fijne dag uit!

 16. december 10, 2014 / 1:38 pm

  Leuk overzicht, ik vind foto’s altijd veel leuker om naar te kijken. Eerlijk gezegd kijk ik weinig tot geen filmpjes van bloggers.

 17. december 12, 2014 / 1:32 pm

  Ik vind persoonlijk een Plog leuker dan een Vlog, kan komen omdat ik zelf helemaal into de fotografie ben of het geduld niet heb voor filmpjes.
  Het ziet er echt uit als een gezellige leuke dag!

 18. december 14, 2014 / 8:32 pm

  Wat een leuke plog! Iedereen is weer lekker goed verwend denk ik zo! Ikzelf heb het gevierd met mn zus, zwager en de kinderen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge