Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

PLOG | DONDERDAG 18 FEBRUARI

PLOG | DONDERDAG 18 FEBRUARI

Stiekem ben ik heel blij dat deze week weer voorbij is, maar afgelopen donderdag ben ik weer aan het PLOGGEN geslagen. Het was een gewone dag, maar ik kreeg spontaan visite. Deze PLOG was eigenlijk voor gisteren bedoeld, maar door alle gezelligheid was ik daar gewoon niet meer aan toe gekomen. Een beetje later dan normaal, maar hopelijk vinden jullie het toch nog leuk om te zien.

plog1
Om kwart over acht gaan Sterre en ik weer richting school, maar brrr wat is het koud! Maar het is wel lekker licht niet alleen in de ochtend, maar ook in de avonden blijft het langer licht. Dat is natuurlijk veel gezelliger, dan het donkere sombere weer.

plog2
Nog even snel een rondje door de supermarkt, als er visite komt moet er natuurlijk wel wat in huis zijn. Ook mijn schoonmaakmiddelen waren op dus heb ik even snel wat gehaald, de rest haal ik gewoon bij de Action.

plog3
Gelijk de boodschappen opruimen, maar ik vergeet steeds om zelf een tasje mee te nemen naar de winkel hebben jullie dat ook?

plog4

Ondanks dat ik een spam filter heb, staat er elk uur wel weer een rij met spam reacties in de wacht. Soms moet ik een berichtje vaker doorlezen en de naam checken, om het door te krijgen dat het echt om spam gaat. Al heb ik het bij deze reacties gelukkig wel gelijk door.

plog5
Alvast een begin maken voor een advertorial die er aan zit te komen, maar ik kan mij deze week niet echt goed concentreren. Ik dacht dat ik deze week mega vooruit zou gaan bloggen, maar helaas is dat totaal niet gelukt.

plog6
Het was qua weer nog steeds lekker licht, daar moest ik dan ook wel goed gebruik van maken. Ik heb de camera erbij gepakt en ben begonnen met product foto’s maken. Ik heb zoveel cosmetica producten liggen die ik graag met jullie wil gaan delen, er zitten echt pareltjes tussen (en flops helaas ook).

plog7
Van een douchegel probeer ik een soort swatch/substantie foto te maken met het resultaat dat alles onder zit. Soms ben ik ook gewoon echt zo onhandig!

plog9
Rond één uur is Judith er! Een vriendin uit Tiel die ik al ken vanaf mijn zestiende. Wij zien elkaar niet heel vaak, maar als we elkaar zien is het super gezellig. En om onze traditie in ere te houden, beginnen we met een lekkere kop thee.

plog10
Judith is voor Pinkit naar de Gezondheidsbeurs geweest (daar komt nog een verslag over online), als een soort bedankje en gewoon voor de leuk mocht ze wat producten uitzoeken waar ik zelf niks mee doe. Het is zonde als de producten namelijk niet gebruikt worden, en nu kan zij er lekker van genieten.

plog11
Tijd om het logeerbed (luchtbed haha) klaar te maken, en ik zal maar niet zeggen hoelang wij hier precies mee bezig zijn geweest.


plog14
Bij de post zat wat leuks voor Sterre. Namelijk een aantal haaraccessoires van Zenner uit de nieuwe kidscollectie Free Spirits. De totale collectie bestaat uit 7 verschillende items met prijzen van €2,99,- tot €3,99.-. De Zenner Free Spirits kidscollectie is verkrijgbaar vanaf eind februari.

plog13
Thanks Zenner, Sterre is er heel erg blij mee! De haaraccessoires zien jullie natuurlijk nog wel vaker voorbij komen met bijvoorbeeld een leuke outfit post.

plog15
Sterre en Judith mochten samen bepalen wat wij gingen eten, de keuze was macaroni of pizza. En het is pizza van Domino’s geworden, ik had de tonijn versie. Helemaal niet erg voor een keertje!

plog16
Ik had in een andere PLOG al verteld dat Roy binnenkort naar Polen zou gaan voor zijn werk. Dat was afgelopen week! Hij is op Valentijnsdag weg gegaan en vandaag als jullie dit lezen komt hij weer thuis. Dit is voor het eerst in onze relatie (en eigenlijk in 8 jaar) dat ik “alleen” was. Natuurlijk is Sterre wel thuis, maar dat is toch anders. Ik had verwacht dat het een ramp week zou worden, maar eigenlijk heb ik mij prima vermaakt. Wel ben ik hartstikke blij als Roy zo gewoon weer lekker thuis is! Roy is van de week naar de Sephora geweest (zat onderhand naast zijn hotel) alleen ik heb geen idee wat hij heeft gekocht. Hij stuurde deze foto door, super lief toch?

De rest van de avond hebben Judith en ik lekker films en serie’s zitten kijken op Netflix, met een lading popcorn. Het was een hele gezellig dag, en wij hebben flink bij kunnen kletsen. Dit weekend ga ik nog een beetje relaxen (en bloggen), maar vanaf maandag ga ik weer flink aan de slag. Ik wens iedereen een hele fijne en vooral gezellig weekend toe!

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.

Volg:

7 Reacties

 1. februari 20, 2016 / 9:07 am

  Leuke plog 🙂 Ik heb gelukkig niet veel spam maar die SEO admin wel vaak! En oeeeeh Sephora, ik ben ook heel benieuwd, super lief!

 2. Mira
  februari 20, 2016 / 9:38 am

  Leuk zo’n kijkje in je leven en goed om te lezen dat het alleen zijn toch best goed gaat! Je hebt wel echt een droomman die zelf naar Sephora gaat hihi. Ben benieuwd wat er in zit!

 3. Beautycutiestyle
  februari 20, 2016 / 10:03 am

  ? Leuke plog!

 4. februari 20, 2016 / 10:30 am

  Wat een leuke (en gezellige) plog om te zien! Ben benieuwd wat er in het Sephora-pakketje van Roy zit. Een heel fijn weekend gewenst. 🙂

 5. februari 20, 2016 / 10:35 am

  Ik ben nu toch wel heel erg benieuwd naar wat er in dat Sephora tasje zit! Leuke plog.

 6. februari 20, 2016 / 11:38 am

  Wat leuk dat je vriendin langs kwam, dat was vast gezellig bijkletsen! Ik ben erg benieuwd wat er in dat Sephora tasje zit, hihihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge