Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

Onze week in foto’s #4

Onze week in foto’s #4

Hoi allemaal!

Er is weer een week voorbij de vakantie van Sterre&Roy zit er weer op maandag gaat Sterre weer naar school en Roy hard aan het werk. Aankomend weekend zijn wij erg druk want Sterre word zondag 6 jaar en dat gaan we zaterdag vieren met familie en vrienden (vanwege moederdag een dag eerder). Zondag is het dan natuurlijk moederdag en er komt nog een beetje visite…dus het worden drukke maar gezellige dagen! Vandaag komt er een vriendin van mij op visite (Judith) en ze blijft lekker een nachtje logeren…dus super gezellig! Ik laat jullie weer even zien wat wij de afgelopen dagen nog allemaal hebben gedaan.

Foto 1: Vorige week was Agneta hier gezellig een middagje op visite en we vonden het ook leuk om samen even een selfie (usie haha) te maken.
Foto 2: Zaterdag vond ik het echt tijd worden om mijn haren te verven, maar hoe krijg ik het toch voor elkaar dat mijn hele lichaam dan onder de verf zit? Ik doe het zo netjes mogelijk, dus wie heeft er een paar tips voor mij?
Foto 3: Ik beheer een Facebook groep een soort Marktplaats pagina, maar dan speciaal voor hier in Hengelo. Dat had ik als “grap” gemaakt om van mijn eigen spullen af te komen en inmiddels heeft deze groep bijna 3000 leden! Ik was bezig met de “doorgeeftas” je maakt dan een tas met allerlei spullen die je zelf kwijt wilt, een ander haalt dit (gratis) op. Die persoon haalt eruit wat hij/zij kan gebruiken en doet er weer andere spullen erbij in en dan de tas weer opnieuw verloten. Het is een soort kettingbrief maar dan in de vorm van een tas, echt super leuk! In de tas die ik had zaten leuke make-up producten (nieuw) en een stijltang!
Foto 1: Sterre wilde graag haar nageltjes gelakt hebben want Roy was maandag jarig! Ze mocht zelf een kleur uitkiezen, maar Sterre wilde er gewoon lekker twee.
Foto 2 en 3: We waren volgens mij allemaal een beetje melig op dat moment??
Foto 1: Ik ben al dagen bezig om mijn kleine collectie cosmetica producten uit te zoeken, helaas heb ik daar geen aparte kamer voor dus het staat op verschillende plekken. In deze lade zie je mijn nagellak collectie, ik had meer maar heb al ongeveer 24 flesjes verkocht. Soms als ik nieuwe producten koop doe ik wat anders weg, omdat ik het gewoon een beetje overzichtelijk wil houden.
Foto 2: Het was woensdag avond dus hebben wij heerlijk Criminal Minds gekeken, ik vind die serie gewoon zo geweldig! Ik geef eerlijk toe dat ik als angsthaas vaak even weg kijken omdat ik het toch een beetje te spannend vind op dat moment, maar toch is het een super serie! We hebben alle 3 de afleveringen achter elkaar gezien meestal houden we het bij 2 omdat we vroeg op moeten, maar in de vakantie maakt dat allemaal niet uit!
Foto 3: Donderdag zijn we lekker met Sterre gaan zwemmen toen we thuis kwamen hebben we allemaal lekker een middagdutje gedaan ( ik heb twee uur super vast liggen slapen op de bank). Blijkbaar waren we gewoon allemaal erg moe door de drukke week en het late slapen, na het zwemmen waren we helemaal gesloopt haha.
Dit was onze week maandag begint het “normale leven” weer en kan ik eindelijk weer de Youtube filmpjes gaan oppakken. Ook al doe ik dat nog niet zo lang ik heb het echt heel erg gemist en ik heb nu allemaal inspiratie en ideeën er voor!
Wat voor leuks hebben jullie afgelopen week nog allemaal gedaan?
Liefs Bianca.
Volg:

8 Reacties

 1. Patoir
  mei 9, 2014 / 4:48 am

  Je had blijkbaar wel een leuke week! Super! Ik begrijp het wel dat je soms producten verkoopt. Ik had een doodgewone week, haha,

 2. Petra
  mei 9, 2014 / 5:16 am

  Wat een leuk idee die doorgeeftas.

 3. Nicole
  mei 9, 2014 / 6:24 am

  Leuk idee zeg van die tas! Ik zit bij een groep van in mijn omgeving en dat is de weggeefhoek daar zou dit helemaal in passen!

 4. Cindy
  mei 9, 2014 / 6:58 am

  Leuke week, leuk idee ook van die tas!

 5. Saskia mywickedweirdlife
  mei 9, 2014 / 10:01 am

  ja het is gelukt! gek dat hij het niet deed heh! maare wat een leuke week weer!! ziet er super leuk uit allemaal! sterre is net zo als anne, leuk om te zien!

 6. Daniëlle
  mei 9, 2014 / 11:05 am

  Ahw, wat een leuke, gekleurde nageltjes heeft Sterre!
  Heeft Roy een leuke verjaardag gehad? Leuke diary 🙂
  Fijn weekend♥

 7. Svenja
  mei 9, 2014 / 1:42 pm

  Leuk & gezellig foto overzicht <3

 8. beautyroad
  mei 9, 2014 / 1:45 pm

  Super leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge