Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

PERSONAL | 5 DINGEN DIE IK OOIT ZOU WILLEN DOEN

PERSONAL | 5 DINGEN DIE IK OOIT ZOU WILLEN DOEN

Regelmatig denk ik na over wat ik eigenlijk nog allemaal zou willen doen, wat wil ik nog allemaal mee maken? Nou wil ik het artikel niet mega lang maken, dus hou ik het vandaag bij 5 dingen die ik ooit zou willen doen. Of deze dingen ooit echt gaan gebeuren? Wie weet!

Come let’s fly away
Ik begin maar gelijk met het engste, en toch is het iets wat ik heel graag zou willen doen…vliegen! Dit is voor veel mensen totaal niet eng, maar zodra ik er alleen al aan denk begint mijn maag al te draaien. Maar het lijkt mij super om samen met mijn dochtertje & vriend het vliegtuig in te stappen, en genieten van een verre vakantie. Iemand nog goede tips om over vliegangst heen te komen?

Pink power
Dat ik gek ben op roze, dat is volgens mij wel duidelijk. Pinkit heeft niet voor niks deze naam gekregen, en mijn make-up collectie bestaat voornamelijk alleen uit roze-tinten. Maar er is nog iets wat ik zou willen doen, ik zou mijn haar heel graag roze willen verven. En dan heb ik het niet over 1 á 2 plukjes. Waarom doe ik dat niet gewoon? Vooral vanwege de vooroordelen in mijn omgeving zoals “daar ben je te oud voor”, “dan loop je mooi voor gek” en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen…

Mickey, Minnie, Ariël, Goofy, Donald…
Ik zou ze zo graag allemaal willen ontmoeten haha. Stiekem ben ik een echte Disney gek, ik hou gewoon van alle serie’s en films en ze zijn allemaal zo schattig. Eigenlijk durfde ik dit niet echt toe te geven, ook weer vanwege mijn leeftijd (bedoel er word van iemand van 28 heel wat dingen verwacht qua volwassenheid). Maar ook volwassenen zijn dol op Disney! Binnenkort gaan wij allemaal (dus ook mijn vriend en dochtertje) sparen voor een weekendje Disneyland Parijs. Dus hopelijk kan ik dit volgend jaar van mijn lijstje strepen.

Iets uitbrengen
Oké dit klinkt misschien heel raadselachtig, iets uitbrengen? Maar het lijkt mij echt tof om iets te ontwerpen/maken zoals kleding, een boek, iets met beauty. Waarschijnlijk zal dit nooit haalbaar zijn, maar soms mag je een beetje blijven dromen toch?

Yes i do!!
Eigenlijk wilde ik met dit onderwerp beginnen, maar ik zou zó ontzettend graag met mijn vriend willen trouwen. En niet om hem compleet voor het blok te zetten, maar helaas is de vraag nog niet gekomen haha. Wij hebben het er samen wel eens over, en voor hem hoeft trouwen niet zo (het is toch goed zoals het nu is?). En daar heeft hij natuurlijk een goed punt, maar oohhh wat zou ik graag met hem willen trouwen. Op Facebook gaat er ook een plaatje voorbij met de tekst “deze namen gaan in 2017 trouwen“. En op dat lijstje staan onze beide namen, ik wordt dus regelmatig door vrienden getagd…zou dit in 2017 gaan uitkomen?

Wat voor dingen zou jij ooit graag willen doen?

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. ansuya lalay
  november 4, 2016 / 3:40 pm

  Ok nou ben ik benieuwd hoe oud je bent als je haar roze verven te oud is. Moet je dan bejaard worden zoals mrs slocome van are you bing served die dikbin de 50 was tegen de 60 @an? Ik was trouwens 40 met fuschia haar. Er zit geen leeftijd aan. Alleen je eigen vooroordelen niet die van iemand anders. Ok voor de mini rok geldt er wel een leeftijdsgrens en een lichaamsbouw grens. Mijn schoonzuster die is 49 en komt ermee weg. Ik 51 kom er niet mee weg omg.
  Goed maar wat ik wil zeggen DOEN!!!!! Niet aarzelen. Vlak voordat je dood gaat zul je spijt hebben van dingen die je hebt gedaan en dingen die je niet hebt gedaan
  Er is nml geen do over in dit leven. Deze dag komt niet meer. Als je weet wat je allemaal wilt. Zorg dat je het er zoveel mogelijk uithaald.

 2. november 4, 2016 / 3:47 pm

  Als jij je kapsel roze wilt verven doe het dan!
  Het maakt ni

  • november 4, 2016 / 3:50 pm

   Het maakt niets uit wat anderen vinden.
   Wat jij wilt moet je doen.
   Ook als je een boek wilt schrijven.
   Grijp die kans.

   Xoxo

 3. november 4, 2016 / 7:33 pm

  Ik durf ook niet (meer) te vliegen! Wat zou ik graag een cursus hierin volgen! Gaan we samen!
  Ik zou graag een kindje adopteren, maar ben nu te oud. Ik merk dat ik nu pas moeder gevoelens ontwikkel, door therapie durf ik eindelijk dat te zijn. En nu zijn mijn kinderen groot.
  En ik wil graag nog steeds een knutselcafé, maar ik ben bang niet goed genoeg te zijn!
  Zo zie je maar dat iedereen zo haar eigen wensen heeft.
  Yust onlangs geplaatst…3 iconische nieuwe ‘star products’ die je huid aangenaam laten overwinteren | OriflameMy Profile

 4. november 4, 2016 / 9:49 pm

  Mooie wensen, en haalbaar eigenlijk ook toch? Die plukjes gewoon doen! Ik loop ook in vrolijke jurkjes, eerst keken ze, maar nu ook niet meer. 😉
  Hilde onlangs geplaatst…Yankee Candle Shoplog!My Profile

 5. Beautycutiestyle
  november 5, 2016 / 10:29 am

  Echt, nu al te oud voor roze haar?!? Nee joh! Nu zal Sterre het ook nog leuk vinden En het is maar zo tijdelijk! Is gewoon leuk toch? Ik wilde graag ooit verkleed als zwarte Piet, en wauw wat had mijn dochter gelijk (toevallig hadden we het er gisteravond over) dat het goed is dat ik het een paar jaar terug had gedaan… Hoe eng ook, ik stond zomaar in de Sinterklaas tijd, als Piet op het schoolplein. Sommige herkenden me niet, hihi. Alleen maar positieve ervaringen gehad, behalve van mijn eigen kinderen, hahaha. Achteraf zeggen ze dus dat het niet erg was, gelukkig ;-} Hmmm, kun je vliegangst niet soort van koppelen met toen je trein angst, ik bedoel daar ben je ook in geslaagd!!! Ik wens je succes en zeg probeer het allemaal te doen! Want mensen hebben eerder spijt van iets wat ze niet hebben gedaan, want als je iets hebt gedaan, heb je het tenminste ervaren ∩_∩ Mijn man heeft gevraagd aan me, om iets te maken aan de muur, nu vind ik ten eerste al dat ik niet zo creatief ben en ten tweede vind ik het echt eng :-{ Stel je voor dat het lelijk is, het komt wel aan de muur van de woonkamer… Ben het echt aan het uitstellen. Heb me eigenlijk stiekem het doel gesteld om het voor februari af te krijgen, maar dat vertel ik thuis niet, haha. Geniet van het weekend, liefs H ღ

 6. november 5, 2016 / 7:45 pm

  Hey Bianca,

  Wat een mooie wensen zeg! Enne gewoon doen wat jij leuk en mooi vindt! Niet denken wat anderen ervan vinden, jij wilt dit, dus moet je er ook echt voor gaan hihi. Just do it! 😉 .
  En Disneyland Parijs is echt geweldig!! Ik zou er ook nog eens een keer weer naar toe willen gaan, zo mooi en leuk daar. Oee en trouwen, dat zou echt super leuk zijn hihi. Het zou sowieso echt leuk zijn als jouw wensen uitkomen meid!

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Mijn leven in foto’s #48 – Pakketjestijd, Echte Post Is Cool en nieuwe babyspulletjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge