Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

Onze week in foto’s #10

Onze week in foto’s #10

Onze week is alweer voorbij en we gaan weer genieten van een leuk en vooral lang weekend, Roy is namelijk maandag en dinsdag ook lekker vrij. Afgelopen week hebben we het lekker rustig aan gedaan, maar het weekend was wel heel druk en gezellig. Zoals ik vorige week al had verteld zijn we vorige week zaterdag een dagje naar mijn familie geweest en het was echt heel gezellig! Soms mis ik mijn ouders wel heel erg we wonen “maar” 1,5 uur van elkaar vandaan,maar mijn moeder heeft geen rijbewijs en ik ook niet daarom gaat het wat moeilijker. Daarom genieten we van de momenten dat we elkaar zien en maken we het extra gezellig. Ook de verjaardag van mijn neefje (16jr) was erg gezellig en wat worden kleine jongens dan in eens grote stoere mannen…moet daar toch echt nog even aan wennen. Genoeg gekletst ik laat jullie de foto’s weer zien, kijken jullie gezellig mee?

Foto 1: Sterre heerlijk aan het knuffelen met mijn moeder die twee zijn echt “2 handen op 1 buik”.
Foto 2: Ik had op de website van Vanessa mee gedaan met een win actie en daarmee heb ik mooie producten gewonnen van het merk E.L.F. echt super lief!
Foto 3: Al weken zeur ik dat ik de films Bridget Jones weer graag zou willen zien, maar de dvd’s heb ik toen verkocht (ook net na de scheiding gebeurd). Twee weken terug kwam deel 1 op tv, maar dat kon ik volgens mij niet zien vanwege voetbal. Van de week kwam deel 2 er op en ik heb heerlijk mee kunnen zwijmelen…ik ben gek op dit soort films.
Foto 1: Roy zegt wel eens dat als ik aan het bloggen ben helemaal afwezig ben je kan dan tegen mij praten, maar het antwoord komt een paar minuten later. Roy heeft dat andersom ook (al geeft hij het niet toe) als hij achter de Playstation zit kan je praten wat je wilt, maar je krijgt gewoon geen antwoord…we hebben beide gewoon een hobby waar we heel graag mee bezig zijn.
Foto 2: Chantal en ik waren weer lekker aan het kletsen op what’sapp en ik kreeg deze schattige foto van Elise, is het geen schatje?
Foto 3: Van de buurvrouw heb ik een hele stapel met kleding gekregen ze dacht dat het mij wel zou passen. Helaas is dit totaal niet mijn maat ( er zaten zelfs s en m kleding stukken bij), maar het gebaar was natuurlijk wel erg lief. Ik heb deze stapel netjes naar de Kringloop gebracht (heb dat natuurlijk wel eerst aan de buurvrouw gevraagd of het goed was) en zo kunnen andere mensen er blij mee gemaakt worden.
Foto 1: Ik had mijn vader o.a. een fotootje gegeven van Sterre voor in de vrachtwagen, en hij appte deze foto door dat de foto al een plekje heeft gekregen.
Foto 2: Robijn is uitgekomen in de versie Zwitsal en die moest ik gewoon gaan proberen. Inmiddels paar wassen mee gedraaid en het ruikt echt heerlijk.
Foto 3: Ik krijg best vaak een cadeau van Roy (en Sterre ook) nu heb ik eens iets voor hem gekocht. Hij vind Mexx Black erg lekker ruiken dus de keuze was heel makkelijk.
Wat voor leuks hebben jullie van de week allemaal gedaan?
Liefs Bianca.
Volg:

17 Reacties

 1. Saskia mywickedweirdlife
  juni 27, 2014 / 6:34 am

  wat een leuke foto’s weer!!! die robijn zwitsal… ik ben benieuwd die wil ik ook gaan proberen!

  • juni 27, 2014 / 7:16 am

   Ik zou de wasverzachter dan wel in combinatie doen met het wasmiddel. Ik heb nu 1x met een andere gebruikt en de geur ruik je dan bijna niet en met de Zwitsal wasmiddel erbij ruik je het wel beter x

 2. Jasmijn
  juni 27, 2014 / 7:26 am

  Leuk foto overzicht πŸ™‚

 3. Cindy
  juni 27, 2014 / 9:32 am

  Leuke foto’s, wat een leuk pakketje heb je gewonnen. Ik mis mijn ouders ook soms en wij wonen ook “maar” 50km (30min autorijden) van elkaar vandaan. Robijn Zwitsal, erg benieuwd naar!

 4. juni 27, 2014 / 8:06 am

  Leuk overzicht. Ik snap helemaal wat je bedoelt met die 1.5 uur afstand. Mijn beste vriendinnen en familie wonen ook zo ver weg en ik heb ook geen rijbewijs dus even snel een kop koffie doen zit er niet in helaas.

 5. juni 27, 2014 / 8:13 am

  Wat een ontzetten leuke week, en zo leuk om al die foto’s te bekijken…tja en de playstation en een blog…haha dat weet wat!

  Naar het robijn wasmiddel ben ik best wel benieuwd, maar ja geduld, dan koop ik ook een flesje ( er staan er namelijk nog 2 op de plank) en sinds dat mijn jongens allemaal de deur uit zijn heb ik ook niet zo veel was meer…
  Deze week ben ik naar de Kringloop in Bilthoven gefietst, ( doen we wel vaker) , naar het museum geweest ( doen we ook wel vaker )….en heb ik gehoord dat ik ( duidelijk zichtbaarop de echo) een kleindochtertje krijg…genoeg om blij van te worden zou ik zo zeggen…
  Groetjes Petra

 6. juni 27, 2014 / 10:14 am

  Leuke foto’s. Wat tof dat je dat pakketje gewonnen hebt πŸ™‚ Ik mis mijn ouders enorm… Ik woon in Zwitserland, en zij in Belgie, dus ja… we zien elkaar niet vaak.

 7. juni 27, 2014 / 12:05 pm

  Leuk om te zien! Lief dat je mij vermeld. Ik ben blij dat je het een tof pakketje vind, geniet er maar van πŸ™‚

 8. Infinty
  juni 27, 2014 / 2:11 pm

  Weer superleuke foto’s! xx

 9. Patoir
  juni 27, 2014 / 2:59 pm

  Awh, wat schattig die foto van Sterre in de vrachtwagen! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge