NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Wishful
Clinique
Smashbox
The Ordinary
Clarins
Versace
GUESS
Rodial
ABH
Wishful
Clinique
Smashbox
The Ordinary
Clarins
Versace
GUESS
Rodial
ABH

Nieuwe artikelen:

 • MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

  MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION
 • L’OREAL PARIS HYALURON SPECIALIST MICELLAR WATER & TONER

  L’OREAL PARIS HYALURON SPECIALIST MICELLAR WATER & TONER
 • THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH BOUNCY JELLY MIST

  THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH BOUNCY JELLY MIST
 • IN THE MIX | DIVERSE MAKE-UP VAN HET MERK SHISEIDO #2

  IN THE MIX | DIVERSE MAKE-UP VAN HET MERK SHISEIDO #2
 • DOLCE & GABBANA DOLCE ROSE

  DOLCE & GABBANA DOLCE ROSE
 • HET ONLINE UITZOEKEN VAN EEN MIDDELBARE SCHOOL…

  HET ONLINE UITZOEKEN VAN EEN MIDDELBARE SCHOOL…
 • CACHAREL YES I AM & YES I AM GLORIOUS

  CACHAREL YES I AM & YES I AM GLORIOUS
 • NIEUW CLARINS CALM-ESSENTIEL LIJN

  NIEUW CLARINS CALM-ESSENTIEL LIJN
 • NATASHA DENONA LOVE EYESHADOW PALETTE

  NATASHA DENONA LOVE EYESHADOW PALETTE
 • 1944 PARIS LA GLOBE TROTTEUSE

  1944 PARIS LA GLOBE TROTTEUSE

PERSONAL | KAN IK ZONDER INTERNET?

PERSONAL | KAN IK ZONDER INTERNET?

Rond mijn twaalfde kreeg ik mijn eerste computer en mocht ik een uurtje per dag online, dit ging toen nog met inbellen! Ik ben eigenlijk altijd meer online aanwezig geweest en heb ook al diverse website’s en blogs bijgehouden. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder…18 om precies te zijn en zit ik nog steeds graag achter mijn laptop te internetten.

Mijn website Pinkit.nl is mijn werk en als ZZP-er kan ik gewoon niet meer zonder het internet, voor mij is een goede stabiele internetverbinding en een niet al te dure internet abonnement heel erg belangrijk. Het begint al vroeg in de ochtend als ik wakker wordt, dan pak ik “even snel” de laptop er bij om mijn ochtend artikel te delen op social media. Meestal blijf ik toch wat langer achter mijn beeldscherm geplakt zitten en moet ik weer haasten met douchen en omkleden.

Ik heb wel eens nagedacht of ik nog wel zonder internet zou kunnen en dan bedoel ik priv├ę (aangezien online mijn werk is), maar dat hou ik ook niet langer dan een dag vol. Een avondje Netflixen of Videoland kijken is alleen mogelijk met internet en zo kan ik nog wel meer voorbeelden opnoemen. Natuurlijk kan je lekker naar buiten gaan om een wandeling te maken of gewoon tv kijken, maar de programmering tegenwoordig vind ik ook geen reet meer aan ­čśë

Naast mijn hobby of eigenlijk inmiddels al een paar jaar mijn werk heb ik geen offline hobby’s. Ja, winkelen maar dit doe ik tegenwoordig ook graag online haha! Ik wilde het bakken van taarten weer gaan oppakken, maar deze periode is op het gebied van mijn werk enorm druk en dat gaat dus voor. Er is wel iets anders wat ik offline graag doe en dat is meerdere keren per week naar de sportschool gaan, onder de mensen komen en lekker er tegenaan gaan om ooit een gezonder gewicht te behalen.

Stiekem vind ik het ook helemaal niet erg dat internet zo’n belangrijke rol speelt in mijn leven of eigenlijk in ons leven. Ik denk namelijk dat iedereen wel meerdere uren per dag online is. Het liefste kruip ik achter mijn laptop en ga ik artikelen schrijven of gewoon een aantal video’s over make-up bekijken op Youtube…ik vermaak mij prima!

Als ik een schatting maak dan ben ik gemiddeld 10 uur per dag online te vinden (wel verdeeld over de dag heen) en dat komt natuurlijk ook door mijn werk als blogger. Hoeveel uur per dag zijn jullie gemiddeld online?

post signature

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 26, 2018 / 9:07 am

  meestal een uur of twee per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
5 Dingen die ik leuk vind aan Duitsland
5 DINGEN DIE IK LEUK VIND AAN DUITSLAND

Vandaag is het weer eens tijd voor een 5-dingen lijstje en dit keer heeft het te maken met 5 dingen...

Close