Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

PERSONAL | EVEN GEZELLIG BIJKLETSEN

PERSONAL | EVEN GEZELLIG BIJKLETSEN

Zo dat is alweer even geleden dat er een bijklets artikel online is gekomen, de maanden vliegen ook letterlijk voorbij! Ik denk dat iedereen dat tegenwoordig zegt, maar ik heb nog steeds het idee dat het januari is 😉 Zaterdag maakte ik de opmerking nog dat ik binnenkort de kerstboom te voorschijn tover, aangezien 5 december hier toch niet meer gevierd wordt. In dit artikel ga ik gewoon weer even ouderwets bijkletsen, hopelijk vinden jullie dat nog steeds leuk?

Sinds een week of drie/vier ben ik weer lekker aan het shoppen geslagen, ik wilde namelijk wat verandering op Pinkit.nl. Je ziet tegenwoordig op elke beautyblog dezelfde producten voorbij komen en dat is niet erg, maar soms is een beetje afwisseling ook wel leuk. Ik heb mijn eerste Iherb bestellingen inmiddels binnen (blijf wel onder de €22 i.v.m. extra kosten aan de deur…) en heb online ook nog wat leuke items gekocht. Het testen is inmiddels begonnen dus de reviews komen binnenkort vanzelf online.

Ook probeer ik iets meer fashion gerelateerde onderwerpen terug te laten komen. Nu ik iets beter in mijn vel zit, vind ik het ook niet erg om op de foto te gaan. Tegenwoordig heb ik een hele handige hulp, Sterre maakt namelijk mijn foto’s (voorbeeld zie header foto) en dat kan ze écht goed! Ik draag trouwens op de header foto mijn favoriete fluffy trui van dit moment <3 Om de fashion foto’s nog wat leuker te maken heb ik ook een bestelling geplaatst bij My-jewellery, als deze accessoires binnen zijn deel ik ze natuurlijk ook met jullie via InstaStories of een outfit artikel.

Nog niet zo heel lang geleden maakte Apple hun nieuwe producten bekend, schrokken jullie ook zo van de prijzen?! Roy (mijn vriend) is een Apple-fan en hij heeft gelijk dezelfde dag een nieuwe iPad Pro gekocht. Eerlijk is eerlijk…super mooi en snel! Zondag kreeg ik als verrassing een nieuwe iPad 2018 in het goud, dus we zijn beide weer lekker verwend de afgelopen tijd. Mochten jullie over deze iPads (of bijvoorbeeld alleen de iPad Pro) nog een apart artikel over willen terug lezen op Pinkit.nl, laat dat dan zeker even weten in een reactie.

Ik krijg de laatste weken ook steeds vaker de vraag “hoe gaat het met Sterre”? Mocht het je nog niet opgevallen zijn, Sterre is online wat minder zichtbaar. Ze is inmiddels een puber van 10 (en ja de puberteit is echt begonnen…) en heeft andere interesse’s en wat meer op zichzelf. Momenteel is ze enorm zenuwachtig want deze maand wordt haar (half)zusje geboren en dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het brengt bij haar ook weer wat verdriet naar boven. Op school doet ze het super, het jaartje groep 5 overdoen was een goede keuze nu in groep 6 gaat het weer top!

Nu ga ik nog even genieten van mijn -inmiddels lauwe- kop thee en dan komt hopelijk zo een pakketje van Boozyshop binnen #shopverslaafd. En dan ga ik maar eens met het huishouden aan de slag, want door de drukte met mijn werk en events loopt dat een beetje achter.

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. november 12, 2018 / 9:50 pm

  Nou, dat dus… overal hetzelfde! Ik zit er soms aan te denken om de handdoek in de ring te gooien en iets heel anders te gaan doen qua blog. Wat minder kost, hahaha… want ik ben nu elke maand blut!
  Sonja onlangs geplaatst…Winactie | shoptegoed bij Kaya sieradenMy Profile

 2. Beautycutiestyle
  november 13, 2018 / 7:42 am

  ? Het is ook een leuke foto (en trui)! Ik hoop en wens dat het goed zal gaan, begrijp goed dat Sterre terug denkt, sterkte ? (voor alle betrokkenen trouwens ;-}). Twee december is het 1 advent en dan gaan wij de kerstboom ook neerzetten ? We halen h’m dan de dag ervoor. Leuk om gelezen te hebben, liefs H ღ

 3. Ilona
  november 13, 2018 / 9:45 am

  Die foto viel me gelijk al op want je staat er zo leuk op! Die trui vind ik tof, waar is hij van?
  Leuk zo’n bijklets artikel!

  • Bianca
   Auteur
   november 13, 2018 / 1:58 pm

   Wat lief dankjewel 🙂 De trui is van MS Mode en zit in de nieuwe collectie x

 4. november 13, 2018 / 11:01 am

  Doe mij ook maar zo’n mini me die mijn foto’s wil maken! Super leuk dat jullie dat samen kunnen doen. Ik snap wel dat het lastig is voor Sterre met de komst van een halfzusje. Ik hoop dat alles goed gaat! <3

 5. chucky1012
  november 13, 2018 / 1:27 pm

  Ja, zo leuk al die fijne veranderingen op je blog ?
  Ik had het inderdaad gezien.
  Dat is heel goed van jou om zelf meer op de foto te gaan dmv je eigen outfits te laten zien…
  Leuk zijn ook de shoplog.
  Je dochter word groter en is nu een echter puber.
  Super spannend dat deze maand haar zusje geboren zal worden.
  Ze is een goede fotograaf.
  Ga zo door met je blog want jij schrijft leuke en fijne persoonlijke artikelen, reviews van beautyproducten, recepten van gerechten en laat mooie make-up looks zien ??????

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge