Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PERSONAL : Update, veranderingen even gewoon even bij kletsen

PERSONAL : Update, veranderingen even gewoon even bij kletsen

Goede morgen allemaal!

Op het moment dat ik dit aan het schrijven ben is het echt zondag ochtend 2 november (om precies te zijn 07.15 uur…gaap). Ik had voor vandaag geen artikelen ingeplant omdat ik zelf weer eens iets wilde schrijven op het moment zelf (deed ik in het “begin” ook wel eens”. Gewoon als een soort update en omdat er een paar veranderingen zijn bij Pinkit. Ik heb het gevoel dat dit nog al een lang artikel kan gaan worden dus pak er gerust even wat te drinken bij, dat doe ik ook (heerlijke thee met chocolade mint smaak).


Twee weken geleden in het artikel “Onze week in foto’s” had ik gevraagd om te duimen, omdat wij weer een controle afspraak hadden bij de fertiliteitskliniek (vruchtbaarheid kliniek en mocht je afvragen waarom dat kan je hier lezen). Het doel was om 7 kilo af te vallen want dan pas mogen ze mij helpen (vanwege mijn BMI), helaas is dat doel niet gelukt. Sterker nog er is niks af gegaan en niks aangekomen dus kan weer opnieuw beginnen en heb nu de volgende afspraak op 12 december staan. In het begin ging het afvallen goed maar toen veranderde er privé wat dingen (had net een heel verhaal geschreven met meer uitleg, maar toch besloten dat niet te plaatsen… geen zorgen tussen ons gaat alles heel erg goed verder).

Ook heb ik van een paar lezeressen als een paar keer de vraag gekregen hoe het nu gaat met Sterre (vanwege het verdrietige nieuws). Ik merk dat Sterre zelf een beetje veranderd is dit kan natuurlijk ook liggen aan haar leeftijd, maar ik zie ook hoe verdrietig ze is. Natuurlijk zijn er dagen waar op ze heel blij en vrolijk is, maar dan kijkt ze s’ avonds weer naar buiten en ziet ze allerlei sterren in de hemel staan en krijg ik de vraag ” welke ster zou mijn zusje zijn?”. Of ze is heel boos en dat uit ze dan tegen mij ik kan dan op dat moment even niks goed doen en dan na een paar minuten komt ze bij mij liggen en komen alle emoties op dat moment er even uit. Op het gebied van school gaat het wat beter ze is goed in schrijven en rekenen alleen het lezen loopt ze wat achter, daarom start ze aankomende vrijdag met logopedie (en om de uitspraak van de letter R te oefenen). Natuurlijk gaan wij ( daar bedoel ik haar vader en stief vader/moeder en mij zelf mee) haar hier bij dit alles helpen.

Ook zijn er wat veranderingen die komen hier op de site Pinkit is namelijk in een paar maanden tijd gegroeid qua bezoekers en daar wil ik iedereen echt onwijs mee bedanken, zo leuk en lief jullie reactie’s! Ik had nooit verwacht dat iemand het echt leuk zou vinden wat ik zou gaan schrijven, dus nogmaals onwijs bedankt.

Omdat het einde van het jaar inzicht is, is het in mijn privé leven wat drukker zo gaan wij meer op visite bij familie (en krijgen zelf ook meer visite). Verjaardagen komen er weer met bosjes aan, sint en kerst inkopen ( lekker shoppen!), en mijn jaarlijkse kleine winterdipje is ook weer aanwezig (wil dan het liefst om 19 uur al in bed liggen haha). Om mij zelf iets meer rust te geven heb ik besloten dat er doordeweeks gewoon twee artikelen blijven komen zoals altijd (of dit nou een review is/ een video of een gastblogger artikel). De veranderingen gebeuren vooral in het weekend dit worden namelijk nog 1 artikel per dag (tijdstip weet ik nog niet dat merken jullie van zelf). Normaal plan ik artikelen in, maar heb gewoon wat minder tijd gekregen en dat begrijpen jullie vast wel.

Naast dit alles heb ik nog wat leuker nieuws Pinkit krijgt naast gastblogger Chantal tijdelijk nog een gastblogger erbij, namelijk Agneta. Sommige lezers kennen haar misschien wel van haar eigen website maar door wat prive omstandigheden gaat ze daar pas vanaf januari mee verder. Ik weet hoe gek ze is op bloggen dus heb ik haar een plekje op Pinkit aangeboden, ze zal dus tot januari wel eens een artikel schrijven.

Ohja trouwens ik heb afgelopen week op Twitter mij helemaal uitgeleefd omdat wij gisteren (zaterdag dus) naar Centro Oberhausen zouden gaan. Nou wij zijn ook zeker geweest alleen alles was dicht vanwege een vrije dag… ik baalde als een stekker (net zoals vele andere Nederlanders die er waren), maar in december gaan we weer een nieuwe poging wagen. We zijn toen even Arnhem ingedoken en heb daar een paar leuke dingen gekocht (lezen jullie vanzelf in de PLOG). Daarna zijn wij spontaan even bij mijn ouders heen gegaan, en besloten we gezellig met zijn alle te gaan wokken.

Even denken volgens mij waren dit de “huishoudelijke” mededelingen alweer en volgens mij is mijn thee inmiddels ook wel afgekoeld (als ik eenmaal aan het typen ben vergeet ik dat gewoon). Er komen van de week weer diverse video’s, shoplogs, reviews en alles online.

 
Gaan jullie vandaag nog iets leuks doen, of er een lekkere luie zondag van maken?

post signature

Volg:

30 Reacties

 1. Inge | blogboutique
  november 2, 2014 / 7:44 am

  Wat vervelend dat het afvallen niet gelukt is, maar wat ontzettend goed dat je gewoon doorzet!
  En wat sneu voor Sterre, ik denk dat zij nu in een leeftijd zit waarin ze alles veel beter begrijpt, waaronder ook dit soort trieste dingen.

  En ja… 1 november is Allerheiligen 😉

 2. november 2, 2014 / 6:58 am

  Wat jammer dat je niet bent afgevallen. Zeker niet opgeven! Hopelijk gaat het ook met Sterre beter gaan. Begrijpelijk dat ze heel verdrietig en soms kwaad is. Wel super goed nieuws dat het zo goed gaat met je blog! 🙂

 3. november 2, 2014 / 7:20 am

  Wat vervelend dat het afvallen niet gelukt is, maar zoals ik lees ben je een sterke vrouw en ik fijn dat je 12 december weer terecht kan. Het lijkt mij ook erg moeilijk om als kind geconfronteerd te worden met zoiets vooral als het je zusje is. Ik hoop dat ze het uiteindelijk een plekje kan geven. Maar voor haar zal haar zusje er altijd zijn.

 4. november 2, 2014 / 7:30 am

  Je hoort het wel vaker dat het afvallen even niet gaat. Het lichaam gaat dan tijdelijk even in de slaapstand. Gewoon volhouden. Moeilijk voor Sterre. Vreselijk. Fijn dat je er voor haar kan zijn.

 5. november 2, 2014 / 7:36 am

  Wat vervelend dat het afvallen en het bijbehorende verhaal nog niet gelukt is. Soms gaat dat even zo, ik hoop voor je dat straks ineens alles anders mag zijn 🙂

 6. Mirne
  november 2, 2014 / 8:50 am

  Jammer dat het niet gelukt is! Als je eens wat steun kunt gebruiken tijdens het afvallen kun je me altijd een berichtje sturen, ik ben zelf ook bezig. 🙂 Vandaag voor mij een luie zondag, een beetje opruimen en op zoek naar leuke keukens.

 7. november 2, 2014 / 7:51 am

  Wat jammer van de privédingetjes, maar blijf doorzetten!! 🙂 Ik wens je toch een hele fijne zondag!

 8. melissa
  november 2, 2014 / 8:55 am

  Fijn om te horen dat het zo goed gaat met je blog en ik lees je artikels met plezier! Ik vind het echt geweldig dat je ondanks alle tegenslagen zo goed blijft door gaan – echt motiverend! x

 9. november 2, 2014 / 8:35 am

  Leuk om zo’n ‘vers van de pers’ update te lezen. Wat jammer dat het afvallen nog niet gelukt is. Zeker niet opgeven, op een dag lukt het wel!

 10. november 2, 2014 / 8:43 am

  Dapper dat je dit online durft te zetten! Blijf doorzetten! We begrijpen wel dat er minder artikelen online zullen komen!

 11. november 2, 2014 / 8:53 am

  Wat balen dat je niets was afgevallen. Krijg je vanuit het ziekenhuis geen hulp aangeboden zoals bijv. een diëtiste? Of misschien kun je zelf contact opnemen? Zij kunnen je vaak toch wat meer tips en begeleiding geven, waardoor het makkelijker gaat. Sterkte!

  • november 2, 2014 / 2:47 pm

   Dankjewel 🙂 Ik krijg via die kliniek een verpleegkundige die daar speciaal voor is daar was ik die vrijdag geweest voor een weeg-controle. Ze heeft mij wat tips gegeven maar vooral het snaaien door de stress was een hele grote boosdoener, iets wat ik dus echt niet meer moet doen x

 12. november 2, 2014 / 8:55 am

  Vervelend dat het afvallen niet lukt. Hier doe ik ook mijn best, maar gaat de laatste tijd ook niet al te best..

 13. november 2, 2014 / 9:11 am

  Wat vervelend dat je niet bent afgevallen! en het zal ook wel niet leuk zijn om Sterre zo af en toe te zien. Veel sterkte!! Ondanks dat vind ik het super hoe je het zo met je blog en dan ook nog met Sterre doet!

 14. november 2, 2014 / 9:24 am

  Kop Bianca, als moeder heb ik met je te doen. Wat zal het moeilijk zijn je kindje zo verdrietig te zien. En dan wil ook dat stomme gewicht niet omlaag. Logisch dat je wat meer tijd voor jezelf wilt.

 15. november 2, 2014 / 9:31 am

  Wat vervelend dat je niet bent afgevallen, maar het zal ook wel moeilijker zijn, zeker als je ziet dat Sterre nog verdrietig is om haar zusje 🙁 Hopelijk lukt het voor 12 december beter!

 16. november 2, 2014 / 9:31 am

  Als je nog niet lekker in je vel zit gaat het afvallen ook niet goed lukken, dat is logisch. Probeer voor jezelf af en toe even een rustmomentje te pakken en te genieten van de mooie momenten! Je hebt een mooi kindje, probeer je inspiratie voor het afvallen uit haar te halen en ga ervoor Bianca! X

 17. november 2, 2014 / 10:02 am

  Tjee, Tja, wat een teleurstelling moet het geweest zijn dat je niets was afgevallen, maar het is wel begrijpelijk,…!r was zo veel ingrijpends gebeurd in het leven van jullie dat daar even niet je eerste prioriteit kon liggen…Eventjes iets meer tijd besteden aan alle andere heel belangrijke dingen in je leven is een heel goede zaak en ik denk dat je daar zeker meer tijd aan moet besteden op dit moment…fijn dat Agnetha af en toe gaat gastbloggen op Pink it!, ik lees haar artikelen altijd graag….
  Iets rustiger aan is een prima zaak..
  Knuffel, Petra

 18. november 2, 2014 / 10:25 am

  Wat jammer dat het even tegenzit op een aantal gebieden tegelijk. Goed om te bedenken wat voor jou belangrijk is en waar je tijd in wilt en kunt stoppen. Tijd en energie kun je tenslotte maar één keer opmaken. Niks mis met iets rustiger aan doen even, denk vooral aan jezelf. xx

 19. november 2, 2014 / 10:46 am

  Fijn dat je ons even op de hoogte brengt van je leven! Jammer dat het afvallen niet is gelukt, maar dit gaat je in de toekomst zeker lukken!

 20. november 2, 2014 / 11:01 am

  🙁 Ahhh balen dat het afvallen niet gelukt is. Niet opgeven, het komt wel goed 🙂 Arme Sterre, zo zielig. Het is ook iets heftigs en dat kan nog even duren. Ik vind het knap hoe je het allemaal doet met je blog en je gezinnetje. Neem nu rustig de tijd voor jezelf en je gezin. Rust nemen kan geen kwaad 🙂 .. Liefs

 21. november 2, 2014 / 11:07 am

  Het lijkt me heel vervelend dat je niet bent afgevallen. Het is ook zo moeilijk hè. Toch ben ik er zeker van dat het je zal lukken! Je hebt de laatste tijd veel zorgen en daarom is het belangrijk dat je genoeg rust neemt voor jezelf. Ik begrijp heel goed dat je in het weekend naar 1 artikel per dag gaat. Ik vind het al superknap dat je in de week 2 artikels doet. Er zijn zelfs grote bekende bloggers die dat niet elke dag doen. Je mag trots zijn op jezelf én op je blog! Xxx ps: Ik heb je getagd vandaag 😉

 22. november 2, 2014 / 11:45 am

  Oh meissie balen van het niet afgevallen zijn, maar het gaat je vast lukken als je in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen bent!

  xx

 23. november 2, 2014 / 12:19 pm

  Kop op en knop om. Het komt vast helemaal goed, zodra de knop om is weet ik zeker dat het gewicht naar beneden gaat en hopelijk verder geen lichamelijke problemen zijn.

 24. november 2, 2014 / 12:20 pm

  Dat je niet erg veel bent afgevallen is geen drama he Bianca! Volgende keer beter! (: Sterre toch, ik vind het zo erg he. :c Knap dat je het hier allemaal neerpent.

 25. november 2, 2014 / 1:29 pm

  Wat jammer dat je nog niet het gewicht hebt verloren waar je op had gehoopt. Ik duim ondertussen hard verder. Geniet nog even van je zondag meis!

 26. november 2, 2014 / 9:37 pm

  Vind het jammer om te lezen dat het ze je niet mogen / kunnen helpen ivm met je BMI en eerlijk gezegd snap ik niet dat er nog fertiliteitsklinieken zijn die als regel hebben dat mensen met een te hoog BMI eerst moeten afvallen.

  Ik zelf ben nu inmiddels 19 weken zwanger via ICSI, en mijn BMI is ook te hoog ( heb zelf maatje 44 / 46).
  Ik ben zelf in behandeling geweest bij Stichting Geertgen ( inmiddels heet het Nij Geertgen ) en daar doen ze totaal niet moeilijk over BMI. Ze geven daar ook aan, dat er ook genoeg “dunne” mensen zijn die niet natuurlijk zwanger kunnen worden etc … En dat is natuurlijk ook zo , waarom zou iemand zoals ons eerst nog wat kilo’s moeten verliezen om verder te gaan in het proces.

  Mocht je wat meer willen weten dan mag je me altijd mailen : info @ missmags .nl

  Wens je veel succes !

 27. november 2, 2014 / 9:53 pm

  Wel heel jammer dat het afvallen niet op tijd is gelukt, maar gelukkig heb je meer dan 1 kans. Het gaat je vast wel lukken, het is alleen maar een kwestie van tijd! 😉
  Vervelend dat het met Sterre soms niet zo goed gaat, ik snap dat het heel moeilijk voor haar is, hopelijk gaat het snel wat beter!
  Ik kijk ook uit naar Agneta’s artikels, ik ben benieuwd!

 28. november 11, 2014 / 3:26 pm

  Wat jammer dat het nog niet gelukt is! En ik hoop dat Sterre langzaam aan weer opknapt, al is dat natuurlijk vrij heftig op zo’n leeftijd.. Wel goed dat je blog zo aan het groeien is! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge